DJ Miss Goodvibes is een allround DJ die u bij Evenses kunt boeken voor uw bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum of bruiloft. Zij is in staat om van iedere gelegenheid een spectaculair feest te maken! Een bijzonder optreden die u hier boekt voor uw evenement, festival en borrel.

 

Miss Goodvibes verzorgt meerdere keren per week op de mooiste feesten een gaaf optreden. Gelegenheden door heel Nederland, België en Duitsland, van clubavonden tot bruiloften, verjaardagen en bedrijfsevenementen. Van jongs af aan is zij al druk bezig met muziek. Eerst trad zij op als rapster en nu is zij haar passie voor het DJ'en gaan volgen. En met succes! DJ Miss Goodvibes staat bekend voor haar energieke shows, waarbij zij ingetogen op de achtergrond sfeervolle muziek kan verzorgen, maar er ook zeker voor kan zorgen dat alle gasten de dansvloer betreden. U kunt uw wensen van te voren met ons bespreken. Haar passie en positieve energie voor het vak komt sterk naar voren tijdens haar optredens. Deze talentvolle DJ draait vele genres, zoals Hitjes, R&B, House, Disco, 80s90, Regeatton, Vocal House en Afro beats. Van nu en vroeger, voor ieder wat wils!

 

De DJ is ook te boeken met een live percussionist. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Wilt u de mooie Miss Goodvibes boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, festival of verjaardag boeken? DJ Miss Goodvibes is nu bij Evenses te boeken voor uw evenement, jubileum of borrel. Vraag vrijblijvend een offerte of informatie bij ons aan! Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar om uw wensen en voorkeuren met u te bespreken.