< Terug naar overzicht

LeReaux

Deze entertainer is DJ, percussionist én zanger. Hij brengt u een unieke en gevarieerde show!
vanaf: 
1 145,-
5

Referenties

"Wat een top avond. De zingende DJ heeft de voetjes van de vloer weten te krijgen. Zeker een aanrader!"
Jan en Carolien Zwarter
5
"Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. De muziek van 'LeReaux' voldeed precies aan onze wensen, van het openingsnummer tot aan het einde van de avond. Bedankt! "
Daphne van den Doel
4
"De muziek van 'LeReaux' was perfect! Onze bruiloftsgasten hadden het naar hun zin en wij natuurlijk ook. Wellicht bij een volgend feestje weer."
Lilika en Robert Langer
5

LeReaux

Deze multi-getalanteerde doorgewinterde rasentertainer met ervaring in binnen en buitenland heeft een verrassend en veelzijdig programma. Al drummend en zingend staat hij achter en voor zijn unieke dj booth. Dat deze muzikale duizendpoot zijn publiek breed weet te entertainen is niet onopgemerkt gebleven. Al enkele jaren wordt hij veel gevraagd om de pre en/of afterparty’s van 's werelds grootste artiesten te verzorgen. Zo stond hij al meerdere malen in de Ziggo Dome, Heineken Music Hall, Ahoy, PSV Stadion en de Arena met artiesten als o.a. Coldplay, Queen, John Legend, Madonna, Rihanna, Michael Buble, Rod Stewart, Marco Borsato, Let’s Dance en de Ladies of Soul.

 

Wat kunt u concreet verwachten wanneer u een programma met LeReaux boekt? Een unieke dj booth met lichtbakken in dezelfde stijl, 4x movinghead (bewegend licht) en een geluidsset tot 250 man. LeReaux is dj, percussionist, gastheer, presentator en zanger in één. Hiernaast beheerst hij een groot aantal genres: pop, rock, jazz, Nederlandstalig, dance... niets is hem te gek! Een avondindeling in aparte blokjes of een afwisselende mix. In combinatie met het draaien kan hij uiteraard in alle genres voorzien. 

 

De DJ-zanger is begonnen met een tape act, dit waren vooral kortere optredens. Hij reed van podium naar podium en van feest naar feest om zijn spectaculaire show te geven. Vanaf 2006 besloot hij om een avondvullend programma te ontwikkelen en zichzelf te perfectioneren in het DJ’en. Gedurende het optreden kan hij tegen een meerprijs meerdere typetjes / acts spelen, zodat u een afwisselend programma heeft dat voor zowel jong als oud leuk is. In de video's zijn deze typetjes terug te zien. Ook is de act van LeReaux uit te breiden met een saxofonist en/of zangeres. Boek je LeReaux? Dan kun je een unieke en veelzijdige show verwachten van een rasentertainer!

 

LeReaux start zijn show en bouwt zijn show op naar een climax. Het is mogelijk om de acts van LeReaux aan te passen aan uw wensen. De typetjes kunnen tegen een meerprijs worden bijgeboekt, standaard is zijn show ‘strak in pak’. 

 

Laat u door de video's en foto’s inspireren door de veelzijdigheid van deze artiest. Wilt u een DJ én zanger huren voor uw bruiloft, feest, huwelijk, bedrijfsfeest of verjaardag? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor al uw vragen en meer informatie.

Suggesties voor bij deze act

Zangeres Evenses 0

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & Zang

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & ZangEen swingend DJ optreden gecombineerd met de live impact van een top zangeres.645,-Lees meer
Dansvloer boeken bedrijfsfeest evenement

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerOnze meest geavanceerde dansvloer, die elke vorm, en elke kleur kan aannemen. 495,-Lees meer
Harpiste boeken verjaardag

Harpiste Lianna

Instrumentaal, Harpist

Harpiste Lianna

Instrumentaal, HarpistLaat je meenemen in een optreden vol hemelse klanken. Lianna speelt prachtige harpmuziek.345,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Rock
  • Disco
  • Dance
  • Soul
  • House
  • Jazz

Songs