Acoustic Groovemakers

25 keer aangevraagd

Dit trio speelt pop, jazz, latin, funk en bossa nova en maakt ze perfect voor iedere setting!

€ 795 - € 1510
1.jpeg
qyjl jell
cra mpxjM
UWrTefZaA
false
false
1.jpeg
Controleer nu de beschikbaarheid van Acoustic Groovemakers
Starttijd:  
Eindtijd:  

Boeken Acoustic Groovemakers

Deze 3 hippe musici spelen de lekkerste funky pop en soul hits, afgewisseld met Braziliaanse samba en bossa nova, overgoten met een jazzy saus. Dit ervaren professionele trio brengt de juiste sfeer voor uw evenement of gelegenheid, van intiem tot swingend dansbaar en altijd op een aangepast volume.

Door de ideale setting van saxofoon/fluit, contrabas en gitaar is het trio redelijk makkelijk te verplaatsen en neemt niet veel ruimte in beslag. De instrumenten zijn akoestisch, maar kunnen ook worden versterkt om een groter publiek te kunnen vermaken. Dit allemaal zonder de unieke akoestische sound te verliezen. En wat klinken die bekende hits in deze bezetting ineens anders maar toch zo lekker!

Band boeken

Alle bandleden zijn afgestudeerd aan het conservatorium. Ook hebben de heren van Acoutic Groovemakers al meerdere internationale optredens mogen verzorgen in steden als New York en Rio de Janeiro. Ze zijn altijd gepast gekleed, zeer flexibel en meedenkend om van uw feest of gelegenheid een succes te maken.

Boeking Acoustic Groovemakers

Denkt u dat de Acoustic Groovemakers de perfecte match is voor uw evenement, feest of verjaardag of wilt u gewoon meer informatie/advies? Vul het offerte formulier in, of neem contact met ons op via mail, telefoon of chat.

Vergelijkbare acts

Balkan Symphony

Balkan Symphony

4 Beoordelingen

Klezmer, Gypsy Swing en Balkan muziek gespeeld op viool, accordeon en contrabas.

€ 790 - € 1500
CCMusic

CCMusic

3 Beoordelingen

CCMusic biedt een sfeervolle en exclusieve muzikale bijdrage aan uw evenement!

€ 795 - € 1510
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.