Allround DJ Quinten

18 keer aangevraagd

Met de spectaculaire Allround DJ Quinten van Hilten kan u dag niet meer stuk!

5 uit 5 sterren
€ 850 - € 2000
Quinten van Hilten
Allround DJ Quinten
hrrNXhryiE
bHUrMVhA
XNRXvxlDWw
UJNWZqiM
rEOFOiaEY
k lvQEsFY
Quinten van Hilten
Controleer nu de beschikbaarheid van Allround DJ Quinten
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Allround DJ Quinten

Op zoek naar een ervaren allround DJ voor uw feest of gelegenheid? Dan bent u bij Evenses op het juiste adres! Evenses verzorgt namelijk allerlei allround DJ shows voor verschillende feesten. Ze draaien namelijk in verschillende stijlen en genre's. Wij verzorgen voor u optimale allround DJ's die uw avond weten te laten slagen en zo introduceren wij aan u: Quinten!

Quinten's ervaringen als Allround DJ

Sinds 2010 is Quinten actief als allround DJ en heeft hij veel ervaring opgedaan in beachclubs, discotheken, tijdens bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, recepties of in de horeca. De jonge DJ is werkt als radio-dj bij Simone FM en speelde eerder bij Talpa Radio Campus (Radio 538, Radio 10, Sky Radio & Veronica). In twee jaar tijd heeft van Hilten zijn kennis omtrent 'audio' enorm kunnen vergroten! Dus of het nou gaat om presenteren van een radioshow, het produceren van promotionele video/audio, of het publiek helemaal gek te krijgen tijdens een waanzinnig feest; Quinten kan het allemaal

In 2021 heeft Quinten meerdere Silent Disco's mogen organiseren. Ook heeft hij een event 'brand' mogen bedenken, promotie video's en uitingen geproduceerd, opnames en montages van verschillende DJ acts gemaakt en een volledige show te spelen met OBS en audioverwerking.

Een top avond zonder zorgen

Evenses heeft allround DJ's die wekelijks op evenementen, verjaardagen, bedrijfsfeesten, bruiloften en festivals muziek draaien en mixen. Evenses stemt zich af aan de klant zijn wensen. Uw wensen staan namelijk centraal. Daarom zal Quinten ook een grote rol hebben. Met al zijn kennis en ervaringen die hij heeft opgebouwd weet hij van elk feestje iets super leuk te maken.

Allround DJ met apparatuur

Het is handig om Quinten te boeken met apparatuur. Wij beschikken over meerdere allround DJ's, DJ Maximuss disco DJ's en urban DJ's. Normaliter nemen onze allround DJ’s een geluidsset, lichtset en DJ booth mee. Zo is het compleet qua techniek. De show wordt altijd aangepast aan het aantal personen op het feest en de locatie.

DJ Quinten boeken

Er zijn inmiddels al een aantal DJ's bij Evenses die geboekt worden. Zo heeft Evenses DJ's zoals Joost, Miss Goodvibes en veel meer. Samen met Quinten weten deze Allround DJ's hoe zij de juiste perfomance moeten geven. Zo zijn zij en het publiek altijd tevreden. Daarom is Quinten ook te boeken als:

  • Allround DJ met accent op guilty pleasures uit de 90's, 00's, 10's & hits/dance van nu: Geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten en thema feesten.
  • Deephouse / Nu Disco DJ: Zeer geschikt voor in (beach) clubs of roof top bars.
  • Urban DJ: Geschikt voor underground party's of discotheken

Alles is mogelijk bij Evenses en Entertainment.

Bij Evenses kunt u ook:
Repertoire Allround DJ Quinten

Genres

Pop
House
Disco
Hiphop
90s
80s
2 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Inez
5 uit 5 sterren
Top avond gehad! Quinten heeft gedraaid op ons bedrijfsfeest. Prijs meer dan waard (voor zowel de dj als het geluid.) Draait alle genres en mixt deze door elkaar. Ook in de weken voor het feest al veel contact gehad met Quinten om zaken door te nemen, als openingdangs etc. Quinten is een dikke aanrader!
Anoniem
5 uit 5 sterren
Goede DJ! Quinten heeft bij ons gedraaid tijdens een feestweekend op vakantiepark: Het Wylde Pad. Hij had een erg leuke optreden gegeven en was flexibel qua genres. Fijn dat hij op tijd aanwezig was. Quinten is een goed voorbeeld.

Vergelijkbare acts

Lady Bee boeken

Lady Bee boeken

3 Beoordelingen

Deze vrouwelijke DJ kan draaien als geen ander dat kan!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.