< Terug naar overzicht

Muzikale Kerstman

Kerstman huren!? Deze muzikale kerstman weet er wel een goed kerstfeest van te maken!
vanaf: 
295,-
5

Referenties

"We hebben de Muzikale Kerstman vorig jaar ingehuurd de zaterdag voor kerst om door het winkelcentrum te lopen en op te treden. Hij deed het geweldig! Het winkelend publiek heeft er zichtbaar van genoten. "
Manon van Tiel
5
"Deze kerstman speelt echt geweldig saxofoon! Van hem genoten op de kerstborrel van het werk, volgend jaar gaan we weer de kerstman huren!"
Pieter van Willigenburg
5
"Naast dat hij goed saxofoon speelt, is de Muzikale Kerstman een hele sympathieke man. We hebben van hem genoten bij de kerstmarkt!"
Renée van de Bovenkamp
4

Muzikale Kerstman

 

 

De Muzikale kerstman, speelt met zijn saxofoon alle kerstnummers in de kerstsferen zoals u elke kerst gewend bent. Wilt u bijvoorbeeld een kerstman huren voor uw kerstbraderie,kerstmarkt of tijdens de kerst door uw winkelcentrum zien lopen. De Muzikale Kerstman laat het kerstgevoel bij iedereen door het lichaam gieren met zijn heerlijke saxofoon klanken. De Muzikale Kerstman is een echte entertainer.  Met een handige accuversterker voor de begeleidingsmuziek is hij mobiel inzetbaar. 

 

Wilt u deze Muzikale Kerstman inhuren voor uw kerstfeest, kerstdiner of braderie? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelskerstfeest en kerstmarkt. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Anderen bekeken ook

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
Kerstduo boeken diner evenement

Kerstduo Merry Times

Kerst

Kerstduo Merry Times

KerstDit duo verzorgt live de prachtigste kerstmuziek voor uw diner en kerstfeest. 495,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
kerstband huren diner

Jazzy Little Xmas

Kerst

Jazzy Little Xmas

KerstOp zoek naar een kerstbandje die een jazzy kerstrepertoire beheerst? Bekijk dit duo! 645,-Lees meer