DJ's boeken voor bruiloft, verjaardag en bedrijfsfeest

DJ huren? Het inhuren van een goede deejay is vaak een belangrijk onderdeel van een evenement of huwelijk. Zo kunt u kiezen uit verschillende muziekstijlen: een house DJ, lounge DJ, DJ en saxofonist, feest DJ of een allround DJ.
 

Onze DJ's bieden ieder een ander pakket qua stijlen en muziek genres. Zo is een DJ die house-muziek draait weer geschikt voor een hip bedrijfsfeest of een discotheek. Gaat u trouwen en zoek u een leuke disckjockey? Dan kunt u het beste een DJ boeken die lekker divers is in muzikale mogelijkheden. Onze feest DJ en allround DJ geven veelal de mooiste invulling aan bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten. Dit omdat onze artiesten muziek draaien van toen en nu. Zo is het voor een divers publiek leuk en kan iedereen feesten, dansen en zich amuseren. Wilt u een Nederlandse DJ aanvragen voor een kinderfeestje, of wilt u een bruiloft DJ huren, onze deejays kunt u inzetten voor allerlei boekingen. Wat zijn de kosten van het huren van DJ's? De prijs voor de verhuur van discjockeys is ook afhankelijk van de benodigde techniek: zijn er draaitafels nodig? Wilt u een complete drive in show huren? In België spreken ze vaak over een discobar. Wat dacht u van een mooie DJ booth? Of wilt u enkel een DJ set huren en is het geluid en licht al aanwezig op locatie? Dit alles heeft invloed op de prijzen. De huur van drive in shows spreken we graag met u door. Het contracteren van de juiste DJ kan lastig zijn: sommige mensen kiezen voor goedkoop en boeken een goedkope artiest van lage kwaliteit via marktplaats, huren DJ 'vriend van een bekende', anderen willen perse een bekende DJ huren.  U kunt altijd artiesten boeken via ons boekingskantoor. Voor iedere gelegenheid is een unieke oplossing mogelijk. Daarom denken we graag met u mee over het inzetten van de juiste deejays.

DJ's: 

DJ huren: het boeken van een deejay zijn een belangrijk aspect voor een goed feest, evenement of bruiloft. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat ons assortiment van Deejay's uitstrekt van de bekende Nederlandse DJ tot de kleinschalige, goedkope discjockey. Veel klanten wensen verschillende dingen. De ene klant zoekt persé een DJ zoals Bakermat of Mental Theo de andere klant zoekt een DJ die minder bekend is. Bekende DJ's zijn exclusieve acts. Dit betekent dat ze als ze worden geboekt, ze ook gereserveerd zijn voor het desbetreffende feest. Dus mocht u behoefte hebben aan een Nederlandse DJ of een internationale DJ. Wees dan op tijd met de offerte-aanvraag. Ze kunnen maar zo volgeboekt zijn.

 

Ook de stijl van de Discjockey is volledig af te stemmen op uw behoeften. De mogelijkheden variëren tussen workshops, drive in shows, een dj met saxofonist en nog veel meer!

 

Doordat wij een groot assortiment aan Deejay's kunnen inzetten is hun draaistijl ook compleet door u te bepalen. Zo kunt u een DJ instrueren om Disco plaatjes te draaien, of misschien heeft u liever house op uw feest? latin-house?  Of dan toch die Vinyl-DJ die je vaders' hitjes draait? De mogelijkheden beperken zich alleen tot uw eigen fantasie

 

Wij bij boekingskantoor Evenses doen namelijk ons best om uw wensen zo goed mogelijk uit te laten komen. Dat is tegerlijkertijd onze kracht. Bovendien verzorgen wij bij een boeking alles van licht en geluid tot aan de DJ spullen zoals mixing-gear, draaitafels en andere dj apparatuur: zo heeft u een complete drive in show. Artiestenbureau Evenses levert een all-in pakket, ofwel er volgen naderhand geen onverwachte uitgaven. Kortom, bij Entertainmentbureau Evenses weet u altijd waar u aan toe bent. 

 

Mocht u nog niet zeker zijn van wat u precies wenst voor uw feest, dan kunt u 24/7 ons telefonisch bereiken op 085-7920202. Wij staan u graag te woord en voorzien u van inzichten die uw evenement zullen perfectioneren.

Op deze pagina vindt u de perfecte checklist en stappenplan voor uw evenement. Wij als entertainmentbureau hebben een groot aanbod aan DJ's, dus er is altijd een geschikte DJ voor uw feest, bruiloft, jubileum of evenement. U kunt simpelweg uw wensen en voorkeuren aan ons doorgeven, dan vinden wij de perfecte DJ voor uw event. Of laat u adviseren door onze medewerkers. Wij zullen op basis van het type evenement, het aantal en de variëteit aan gasten en het doel van het event een zeer passende DJ aan u aanbevelen. Hierbij geeft u natuurlijk de doorslag. Verder wordt alles voor u geregeld en kunt u zonder stress toeleven naar uw evenement of feest.

 

Tips om een DJ te boeken, zijn er wel een aantal zaken waaraan gedacht moet worden. Deze zaken hebben wij voor u op een rijtje gezet.

 

Stap 1. Bepaal het aantal gasten

Zodra u weet hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn op uw feest, dan kunt u veel beter rekening houden met een aantal zaken die geregeld moeten worden. De locatie moet bijvoorbeeld groot genoeg zijn voor het aantal gasten en er moet voldoende licht- en geluidsapparatuur aanwezig zijn. Onze DJ's hebben hun eigen licht- en geluidsapparatuur. Als u aangeeft hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn op uw evenement, dan neemt de DJ voldoende versterking mee.

 

Stap 2. Bepaal uw doelgroep

Het is van belang te weten wat uw doelgroep is. Wat voor type mensen zullen er aanwezig zijn om het evenement? En van welke muziek houden zij? Het is belangrijk om dit in kaart te brengen voor je een DJ gaat boeken.

 

Stap 3. Bepaal het doel

Wat is het doel van het evenement of feest? Is het de bedoeling dat mensen gezellig kunnen borrelen met leuke muziek op de achtergrond, of moet het echt een dansfeest worden? Er zit nogal wat verschil in deze twee opties, en dan hebben we er pas twee besproken. Zorg dat u dit helder heeft, dan kunt u gerichter zoeken.

 

Stap 4. Bepaal het genre

Wanneer u in kaart heeft gebracht wat voor mensen er op het feest komen en wat het doel is van het evenement, dan kunt u het genre wat het beste bij het evenement past bepalen. Dit kan één bepaald genre zijn, maar dit kunnen ook meerdere genres zijn of zelfs all round. Denk hierbij aan bijvoorbeeld House, Latin, Techno, R&B, Jazz, Hardstyle of Disco.

 

Stap 5. Kies een DJ of vraag om advies

Nu kunt u een passende DJ selecteren voor uw feest of event. Ook kunt u zich laten adviseren door onze medewerkers, die hierbij stap 1 tot en me 4 in overweging zullen nemen bij het advies.

 

Wij hebben alle DJ's die u bij ons kunt boeken, persoonlijk geselecteerd op professionaliteit, kwaliteit, performance en stijl. De DJ zal dus een waardige toevoeging zijn aan uw evenement. Wij hebben DJ's die op diverse gelegenheden kunnen draaien, te denken aan een verjaardag, jubileum, feest of groot evenement. Over verschillende mogelijkheden en ideeën gaan wij graag met u in gesprek, zodat wij zo optimaal mogelijk het entertainment voor uw gelegenheid kunnen regelen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, we helpen u dan graag verder.

DJ boeken: bekijk hieronder onze mogelijkheden voor boekingen van dj's voor uw feest, receptie en bruiloft.

Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Pagina's

dj saxofonist
DJ en Saxofonist
Spetterende show met DJ én een live saxofonist!
Vanaf:
€595,-prijs op aanvraag
dj bruiloft boekingen
DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.
Vanaf:
€445,-prijs op aanvraag
The Embassy huren bedrijfsfeest bruiloft
The Embassy
Een unieke samenwerking tussen band en DJ zorgt voor een spetterend optreden!
Vanaf:
€1795,-prijs op aanvraag
dj drummer inhuren huwelijk
DJ met Percussionist
Swingende drums en een top DJ. Deze act met ritmische percussie brengt gegarandeerd feest.
Vanaf:
€595,-prijs op aanvraag
dj vintage boeken feest
Vinyl DJ 'Vintage'
Vinyl DJ ‘Vintage’ draait met ouderwetse elpees en neemt u mee op een muzikale reis.
Vanaf:
€475,-prijs op aanvraag
John Mr
John & Mr. Smith
Dit DJ en Sax. duo brengt met energieke beats en mooie saxofoon uw feest naar een hoger niveau.
Vanaf:
€545,-prijs op aanvraag
shutterstock 528244012
DJ Erase
Jazz & Lounge DJ Erase verzorgt een stijlvolle muzikale omlijsting van uw borrel of feest.
Vanaf:
€445,-prijs op aanvraag
dj draaien feest
DJ Disqo
De leukste disco en soul muziek op uw feest. Ga terug in de tijd met danceclassics van DJ Disqo
Vanaf:
€445,-prijs op aanvraag
dj trompet boeken evenement
DJ & Trompet
Het unieke geluid van trompet met de beste beats van een top DJ
Vanaf:
€695,-prijs op aanvraag
dj with strings bookings
DJ met violist
De bijzondere combinatie van dj met viool is mooi voor zowel een feest- als lounge setting.
Vanaf:
€595,-prijs op aanvraag
jaren 80 90 dj boeken
80s & 90s party geven? DJ Kix draait de leukste muziek uit deze bijzondere jaren.
Vanaf:
€395,-prijs op aanvraag
Silent disco
Silent-Disco
Een gegarandeerd feest met deze unieke manier van muziek luisteren door middel van koptelefoons
Vanaf:
€445,-prijs op aanvraag
Gentle DJ zingend bruiloft
Deze entertainer is DJ, percussionist én zanger. Hij brengt u een unieke en gevarieerde show!
Vanaf:
€995,-prijs op aanvraag
DJ Senga feest 0
Female DJ Senga
DJ Senga is een veelzijdige vrouw en unieke artiest, zij is namelijk DJ en zangeres in één.
Vanaf:
€495,-prijs op aanvraag
Marcel de Rooij boeken feest
DJ Sing 'n Spin
DJ Sing 'n Spin maakt van iedere gelegenheid een feest!
Vanaf:
€695,-prijs op aanvraag
1394281 545631155525292 1587049095 n
DJ Joost van Hooijdonk
DJ Joost van Hooijdonk brengt uw gelegenheid naar een volgend level.
Vanaf:
€995,-prijs op aanvraag
Zangeres voor bij de DJ   Evenses
DJ met zangeres
Een swingend DJ optreden gecombineerd met de live impact van een top zangeres.
Vanaf:
€895,-prijs op aanvraag
3941f3 2df4da82fada4d54beeaf46cd9f29e2e
Drummende DJ
De drummende DJ combineert live percussie met een opzwepende DJ show.
Vanaf:
€595,-prijs op aanvraag
dj met gitarist boeken evenement huwelijk feest
DJ met gitarist
Een spetterend optreden met een unieke samenwerking tussen live gitarist en DJ.
Vanaf:
€695,-prijs op aanvraag
540183 358536670856692 1799169431 n
Deze feest act combineert een top DJ met een saxofonist, percussionist en (optioneel) zangeres.
Vanaf:
€995,-prijs op aanvraag

Pagina's