Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Allround DJ Quinten
100% match

Allround DJ Quinten

Met de spectaculaire Allround DJ Quinten van Hilten kan u dag niet meer stuk!
Op zoek naar een ervaren allround DJ voor uw feest of gelegenheid? Dan bent u bij Evenses op het juiste adres! ...
Lees meer

4,8 (11 Beoordelingen)
€ 850 - € 2000
John & Mr. Smith | Solo
100% match

John & Mr. Smith | Solo

Deze geweldige DJ speelt zelf saxofoon en piano: een unieke act!
Ervaar de opwindende muzikale reis die het DJ en saxofonist duo John & Mr. Smith heeft gedefinieerd, nu voor het eerst geprese...
Lees meer

4,8 (47 Beoordelingen)
€ 1195 - € 2150
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bruiloft DJ huren of boeken

Het boeken van een Bruiloft DJ is een cruciale stap bij het plannen van een bruiloft, want de muziek speelt een grote rol bij het creëren van de juiste sfeer en het vastleggen van onvergetelijke momenten op deze bijzondere dag. Bij Evenses begrijpen we het belang van het vinden van de perfecte Bruiloft DJ, iemand die niet alleen geweldige muziek draait, maar ook een gepersonaliseerde ervaring biedt die past bij jullie stijl en voorkeuren.


Meesters van de Feestelijke Sfeer

Onze Bruiloft DJ's zijn ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het draaien van muziek op bruiloften van alle soorten en maten. Of jullie nu dromen van een romantische en intieme ceremonie of een spetterend feest om de nacht door te dansen, onze DJ's zijn er om jullie visie tot leven te brengen en een onvergetelijke soundtrack te creëren voor jullie grote dag.

Een Bruiloft DJ van Evenses is veel meer dan alleen iemand die plaatjes draait. Ze fungeren als de ceremoniemeester van jullie feest, die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt en de gasten zich vermaken. Van het aankondigen van belangrijke momenten zoals de eerste dans en de taart aansnijden tot het aanpassen van de muziek aan de reactie van de gasten, onze Bruiloft DJ's zijn experts in het creëren van een feestelijke sfeer en het aansturen van de festiviteiten.

Maatwerk voor Jullie Perfecte Feest

Een van de voordelen van het boeken van een Bruiloft DJ bij Evenses is de mogelijkheid om vooraf persoonlijk kennis te maken en jullie wensen te bespreken. We begrijpen dat elke bruiloft uniek is, daarom werken onze DJ's nauw met jullie samen om een ​​playlist samen te stellen die past bij jullie smaak, stijl en de voorkeuren van jullie gasten. Of jullie nu kiezen voor klassieke love songs, moderne hits of een mix van beide, onze DJ's zorgen ervoor dat de muziek perfect aansluit bij de sfeer van jullie bruiloft.

Een ander voordeel van het boeken van een Bruiloft DJ bij Evenses is de mogelijkheid om te kiezen uit een diverse selectie van DJ's met verschillende stijlen en vaardigheden. Of jullie nu op zoek zijn naar een DJ met een eigentijdse en trendy stijl, een die gespecialiseerd is in het draaien van klassieke hits, of een die bekend staat om zijn energieke en interactieve optredens, bij Evenses hebben we de perfecte match voor jullie bruiloft.

Creëer de Perfecte Sfeer met Evenses

Naast het draaien van muziek kunnen onze Bruiloft DJ's ook zorgen voor extra entertainment zoals lichtshows, live-mixing en interactie met het publiek. Of jullie nu willen dat jullie DJ de gasten aanmoedigt om op de dansvloer te komen of een meer ingetogen achtergrondmuziek verzorgt tijdens het diner, onze DJ's zijn flexibel en passen zich aan jullie wensen aan om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft precies zo verloopt als jullie hadden gehoopt.

Maak Jullie Grote Dag Onvergetelijk met Evenses

Het boeken van een Bruiloft DJ bij Evenses is eenvoudig en stressvrij. Ons ervaren team van entertainment professionals staat klaar om jullie te helpen bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste DJ tot het regelen van alle logistiek en technische details. Zo kunnen jullie je concentreren op het genieten van de muziek en het creëren van onvergetelijke herinneringen met jullie gasten.

Of jullie nu een intieme ceremonie in gedachten hebben of een groots feest willen geven waar iedereen nog lang over zal napraten, een Bruiloft DJ van Evenses is de sleutel tot een geslaagde bruiloft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jullie kunnen helpen om van jullie bruiloft een onvergetelijk feest te maken met een geweldige Bruiloft DJ van Evenses.Is het mogelijk om de DJ voor de bruiloft te spreken?

Het is mogelijk om de DJ voor de bruiloft nog te spreken om de wensen door te nemen zodat alles aan beide kanten duidelijk is. Door de drukke agenda's van de DJ's doet Evenses het contact tot de boeking rond is en zal zorgen dat jullie daarna direct in contact komen.

Hoeveel kost een DJ huren?

Kosten indicatie DJ:
€0 - €250 Hobby DJ
€250 - €500 Professionele DJ, korte set
€500 - €1000 Professionele DJ, avondvullend
€1000 - €1250 Professionele DJ met muzikant
€1250 - €1750 Professionele DJ met band
€2000 en hoger Bekende DJ

De exacte prijzen voor het boeken van een DJ hangen af van een aantal elementen:

 • De tijdsduur dat de DJ optreedt. Een optreden van 1 uur heeft een lagere prijs dan 4 uur. Relatief neemt de prijs van het boeken van een DJ wel af naarmate de Dj draait. In het eerste uur zitten namelijk ook de reiskosten en op-/ afbouwkosten van de DJ verwerkt.
 • De hoeveelheid licht- en geluidstechniek die de DJ dient mee te nemen.
 • De reisafstand die de DJ dient af te leggen.
Hoe lang draait de DJ?

Dat is flexibel en helemaal afhankelijk van uw wensen. Doorgaans draait een DJ vanaf 1 uur en meestal tot 4 uur lang. Het is echter ook mogelijk een DJ langer dan 4 uur in te zetten, bij een bruiloft DJ bijvoorbeeld. Een drankje en klein hapje is dan wel welkom!

Neemt de DJ zelf geluid en licht mee?

Ja, in de meeste gevallen spreken we dit zo af. Onze DJ's hebben een geluidsset die geschikt is voor een feest tot 150 personen. Dit kan ook nog uitgebreid worden voor grotere aantallen gasten. U kunt het ook zelf inhuren als dit uw voorkeur heeft. Vaak is de voordeligste optie wel om dit bij de DJ te boeken. Ook is hij bekend met de apparatuur wat voor hem of haar prettig werkt.

Hoe lang duurt het opbouwen van de DJ techniek?

Het opbouwen van de techniek van een DJ gaat vrij snel. U kunt uitgaan van een periode tussen de 30 en 60 minuten.

Hoe lang van tevoren staat de DJ klaar?

De DJ staat standaard 30 minuten voor het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en de soundcheck succesvol is afgerond. In overleg is het voor de DJ ook mogelijk om eerder startklaar te staan. Dit kan wenselijk zijn als u bijvoorbeeld het feest in dezelfde zaal geeft als waar het diner plaatsvindt.

Kunnen de DJ's ook met muzikanten spelen?

Ja, dit kan zeker en is een leuke toevoeging aan de act. Veel gekozen muzikanten bij de Dj zijn saxofonisten, violisten of zangeressen.

Kan ik mijn verzoeknummers doorgeven aan de DJ?

Ja, dit is mogelijk. Het beste is om dit vast voor de boeking met de DJ af te spreken. Dan kan hij of zij ervoor zorgen dat de nummers mooi verwerkt worden in de Dj set. Op de avond zelf een enkele verzoeknummer doorgeven kan ook, maar we raden af om dit al te veel te doen. Zo wordt het moeilijker om een goede opbouw van de set te maken.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar