Harpiste Helena

69 keer aangevraagd

Prachtige harpmuziek voor uw feest, receptie, opening, bruiloft of diner.

4,4 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
caral-bos-4-©-Rogier-Bos-1030x10 (1).jpg
yhDGdyuho
nBiuYuZgno
Carla Bos © foto Rogier Bos
iLxzcrVM
GQWkXe eeI
Carla Bos © foto Rogier Bos
Carla Bos © foto Jan Hordijk
caral-bos-4-©-Rogier-Bos-1030x10 (1).jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Harpiste Helena
Starttijd:  
Eindtijd:  

Harpiste Helena is een enthousiaste en gepassioneerde harpiste met liefde voor haar instrument. Zij behaalde haar Master diploma aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en heeft inmiddels al 4 CD’s uitgebracht. Ze is te huren voor o.a. uw diner, bruiloft, receptie en feest en speelt zowel klassieke- als populaire muziek.

Helena is verbonden aan het Remix Ensemble for Contemporary Music in Portugal en speelt als freelance harpiste mee in diverse Nederlandse ensembles en orkesten. Ze geeft solo- en kamermuziekconcerten. Het bijzondere aan deze harpiste is dat zij zich niet toelegt op één stijl, maar naast klassiek ook pop, folk, musical en jazz, zowel in concertvorm, als achtergrondmuziek speelt. Ze heeft ruime ervaring met het verzorgen van concerten, intermezzos en sfeervolle achtergrondmuziek bij uw feest, receptie, bruiloft, congres, presentatie, of diner. Eventuele verzoeknummers kunnen door haar worden gearrangeerd. Het repertoire kan worden aangepast naar sfeer en uw wens.

Boekingen:

Helena verzorgt harpmuziek en is te boeken voor een concert op uw feest, receptie, bedrijfsfeest, opening, bruiloft, presentatie, congres, diner of intermezzo. Ze treedt ook bij huwelijksceremonies, congressen en uitvaarten en is in verschillende formaties te boeken. Solo en in duo’s met fluit, viool, sopraan en harp.
Laat u vast inspireren door de foto’s en video’s op deze pagina. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.

Repertoire Harpiste Helena

Genres

Pop
Jazz
Akoestisch
Nederlandstalig
Klassiek
Achtergrondmuziek
Lounge
3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Ronald en Karin Boon
4 uit 5 sterren
Dank jullie wel voor een prachtig, ingetogen en stijlvol optreden. Mede dankzij jullie bijdrage is onze trouwdag meer dan geslaagd!
Chris & Claudia Liebing
5 uit 5 sterren
Helena's harpmuziek heeft een perfect bijdrage geleverd aan onze kleine trouwceremonie. De ceremonie is goed verlopen, precies hoe wij het in gedachte hadden. Bedankt!!
Familie van Rees
4 uit 5 sterren
De harpiste heeft gezorgd voor sereniteit en intimiteit tijdens de uitvaart van ons kind. Precies hoe zij het had gewild. Het was een mooie dienst en zonder Helena was het niet gelukt. Onze dank is groot.

Vergelijkbare acts

Carmina

Carmina

3 Beoordelingen

Dit duo vormt een prachtige klassieke combinatie van viool en altviool.

€ 445 - € 1115
Daniël & Ger

Daniël & Ger

3 Beoordelingen

Daniël & Ger kunnen met hun prachtige klassieke gitaarspel van iedereen de aandacht krijgen.

€ 645 - € 1420
Acoustic Wedding

Acoustic Wedding

4 Beoordelingen

Een gitaar en viool duo gespecialiseerd in de muzikale invulling van bruiloften.

€ 689 - € 1515
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.