Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
De Kerstman
100% match

De Kerstman

Een kerstman met een kostuum alsof hij net geland is vanuit de Noordpool, nu te boeken bij Evenses.
Deze professionele Kerstman is goedlachs en zorgt ervoor dat al uw gasten het ultieme ker...
Lees meer

€ 655 - € 1440
Muzikale Kerstman
100% match

Muzikale Kerstman

Kerstman huren? Deze muzikale kerstman weet er wel een goed kerstfeest van te maken!
De Muzikale Kerstman, speelt met zijn saxofoon alle kerstnummers in de kerstsferen zoals u van de feestdag...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
€ 445 - € 1115
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Kerst typetje boeken

Kerst

Kerstmis, de tijd van het jaar waarin iedereen samenkomt en van elkaar houdt. Het beste aan Kerstmis is om samen te zijn met de mensen van wie je het meest houdt en om wie je geeft. Kerstliedjes, een kerstboom opzetten met je gezin, leuke lichtjes in de stad en kerstdiner.

Kerst entertainment

Omdat Kerst zo erg duidt op het samen zijn met elkaar, is het geven van kerstborrels en kerstdiners hierom ook erg populair en zelfs een echt kenmerk van Kerst. Het organiseren van een kerstfeest kan veel gezelligheid met zich meebrengen maar het kan ook snel erg stressvol worden. Omdat Kerst zo’n belangrijke periode is, willen mensen natuurlijk de perfecte kerstborrel of kerstdiner organiseren. Maar naast het leuke van organiseren, komt er ook veel bij kijken wanneer u een kerstfeest geeft; entertainment, catering, decoratie en techniek zijn dingen waar u zeker rekening mee moet houden.

Wat voor act wilt u hebben voor uw kerstfeest? Wilt u een kerstmuzikant als Kerst entertainment? Waar kunt u een Kerstman boeken? Waar kunt u een kerstact boeken? Hoe werkt het boeken van een kerstact? Bij Evenses worden al deze vragen voor uw beantwoord, hoeft u het organiseren van uw kerstfeest niet meer alleen te doen en kunt u rustig van deze mooie periode genieten maar alsnog uw gasten garanderen met een fantastisch kerst feest.

Kerst typetje

Een heel bekende soort act maar niet een die snel in uw hoofd zou opkomen is een kerst typetje. Dit zijn bijvoorbeeld een kerstman, een verkleed rendier of een elfje van de kerstman. Dit soort kerst typetje zijn essentieel om uw kinderen of uzelf de kerst magie te laten beleven. Evenses heeft allemaal soorrten kerst typetjes die u kunt boeken voor al uw kerstgelegenheden.

 • Kerstman: DE kerstman voor bij uw kerstfeest. Boek dit kerst typetje en geniet van een traditionele kerst met een kerstman. Kinderen vinden hem leuk, ouderen vinden hem leuk, een kerstman boeken is dus een perfecte keuze voor uw kerstfeest.
 • Muzikale Kerstman: De Muzikale kerstman, speelt met zijn saxofoon alle kerstnummers in de kerstsferen zoals u elke kerst gewend bent. Wilt u bijvoorbeeld een kerstman huren voor uw kerstbraderie,kerstmarkt of tijdens de kerst door uw winkelcentrum zien lopen. De Muzikale Kerstman laat het kerstgevoel bij iedereen door het lichaam gieren met zijn heerlijke saxofoon klanken. De Muzikale Kerstman is een echte entertainer. Met een handige accuversterker voor de begeleidingsmuziek is hij mobiel inzetbaar.
 • Rendier: Het leuke van deze act is dat hij bij ieder winter/najaar evenement te boeken is. U kunt bijvoorbeeld denken aan een kerstmarkt, verschillende feesten, festivals en bedrijfsfeesten. Bij Evenses kunt u heel makkelijk The Rednose Reindeer boeken. U kunt ons altijd een aanvraag sturen via de site om een offerte met een passend voorstel te ontvangen. Wij zullen dan contact met u opnemen over het voorstel om deze of verder aan te passen aan uw wensen of de boeking verder te regelen!
 • Orgelman:De muzikant is dus te boeken mét de goochel-act. Het speciale hier aan is dat hij in deze act enorm goed weet te multitasken. Hij goochelt namelijk maar met één hand tijdens zijn shows! Meestal wordt Jan de Orgelman voor een dagdeel geboekt maar korter of langer is wellicht mogelijk in overleg. Deze act is geschikt om te boeken voor enorm veel gelegenheden, zowel openbaar als in gesloten kringen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan festivals of dorpsevenementen, maar ook aan verjaardagsfeestjes of bedrijfsuitjes. U kunt ons altijd een aanvraag sturen via de site om een offerte met een passend voorstel te ontvangen. Wij zullen dan contact met u opnemen over het voorstel om deze of verder aan te passen aan uw wensen of de boeking verder te regelen!
 • en nog vele meer..

Kerst typetje boeken

Een kerst typetje boeken voor uw feest? Of een kerst typetje boeken voor uw borrel of kerst bedrijfsfeest? U kunt voor elke kerstgelegenheid een kerst typetje boeken. Of het nou voor een groot knal feest is of voor een rustige borrel, hier kunt u het kerst typetje boeken die bij u en uw gelegenheid past.

Evenses werkt met enkel alleen professionele artiesten en als u kiest om voor een kerst typetje boeken, kunnen wij u hierdoor ook garanderen op een feest die professioneel verloopt. De kerst typetjes die te huur staan bij Evenses weten hoe ze het publiek moeten lezen en om uw wensen waar te laten komen. Uw wens staat namelijk centraal als u een kerst typetje boeken wilt. Onze event-specialisten zorgen ervoor dat uw kerstfeest vlekkeloos verloopt en dat u rondom entertainment niks te zorgen over heeft.

U kunt een kerst typetje boeken door een offerte aan te vragen ofcontact op te nemen met onze event-specialisten. Fijne feestdagen en veel plezier met een kerst typetje boeken!

Bij Evenses kunt u:Waarom entertainment boeken voor de feestdagen?

Entertainment boeken voor feestdagen kan een goede manier zijn om de feestvreugde te verhogen en een leuke en memorabele ervaring te bieden voor gasten. Het kan variëren van muzikanten, komieken, goochelaars, dansers en andere performers die een feestelijke sfeer creëren en gasten vermaken. Bovendien kan het bijdragen aan het creëren van een positieve en feestelijke sfeer, en kan het helpen om een gevoel van samenhorigheid en feestvreugde te bevorderen tijdens de vakantieperiode.

Welke soorten kerst muzikanten zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten kerst muzikanten die u kunt boeken, waaronder zangers, muzikanten, koren, bands en meer. Het type artiest dat u kiest, hangt af van uw voorkeuren en uw budget.

Wat voor soort muziek spelen kerst muzikanten?

Kerst muzikanten spelen over het algemeen muziek die past bij het kerstseizoen. Dit kan traditionele kerstliederen zijn, maar ook populaire kersthits of andere feestelijke muziek.

Kan ik verzoeknummers aanvragen bij kerst muzikanten?

Ja, u kunt verzoeknummers aanvragen bij kerst muzikanten, afhankelijk van het repertoire van de artiest. Het is het beste om dit vooraf te bespreken met de artiest om ervoor te zorgen dat ze uw verzoeknummers kunnen spelen.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar