Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Burlesque danseres
100% match

Burlesque danseres

Verbaas uw gasten door de glamoureuze en luxueuze uitstraling van een burlesque danseres.
Wat is Burlesque? Een burlesque is een komisch gedicht of komedie die door het grote verschil tussen...
Lees meer

4,8 (6 Beoordelingen)
€ 745 - € 1640
Burlesque Taart Act
100% match

Burlesque Taart Act

Beeldschone burlesque dame die uit een enorme taart springt
De enorme taart waar mensen uit kunnen springen bestaat al meer dan 200 jaar, rond 1800 zou hij al voor de eerste keer gebruikt zi...
Lees meer

€ 995 - € 1750
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Burlesque

Wat is burlesque?

Burlesque wordt gelinkt met de oorsprong van de variétéachtige shows in de nachtclubs. Burlesque draait om sensualiteit, vrouwelijkheid en teasing. Tijdens deze optredens staan dans en zang centraal. In combinatie met deze dans en zang wordt er langzaam gedurende de show meer laten zien van het lichaam. Burlesque wordt gekenmerkt door de invloeden uit de fifties. Zo dragen de danseressen vaak hoge hoeden, veren, sexy lingerie, kant en hoge hakken.

Geschiedenis Burlesque

Burlesque is bekend geworden in de jaren 20, maar burlesque bestaat al sinds de 17e eeuw. Burlesque stamt af van het woord 'burla', wat grap in het Italiaans betekent. In de 17e eeuw diende Burlesque vooral als theater voor het volk. Rond 1870 werd Burlesque bekend in Amerika. Dit kwam door Lydia Thompson, een bekende danseres en actrice. Deze shows bevatten vooral dans, zang maar ook humor en parodie. Rond de 20ste eeuw verschuift burlesque naar hoe we het hedendaags kennen. Hedendaags zijn er verschillende burlesque festivals over de hele wereld. Ook is burlesque een groot deel geworden van het hedendaagse nachtleven, maar ook van dinershows, films en reclame. Burlesque is ook volop te vinden in dansscholen, hier worden workshops en danslessen gegeven.
pexels-inna-mikitas-10503249.jpg

Burlesque boeken

Burlesque boeken voor uw evenement? Bij Evenses hebben we een breed assortiment aan burlesque shows die in te huren zijn voor uw evenement.
Wilt u een burlesque-show boeken? Neem dan gerust contact op met één van onze Eventspecialisten, zij helpen u graag verder. Of vraag vrijblijvend een offerte voor een burlesque-show bij ons aan. Bij Evenses Entertainment bent u aan het juiste adres om een professionele burlesque show te boeken voor uw gelegenheid.

Bij evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar