Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
De Kerstman
100% match

De Kerstman

Een kerstman met een kostuum alsof hij net geland is vanuit de Noordpool, nu te boeken bij Evenses.
Wie is de Kerstman? Deze professionele Kerstman is goedlachs en zorgt ervoor dat al uw gas...
Lees meer

€ 655 - € 1440
Zingende Kerstman boeken
100% match

Zingende Kerstman boeken

Deze Kerstman brengt het kerstgevoel naar uw evenement!
Biografie de Zingende Kerstman Deze getalenteerde zanger trekt voor de feestdagen zijn rood met witte pak aan om het gevoel wat al ove...
Lees meer

€ 650 - € 1150
Kerst Accordeonist
100% match

Kerst Accordeonist

Een warme stem ondersteund door prachtige klanken van de accordeon, perfect voor uw kerstbijeenkomst! Lees meer

€ 450 - € 1150
Muzikale Kerstman
100% match

Muzikale Kerstman

Kerstman huren!? Deze muzikale kerstman weet er wel een goed kerstfeest van te maken!
De Muzikale kerstman, speelt met zijn saxofoon alle kerstnummers in de kerstsferen zoals u elke kerst gew...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
€ 445 - € 1115
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Kerst typetje boeken

Kerst

Kerstmis, de tijd van het jaar waarin iedereen samenkomt en van elkaar houdt. Het beste aan Kerstmis is om samen te zijn met de mensen van wie je het meest houdt en om wie je geeft. Kerstliedjes, een kerstboom opzetten met je gezin, leuke lichtjes in de stad en kerstdiner.

Kerst entertainment

Omdat Kerst zo erg duidt op het samen zijn met elkaar, is het geven van kerstborrels en kerstdiners hierom ook erg populair en zelfs een echt kenmerk van Kerst. Het organiseren van een kerstfeest kan veel gezelligheid met zich meebrengen maar het kan ook snel erg stressvol worden. Omdat Kerst zo’n belangrijke periode is, willen mensen natuurlijk de perfecte kerstborrel of kerstdiner organiseren. Maar naast het leuke van organiseren, komt er ook veel bij kijken wanneer u een kerstfeest geeft; entertainment, catering, decoratie en techniek zijn dingen waar u zeker rekening mee moet houden.

Wat voor act wilt u hebben voor uw kerstfeest? Wilt u een kerstmuzikant als Kerst entertainment? Waar kunt u een Kerstman boeken? Waar kunt u een kerstact boeken? Hoe werkt het boeken van een kerstact? Bij Evenses worden al deze vragen voor uw beantwoord, hoeft u het organiseren van uw kerstfeest niet meer alleen te doen en kunt u rustig van deze mooie periode genieten maar alsnog uw gasten garanderen met een fantastisch kerst feest.

Kerst typetje

Een heel bekende soort act maar niet een die snel in uw hoofd zou opkomen is een kerst typetje. Dit zijn bijvoorbeeld een kerstman, een verkleed rendier of een elfje van de kerstman. Dit soort kerst typetje zijn essentieel om uw kinderen of uzelf de kerst magie te laten beleven. Evenses heeft allemaal soorrten kerst typetjes die u kunt boeken voor al uw kerstgelegenheden.

  • Kerstman: DE kerstman voor bij uw kerstfeest. Boek dit kerst typetje en geniet van een traditionele kerst met een kerstman. Kinderen vinden hem leuk, ouderen vinden hem leuk, een kerstman boeken is dus een perfecte keuze voor uw kerstfeest.
  • Muzikale Kerstman: De Muzikale kerstman, speelt met zijn saxofoon alle kerstnummers in de kerstsferen zoals u elke kerst gewend bent. Wilt u bijvoorbeeld een kerstman huren voor uw kerstbraderie,kerstmarkt of tijdens de kerst door uw winkelcentrum zien lopen. De Muzikale Kerstman laat het kerstgevoel bij iedereen door het lichaam gieren met zijn heerlijke saxofoon klanken. De Muzikale Kerstman is een echte entertainer. Met een handige accuversterker voor de begeleidingsmuziek is hij mobiel inzetbaar.
  • Rendier: Het leuke van deze act is dat hij bij ieder winter/najaar evenement te boeken is. U kunt bijvoorbeeld denken aan een kerstmarkt, verschillende feesten, festivals en bedrijfsfeesten. Bij Evenses kunt u heel makkelijk The Rednose Reindeer boeken. U kunt ons altijd een aanvraag sturen via de site om een offerte met een passend voorstel te ontvangen. Wij zullen dan contact met u opnemen over het voorstel om deze of verder aan te passen aan uw wensen of de boeking verder te regelen!
  • Orgelman:De muzikant is dus te boeken mét de goochel-act. Het speciale hier aan is dat hij in deze act enorm goed weet te multitasken. Hij goochelt namelijk maar met één hand tijdens zijn shows! Meestal wordt Jan de Orgelman voor een dagdeel geboekt maar korter of langer is wellicht mogelijk in overleg. Deze act is geschikt om te boeken voor enorm veel gelegenheden, zowel openbaar als in gesloten kringen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan festivals of dorpsevenementen, maar ook aan verjaardagsfeestjes of bedrijfsuitjes. U kunt ons altijd een aanvraag sturen via de site om een offerte met een passend voorstel te ontvangen. Wij zullen dan contact met u opnemen over het voorstel om deze of verder aan te passen aan uw wensen of de boeking verder te regelen!
  • en nog vele meer..

Kerst typetje boeken

Een kerst typetje boeken voor uw feest? Of een kerst typetje boeken voor uw borrel of kerst bedrijfsfeest? U kunt voor elke kerstgelegenheid een kerst typetje boeken. Of het nou voor een groot knal feest is of voor een rustige borrel, hier kunt u het kerst typetje boeken die bij u en uw gelegenheid past.

Evenses werkt met enkel alleen professionele artiesten en als u kiest om voor een kerst typetje boeken, kunnen wij u hierdoor ook garanderen op een feest die professioneel verloopt. De kerst typetjes die te huur staan bij Evenses weten hoe ze het publiek moeten lezen en om uw wensen waar te laten komen. Uw wens staat namelijk centraal als u een kerst typetje boeken wilt. Onze event-specialisten zorgen ervoor dat uw kerstfeest vlekkeloos verloopt en dat u rondom entertainment niks te zorgen over heeft.

U kunt een kerst typetje boeken door een offerte aan te vragen ofcontact op te nemen met onze event-specialisten. Fijne feestdagen en veel plezier met een kerst typetje boeken!

Bij Evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar