Anna Noa is een Nederlandse zangeres en songwriter. Op 12 jarige leeftijd deed de zangeres mee aan Kinderen voor Kinderen en vond dat zo gaaf dat zij vanaf dat moment zeker wist dat zij het in de muziek wilde gaan maken. Haar eerste nummer schreef Anna Noa toen zij 13 jaar oud was en deed met dat nummer mee aan het Junior Songfestival. Later was Anna Noa zelfs te zien in Ahoy Rotterdam!

Anna Noa is in 2019 afgestudeerd als professioneel muzikant en treedt momenteel door heel Nederland en België op. Zij heeft meegedaan aan het tv programma All Together Now en aan The Voice of Holland. Naast het zingen geeft zij zangles, speelt zij gitaar en schrijft zij haar eigen nummers. 
Zelf beschrijft Anna Noa haar stijl als pop-r&b.

De zangeres is te boeken als solo tape act, waarbij zij zingt met backingtracks, óf als duo met een gitarist die haar begeleidt tijdens haar zang performance.

De sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke persoonlijkheid zorgen ervoor dat voor iedere gelegenheid Anna Noa een onvergetelijke herinnering achterlaat met bekende covers van toen en nu. Zij zal er altijd een feestje van maken! Het optreden wordt aangepast aan elke gelegenheid. Denk aan een huwelijksceremonie, een receptie, een bruiloft, verjaardag, in een café, restaurant of op een terras, het kan allemaal!

Wilt u Anna Noa boeken voor uw personeelsfeest, evenement of gala? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden!