DJ met viool boeken voor uw huwelijksfeest, verjaardagsfeestje of bedrijfsfeest? Bij Evenses is het mogelijk een live violist te boeken bij een DJ. De violist zal gedurende drie uur verschillende nummers met de DJ meespelen waar haar viool muziek goed bijpast. Uit ervaring weten we dat een live muzikant altijd erg gewaardeerd wordt bij een DJ. De flexibiliteit van een DJ gaat goed gepaard met het live element van een extra muzikant. Omdat onze violisten veel ervaring hebben weten zij zich flexibel op te stellen. Samen met een DJ maken onze violisten van ieder optreden een speciaal en spetterend feest. Onze violisten zijn, naast als duo met de DJ, ook in andere formaties of settings te boeken, zoals solo of in een klassiek ensemble

 

De DJ's van Evenses kunnen in verschillende duo's optreden. Naast het duo DJ en vioolspeler kan hij ook als het duo DJ en saxofonist, DJ met zang, DJ met percussionst of DJ met trompettist een spetterend optreden weggeven.

 

DJ en viool boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of themafeest

 

Ziet u het optreden van de DJ en violiste al helemaal voor u? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan. Heeft u misschien nog een aantal vragen over het inhuren van een DJ met violist? Bel of mail gerust. Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen over het inhuren van het duo DJ en violist. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.