< Terug naar overzicht

Violiste

De violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.
vanaf: 
245,-
4

Referenties

"De violiste heeft prachtig gespeeld tijdens onze bruiloftsceremonie. Het was ontroerend. Ze heeft echt dat ene beetje extra toegevoegd aan onze bruiloft."
Natasja en Elmar van Dijk
5
"Alles wat klassiek is, kan worden gespeeld en dat vond ik belangrijk. Al mijn verzoeken hebben de violisten goed uitgevoerd. "
D. Manvis
4
"Voor bij de DJ hadden wij een violiste geboekt, dit ging super. Ze wist precies hoe ze moest inspelen op het publiek en wanneer ze de DJ het beste kon begeleiden. Gaf de avond toch een chique twist."
Heloise de la Rue.
5
"Wij hadden een violiste welke tijdens onze ceremonie en tijdens troost- en felicitatiemoment kwam spelen. Vooraf contact gehad en ook op de dag zelf nog even gezien. Zij speelde erg goed en heeft haar steentje bijgedragen aan onze prachtige ceremonie. "
Chantal Kramer- Van der Bas
5
""Middels Evenses een violiste ingehuurd voor onze bruiloft. Makkelijk alles via het portaal aan te geven. Violiste paar dagen voor de bruiloft nog een kort gesproken en op de dag zelf heeft ze prachtig gespeeld. Goede prijs/ kwaliteit verhouding en goede communicatie en terugkoppeling van Julie. Zeker een bureau wat aan te raden is.""
Chantal
5

Violiste

Prettig in het gehoor liggende klassieke muziek. Onze violistes kunnen op de achtergrond spelen of als centrale muzikale act op uw feest of evenement.  De show passen wij altijd aan naar uw persoonlijke wensen, voorkeuren en smaak.

 

Er wordt hoofdzakelijk muziek uit het klassieke genre gespeeld, waarbij stukken van bekende componisten, als minder bekende muziek kunnen worden vertolkt. Deze act kan door meerdere violisten worden ingevuld. Al onze violistes zijn conservatorium geschoolde professionals, met jarenlange ervaring.

 

Wilt u violiste huren voor uw bruiloft, borrel, receptie of diner? Dan kunt u dat direct doen via deze website. De violist is natuurlijk ook te boeken voor uw trouwceremonie, evenement, huwelijk of jubileum. Meer informatie nodig of vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

 

Anderen bekeken ook

Klassiek duo boeken

Klassiek Duo Vianova

Klassiek duo, Klassiek Orkest

Klassiek Duo Vianova

Klassiek duo, Klassiek OrkestPrachtige klassieke muziek gespeeld door het duo van piano en viool. Sfeervol en bijzonder!345,-Lees meer
stijkers viool trouwceremonie boeken

Strijkersensemble 'Vivre'

Klassiek Orkest

Strijkersensemble 'Vivre'

Klassiek OrkestDit stijlvolle klassieke ensemble speelt prachtige muziek met viool, altviool en cello.495,-Lees meer
klassiek ensemble boeken receptie trouwceremonie

Klassiek Ensemble 'Priëra'

Klassiek Orkest

Klassiek Ensemble 'Priëra'

Klassiek OrkestDit klassieke ensemble bestaande uit: viool, piano en cello speelt de mooiste klassieke muziek.495,-Lees meer
klassieke dj huren

DJ New Classique

Allround DJ

DJ New Classique

Allround DJMet zijn unieke dj act mixt hij klassieke muziek met fijne beats. 495,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Klassiek

Songs

  • Bach
  • Beethoven
  • Chopin
  • Debussy
  • Liszt
  • Mozart
  • Scarlatti
  • Schubert