< Terug naar overzicht

La Fuente

Deze top DJ is in elke stijl thuis en bij Evenses te boeken voor alle soorten gelegenheden!
vanaf: 
€49995,-
5

La Fuente

La Fuente is geboren en getogen in Nederland en leerde al op jonge leeftijd veel over electro muziek. Dit is uitgegroeid tot een liefde, een passie en zijn beroep. Inmiddels heeft La Fuente op tientallen nationale evenementen gedraaid en is hij ook internationaal gaan touren. Dit doet hij al meer dan 15 jaar, nu is hij ook te boeken bij Evenses Entertainment. Voor elk feest, festival, evenement of andere gelegenheid is deze top DJ in te huren.

 

Afgelopen jaar heeft La Fuente grenzen verlegd. Hij heeft 350 shows gedaan in 1 jaar en de hele wereld over gereisd. In het festival seizoen deze zomer deed La Fuente 55 shows en nam hij 60 vluchten in 50 dagen. Naast het feit dat dit een uniek aantal shows per dag is heeft hij ook een unieke sound. De beste house muziek met veel gevoel waar iedereen enorm veel energie van krijgt. 

 

Ook heeft hij zijn eigen radioshow genaamd Full Colour, maandelijks lanceert hij een nieuwe podcast die steady in de top 10 bij Itunes staat. Zijn toekomst ziet er meer dan rooskleurig uit. Er zijn al nieuwe releases gepland bij Spinnin'records en DOORN records en optredens staan alweer gepland op de meest geliefde stages over de hele wereld.

Suggesties voor bij deze act

partyband huren bruiloft

Party Collective

Coverband

Party Collective

Coverband Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu. €1895,- Lees meer
Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €595,- Lees meer
bakermat boeken inhuren festival feest

Bakermat

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJ

Bakermat

Nederlandse DJ, EDM / House / Club / Electro DJ Wilt u een jong, enorm talent boeken om een echt feest te bouwen? Bij ons kunt u Bakermat huren €5001,- Lees meer
Ingmar boeken feest

Ingmar

Zanger

Ingmar

Zanger Deze zanger-gitarist speelt met veel charme en soul de mooiste muziek van toen en nu. €495,- Lees meer