Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
DJ met Saxofonist boeken
100% match

DJ met Saxofonist boeken

Spetterende show met DJ én live saxofonist!
DJ met saxofonist boeken voor uw feest Deze act combineert het beste van twee werelden: een spetterend optreden van een live saxofonist, en de fl...
Lees meer

4,8 (25 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

DJ Huren of DJ Boeken voor Uw Evenement

Stelt u zich een dansvloer voor die tot leven komt met de pulserende beats van een professionele DJ. De lichten flitsen, de bas dreunt, en de menigte gaat op in de muziek. Of het nu gaat om een elegante bruiloftsreceptie met klassieke melodieën of een energiek bedrijfsfeest met de nieuwste hits, de juiste DJ kan de sfeer transformeren en een onvergetelijke ervaring creëren. Bij Evenses begrijpen we de magie van muziek en hoe het de ziel van elk evenement kan vangen. Of u nu een DJ wilt huren voor een intiem samenzijn of een grootse viering, wij hebben de perfecte match voor u. Laat ons u begeleiden in de wereld van ritme en harmonie, en samen zullen we een symfonie van herinneringen creëren die nog lang zullen nagalmen.


Het huren of boeken van een DJ is een veelzijdige keuze voor elk feest of evenement. Of u nu een verjaardag, bruiloft, of bedrijfsevenement organiseert, een feest DJ kan de perfecte aanvulling zijn. Een live set van een professionele DJ maakt uw gelegenheid onvergetelijk. Van de nieuwste hits tot klassieke melodieën, onze DJ's hebben de vaardigheden en ervaring om uw gasten op de dansvloer te krijgen.

Populaire DJ's
De populariteit van DJ's is enorm gegroeid. Wereldberoemde DJ's zoals Armin van Buuren, Martin Garrix en Calvin Harris zijn slechts enkele voorbeelden. U kunt een DJ boeken voor elk genre, van dance tot popmuziek, afhankelijk van uw muzikale voorkeur. Of u nu een energieke danceparty wilt of een relaxte lounge-sfeer, onze DJ's kunnen aan uw behoeften voldoen.

Bruiloft DJ
Wilt u een bruiloft DJ boeken? Onze bruiloft DJ's zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en ervaring. Of u nu van housemuziek houdt of de jaren 80 prefereert, een bruiloft DJ kan het allemaal regelen. U kunt de show zelfs uitbreiden met live muzikanten zoals een saxofonist of zanger. We begrijpen dat muziek een cruciale rol speelt op uw grote dag, en we zullen nauw met u samenwerken om ervoor te zorgen dat alles perfect is.

Hoe een DJ te Boeken
Het boeken van de ideale DJ hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid portfolio van professionele DJ's. We helpen u graag de perfecte DJ te boeken voor uw evenement. Hier zijn enkele dingen om rekening mee te houden:

Muzikale Voorkeur van de DJ: Zorg ervoor dat de stijl van de DJ overeenkomt met uw evenement.
Benodigde Apparatuur: Sommige DJ's hebben specifieke technische vereisten.
Locatie en Specificaties: Overleg met de DJ over de locatie en eventuele speciale verzoeken.
Wat Evenses voor U Kan Betekenen bij het Inhuren van een DJ
Bij Evenses maken we het proces van het inhuren van een DJ eenvoudig en stressvrij. Hier zijn enkele manieren waarop we u kunnen helpen:

Geluidsapparatuur voor de DJ: We zorgen voor alle technische aspecten.
Type DJ inhuren: Van bruiloft DJ's tot feest DJ's, we hebben het allemaal.
DJ boeken voor bruiloft, feest of jubileum: We hebben ervaring met allerlei evenementen.
Feest DJ boeken: Onze DJ's weten hoe ze een feestje moeten bouwen!
DJ Bruiloft, Verjaardag en Bedrijfsfeest!

Al onze DJ's nemen hun eigen apparatuur mee, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over geluidsapparatuur en verlichting. De prijzen voor de verhuur van DJ's zijn inclusief de benodigde techniek, draaitafels, DJ-licht en mooie DJ-booth. Of het nu gaat om een intieme verjaardagsviering of een groot bedrijfsfeest, we hebben de perfecte DJ voor u.

Neem Contact Op
Wilt u een bekende bruiloft DJ of een goedkopere feest DJ huren? In heel Nederland en België, zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Antwerpen en Brussel, bieden wij unieke oplossingen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor één van onze DJ's of neem gerust contact op met een van onze medewerkers. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte DJ te vinden voor uw evenement. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om uw evenement onvergetelijk te maken met de beste muzikale ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Evenses u kan helpen bij het boeken van de ideale DJ voor uw volgende gelegenheid.

DJ boeken bij Evenses

Een DJ huren of een DJ boeken is op muzikaal vlak één van de meest veelzijdige opties die je kan kiezen. Van gezellige verjaardagen en spetterende bruiloften zoals een bruiloft DJ tot feestelijke bedrijfsevenementen en feesten tot in de late uurtjes, voor vrijwel elke gelegenheid kan u een DJ boeken die een perfecte aanvulling op de feestelijkheden vormt. Wat voor feest u ook organiseert, de kans is klein dat het boeken van een DJ niet voor een toegevoegde waarde zal zorgen, zowel voor uw gasten als voor jezelf. Een live set van een professionele DJ zal van uw gelegenheid een onvergetelijk feest maken.

In de afgelopen decennia is de populariteit van de DJ als entertainer enorm gegroeid. Enkele van de bekendste en meest succesvolle artiesten ter wereld op dit moment zijn DJ's, zoals Armin van Buuren, Lost Frequencies, Gumz for Hire, Hardsoul, DJ The Magician, Nick Vall, Diaz en Bruno, Dave Roelvink, Noizboiz, Willie Wartaal, Tony Junior, DJ Warface, Calvin Harris, en Martin Garrix. Ga maar eens willekeurig op zoek naar de line-ups van immens populaire festivals als Tomorrowland en Coachella, en je zal zien hoeveel DJ's daar als headliners worden aangekondigd. Dit alles heeft er voor gezorgd dat het aanbod DJ's voor een feest of evenement dat je zelf organiseert ook heel erg gegroeid is.

Daar komt nog bij dat tussen de vele beschikbare DJ onderling ook nog eens veel verschillen bestaan wat betreft muziekstijl. Als je denkt aan het boeken van een DJ denk je waarschijnlijk al snel aan een vorm van dance of elektronische muziek, maar dat is slechts een klein deel van alle DJ's. Voor vrijwel ieder muziekgenre kan je een DJ boeken, van hip-hop en hippe lounge muziek tot golden oldies, een bruiloft DJ en catchy popmuziek. Het ligt er vooral aan naar wat voor muziek jij op zoek bent en wat voor rol je in gedachten hebt voor de DJ op jouw feest.

Bruiloft DJ

Wilt u een bruiloft DJ boeken om samen met uw gasten te genieten van een show tijdens uw bruiloft? Bruiloft dj's zijn tegenwoordig erg populair omdat ze een grote verscheidenheid aan muziek kunnen draaien. Zo heeft iedereen iets en kunnen de voeten van de vloer! Of je nu van housemuziek houdt of terug wilt naar de jaren 80.

Een bruiloft DJ kan het allemaal voor je regelen. Onze bruiloft DJ zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, professionaliteit, uitstraling en ervaring en hebben door de jaren heen meer ervaring opgedaan op veel verschillende bruiloften. Bruiloft DJ's weten hoe ze een feestje moeten bouwen, ze luisteren naar je en zoeken interactie met het publiek.

Als je alleen een bruiloft DJ inhuurt, kun je de show ook uitbreiden met live muzikanten. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft DJ met harpist, saxofonist, trompettist of zanger. Dit heeft veel verschillende mogelijkheden en maakt dit gedrag nog specialer. Een bruioft DJ is hierom een echte keuze keuze voor uw bruiloft. De bruiloft DJ past zich aan de sfeer van de bruiloft waardoor het helemaal in het plaatje past.

DJ boeken

Het boeken van de ideale DJ voor jouw feest, DJ bruiloft, of evenement hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar gezien het gevarieerde aanbod in Nederland en België is het vaak een verstandig idee om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van artiestenboekingen. Niet iedere DJ zal namelijk goed passen bij het soort feestje dat u in gedachten hebt. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid portfolio professionele DJ's met wie we al jarenlang samenwerken. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij de perfecte DJ kan boeken voor het evenement dat u gaat organiseren.

Enkele dingen om rekening mee te houden bij het boeken van een DJ

Bruiloft DJ of voor andere gelegenheden

Het boeken van een DJ voor jouw feest of evenement hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, maar er zijn wel enkele dingen waar je het best op let tijdens het zoeken en boeken. Van de ervaring van DJ's in kwestie tot de benodigde apparatuur en de karakteristieken van de locatie, verschillende factoren zijn van belang om rekening mee te houden als je een DJ gaat boeken.

De muzikale voorkeur van de DJ

Zoals al eerder gesteld, bestaat er ook veel variatie wat betreft muziekstijlen. Waar sommige professionele DJ's enkel elektronische muziek of techno draaien, concentreren andere DJ's zich weer op jaren zeventig muziek of pop. Dit wil niks zeggen over de kwaliteit van de DJ's in kwestie, maar des te meer over de mate in welke hij of zij past bij het feest dat je gaat organiseren. Het is dus van belang dat jouw voorkeur voor het feest overeenkomt met de muzikale voorkeur van de DJ.

De benodigde apparatuur bij een bruiloft DJ boeken

Een voordeel aan het boeken van een DJ, over het algemeen, is dat hij of zij niet heel veel apparatuur nodig zal hebben om een set te spelen. Bespreek echter wel met de DJ's in kwesties wat zij nodig hebben op dit vlak voordat je overgaat tot het tekenen van de contracten. Neemt de DJ, bijvoorbeeld, zijn of haar eigen draaitafel mee? Moet jij zelf voor aanvullende apparatuur met bepaalde specificaties zorgen? Als organisator is het één van je taken om ervoor te zorgen dat alle apparatuur aanwezig is en correct werkt voordat het evenement begint.

bruiloft DJ
DJ booth, DJ gear, DJ audio set, DJ light set met led pilaren

Wat Evenses voor je kan betekenen bij het inhuren van een DJ

 • Geluidsapparatuur voor de DJ
 • DJ
 • Het type DJ inhuren
 • DJ boeken
 • Is de DJ voor een bruiloft, feest of jubileum
 • Of een DJ bruiloft proof is
 • De DJ boekingen door professionals laten doen
 • Feest DJ boeken

Bij het boeken van een DJ bruiloft of een normale DJ is het aan te raden om dat in ieder geval te doen met een ervaren partij wat betreft het boeken van DJ's. Evenses is al jarenlang actief in de wereld van de artiestenboekingen en we hebben door de jaren heen honderden verschillende acts geboekt. Met behulp van de  zoekmachine op onze website kan je alvast beginnen aan je zoektocht, terwijl je ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een DJ. Je kan hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon.

Onze DJ's bieden ieder een ander pakket qua stijlen en muziek genres. Zo is een DJ die house-muziek draait weer geschikt voor een hip bedrijfsfeest of een discotheek. Gaat u trouwen en zoek u een leuke disckjockey? Dan kunt u het beste een DJ boeken die lekker divers is in muzikale mogelijkheden. Een bruiloft DJ speelt muziek die bij de bruiloft past. Onze feest DJ en allround DJ geven veelal de mooiste invulling aan bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten. Dit omdat onze artiesten muziek draaien van toen en nu. Zo is het voor een divers publiek leuk en kan iedereen feesten, dansen en zich amuseren. Wilt u een Nederlandse DJ aanvragen voor een kinderfeestje of wilt u een bruiloft DJ huren? Onze DJ's kunt u inzetten voor allerlei boekingen.

DJ bruiloft, verjaardag en bedrijfsfeest

Al onze artiesten nemen hun eigen apparatuur mee. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het geluidsapparatuur en de verlichting. Indien er een muzikant met de DJ mee speelt, plugt de muzikant zijn apparatuur in op de apparatuur van de DJ. De muzikanten spelen korte sessies met de DJ mee. Mocht u wel apparatuur hebben op locatie, kunt u dit van te voren aangeven. Dan wordt daar rekening mee gehouden. Voor vragen kunt u ons zeven dagen per week bereiken per mail of telefoon voor extra informatie.

Om de kosten van de DJ party te inventariseren is de prijs voor het huren van een DJ belangrijk. Wilt u de show stelen met een bekende bruiloft DJ of wellicht een goedkopere DJ huren? De prijzen voor de verhuur van discjockeys zijn inclusief de benodigde techniek, draaitafels, DJ licht en mooie DJ booth. Ook is het mogelijk om een complete drive in show te huren. In België spreken ze vaak over een discobar. Als het licht en geluid al aanwezig is, kunt u uiteraard ook enkel een DJ set huren.  U kunt altijd artiesten boeken via ons boekingskantoor. In heel Nederland en België, zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Antwerpen en Brussel. Voor iedere gelegenheid is een unieke oplossing mogelijk. Daarom denken we graag met u mee over het huren van de juiste DJ. Zelfs met feestdagen als kerst hebben wij speciale Kerst DJ pakketten die u kunt boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor één van onze DJ's. Mocht u nog vragen hebben over het boeken van een DJ? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.Hoeveel kost een DJ huren?

Kosten indicatie DJ:
€0 - €250 Hobby DJ
€250 - €500 Professionele DJ, korte set
€500 - €1000 Professionele DJ, avondvullend
€1000 - €1250 Professionele DJ met muzikant
€1250 - €1750 Professionele DJ met band
€2000 en hoger Bekende DJ

De exacte prijzen voor het boeken van een DJ hangen af van een aantal elementen:

 • De tijdsduur dat de DJ optreedt. Een optreden van 1 uur heeft een lagere prijs dan 4 uur. Relatief neemt de prijs van het boeken van een DJ wel af naarmate de Dj draait. In het eerste uur zitten namelijk ook de reiskosten en op-/ afbouwkosten van de DJ verwerkt.
 • De hoeveelheid licht- en geluidstechniek die de DJ dient mee te nemen.
 • De reisafstand die de DJ dient af te leggen.
Hoe lang draait de DJ?

Dat is flexibel en helemaal afhankelijk van uw wensen. Doorgaans draait een DJ vanaf 1 uur en meestal tot 4 uur lang. Het is echter ook mogelijk een DJ langer dan 4 uur in te zetten, bij een bruiloft DJ bijvoorbeeld. Een drankje en klein hapje is dan wel welkom!

Neemt de DJ zelf geluid en licht mee?

Ja, in de meeste gevallen spreken we dit zo af. Onze DJ's hebben een geluidsset die geschikt is voor een feest tot 150 personen. Dit kan ook nog uitgebreid worden voor grotere aantallen gasten. U kunt het ook zelf inhuren als dit uw voorkeur heeft. Vaak is de voordeligste optie wel om dit bij de DJ te boeken. Ook is hij bekend met de apparatuur wat voor hem of haar prettig werkt.

Hoe lang duurt het opbouwen van de DJ techniek?

Het opbouwen van de techniek van een DJ gaat vrij snel. U kunt uitgaan van een periode tussen de 30 en 60 minuten.

Hoe lang van tevoren staat de DJ klaar?

De DJ staat standaard 30 minuten voor het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en de soundcheck succesvol is afgerond. In overleg is het voor de DJ ook mogelijk om eerder startklaar te staan. Dit kan wenselijk zijn als u bijvoorbeeld het feest in dezelfde zaal geeft als waar het diner plaatsvindt.

Kunnen de DJ's ook met muzikanten spelen?

Ja, dit kan zeker en is een leuke toevoeging aan de act. Veel gekozen muzikanten bij de Dj zijn saxofonisten, violisten of zangeressen.

Kan ik mijn verzoeknummers doorgeven aan de DJ?

Ja, dit is mogelijk. Het beste is om dit vast voor de boeking met de DJ af te spreken. Dan kan hij of zij ervoor zorgen dat de nummers mooi verwerkt worden in de Dj set. Op de avond zelf een enkele verzoeknummer doorgeven kan ook, maar we raden af om dit al te veel te doen. Zo wordt het moeilijker om een goede opbouw van de set te maken.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar