Klassiek orkest huren

Klassiek orkest boeken voor uw feest, bruiloft of evenement? Bij Evenses kunt u voor elke gelegenheid de mooiste klassieke ensembles huren. Onze muziek orkesten geven een klassieke muzikale omlijsting op uw gelegenheid met een chique uitstraling. Onze Nederlandse muzikanten van de klassieke muziekgroepen staan voor u klaar om uw evenement fantastisch te maken. Zoek niet verder voor het vinden van het beste orkest van Nederland! 

 

 

Evenses biedt u een breed scala aan muziekgroepen. Onze klassieke orkesten kunnen op de achtergrond spelen tijdens uw diner, receptie, ceremonie en trouwfeest. Wanneer u meer een concert gevoel wenst, kunnen onze professionele muzikanten op de voorgrond treden om op deze manier uw gasten een echte show te geven. Enorm prettig om naar te kijken en te luisteren. Zo kunt u een selectie van klassieke muziek aanvragen opgevoerd door professionele muzikanten. De orkest formaties zijn in te zetten met verschillende orkest instrumenten. Wellicht wilt u enkel strijkers, bijvoorbeeld een violist, altviolist en cellist. Ook kunt u voor een uitgbreidere orkest kiezen met een pianist, zangeres en slaginstrumenten. Elke professionele artiest van het klassiek orkest is op basis van enthousiasme, muzikaliteit en ervaring persoonlijk gecontracteerd. 

 

Klassiek orkest huren voor uw jubileum, ceremonie of event

 

Om meer informatie te krijgen over de prijzen, kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin staan de kosten en de totaalprijs die Evenses hanteert voor de verhuur van elke orkest groep. Scroll ook naar beneden voor meer informatie voor de verhuur van klassieke orkesten op Nederlandse feesten, bruiloften en evenementen of neem contact op met één van onze medewerkers voor het te boeken klassiek orkest.

 

 

 

Bekijk hier ons overzicht van klassieke orkesten, muzikanten en ensembles.

Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

klassiek ensemble boeken receptie trouwceremonie
Klassiek Ensemble 'Priëra'
Dit klassieke ensemble bestaande uit: viool, piano en cello speelt de mooiste klassieke muziek.
Vanaf:
495,-prijs op aanvraaga
stijkers viool trouwceremonie boeken
Strijkersensemble 'Vivre'
Dit stijlvolle klassieke ensemble speelt prachtige muziek met viool, altviool en cello.
Vanaf:
495,-prijs op aanvraaga
Klassiek duo boeken
Klassiek Duo Vianova
Prachtige klassieke muziek gespeeld door het duo van piano en viool. Sfeervol en bijzonder!
Vanaf:
345,-prijs op aanvraaga
lily rosemusic
Klassiek duo dat de gevoelige snaar weet te raken.
Vanaf:
545,-prijs op aanvraaga
blazersensemble boeken feest
Biancia Quartet
Dit blazersensemble speelt de mooiste Argentijnse muziek op uw gelegenheid.
Vanaf:
1695,-prijs op aanvraaga