• Allround DJ Quinten boeken
 • Allround DJ Quinten
Allround DJ Quinten boeken
Allround DJ Quinten
hrrNXhryiE
bHUrMVhA
XNRXvxlDWw
UJNWZqiM
rEOFOiaEY
k lvQEsFY

Allround DJ Quinten

€ 850 - € 2000
4,8 (11 Beoordelingen)

Over Allround DJ Quinten

Op zoek naar een ervaren allround DJ voor uw feest of gelegenheid? Dan bent u bij Evenses op het juiste adres! Evenses verzorgt namelijk allerlei allround DJ shows voor verschillende feesten. Ze draaien namelijk in verschillende stijlen en genre's. Wij verzorgen voor u optimale allround DJ's die uw avond weten te laten slagen en zo introduceren wij aan u: Quinten!


Quinten's ervaring als Allround DJ

Sinds 2010 is Quinten actief als allround DJ en heeft hij veel ervaring opgedaan in beachclubs, discotheken, tijdens bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, recepties of in de horeca. De jonge DJ werkt als radio-dj bij Simone FM en speelde eerder bij Talpa Radio Campus (Radio 538, Radio 10, Sky Radio & Veronica). In twee jaar tijd heeft van Hilten zijn kennis omtrent 'audio' enorm kunnen vergroten! Dus of het nou gaat om presenteren van een radioshow, het produceren van promotionele video/audio, of het publiek helemaal gek te krijgen tijdens een waanzinnig feest; Quinten kan het allemaal

In 2021 heeft Quinten meerdere Silent Disco's mogen organiseren. Ook heeft hij een event 'brand' mogen bedenken, promotie video's en uitingen geproduceerd, opnames en montages van verschillende DJ acts gemaakt en een volledige show te spelen met OBS en audioverwerking.

Een top avond zonder zorgen

Evenses heeft allround DJ's die wekelijks op evenementen, verjaardagen, bedrijfsfeesten, bruiloften en festivals muziek draaien en mixen. Evenses stemt zich af aan de klant zijn wensen. Uw wensen staan namelijk centraal. Daarom zal Quinten ook een grote rol hebben. Met al zijn kennis en ervaringen die hij heeft opgebouwd weet hij van elk feestje iets super leuk te maken.

Allround DJ met apparatuur

Het is handig om Quinten te boeken met apparatuur. Wij beschikken over meerdere allround-dj, DJ Maximuss, disco DJ's en urban DJ's. Normaliter nemen onze allround DJ’s een geluidsset, lichtset en DJ booth mee. Zo is het compleet qua techniek. De show wordt altijd aangepast aan het aantal personen op het feest en de locatie.

Allround DJ Quinten boeken

Wilt u Allround DJ Quinten boeken voor uw evenement of feest? Allround DJ Quinten kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

DJ Quinten is ook te boeken als:

 • Allround DJ met accent op guilty pleasures uit de 90's, 00's, 10's & hits/dance van nu: Geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten en thema feesten.
 • Deephouse / Nu Disco DJ: Zeer geschikt voor in (beach) clubs of roof top bars.
 • Urban DJ: Geschikt voor underground party's of discotheken

Bij Evenses kunt u:


Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. Allround DJ Quinten boeken zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Allround DJ Quinten boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Op zoek naar een andere DJ?

Bij Evenses hebben we niet alleen Allround DJ's ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Lounge DJ’s, Bruiloft DJ’s en Disco DJ’s. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste Allround DJ boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ontvang de beschikbaarheid van Allround DJ Quinten
Starttijd
41 keer aangevraagd

11 Beoordelingen
4,8 (11 Beoordelingen)

Nicole en Arend
Ha Quinten! Bedankt voor de manier waarop jij enorm hebt bijgedragen aan ons feestje. Nicole en ik hebben een fantastische avond beleefd en ons heel blij en gelukkig gevoeld ?
Henny Slokker.
In april 2023 hebben we een Vier-de-Liefde feest gegeven, waarbij we DJ Quinten gevraagd hadden de muziek te verzorgen. We kennen Quinten al langer en weten dat hij voor een goede sfeer kan zorgen. Quinten is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur (oa. verlichting, mix-set, speakers en een nieuwe rookmachine!) en regelt de op- en afbouw helemaal zelf. Alles wat hij nodig had is een tafel en wat stop contacten ? We hebben 1x de avond voorbesproken waarbij duidelijk werd dat Quinten een ervaren DJ is: hij weet wat hij moet vragen, is flexibel en voelt aan wat we willen. Ook belangrijk: hij is betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Op de avond zelf begon hij met wat lounge-muziek en na de speech kon het dansen beginnen: we hadden een 10- tot 20-tal nummers aangereikt en daarmee krijg hij iedereen op de dansvloer, jong en oud. Quinten zorgde voor een goede afwisseling van disco, nederlandstalig, apres-ski en rock-n-roll, waarbij de lichtshow en rook-effecten het geheel helemaal af maakten. We hebben van onze gasten veel complimenten gekregen over Quinten en mede dankzij hem een fantastische avond gehad. Ben je op zoek naar een leuke en professionele DJ, dan moet je bij Quinten zijn. Echt een aanrader!''
Inez
Top avond gehad! Quinten heeft gedraaid op ons bedrijfsfeest. Prijs meer dan waard (voor zowel de dj als het geluid.) Draait alle genres en mixt deze door elkaar. Ook in de weken voor het feest al veel contact gehad met Quinten om zaken door te nemen, als openingdangs etc. Quinten is een dikke aanrader!
Anoniem
Goede DJ! Quinten heeft bij ons gedraaid tijdens een feestweekend op vakantiepark: Het Wylde Pad. Hij had een erg leuke optreden gegeven en was flexibel qua genres. Fijn dat hij op tijd aanwezig was. Quinten is een goed voorbeeld.
+ bekijk alle reviews

FAQ

Hoeveel kost een DJ huren?

Kosten indicatie DJ:
€0 - €250 Hobby DJ
€250 - €500 Professionele DJ, korte set
€500 - €1000 Professionele DJ, avondvullend
€1000 - €1250 Professionele DJ met muzikant
€1250 - €1750 Professionele DJ met band
€2000 en hoger Bekende DJ

De exacte prijzen voor het boeken van een DJ hangen af van een aantal elementen:

 • De tijdsduur dat de DJ optreedt. Een optreden van 1 uur heeft een lagere prijs dan 4 uur. Relatief neemt de prijs van het boeken van een DJ wel af naarmate de Dj draait. In het eerste uur zitten namelijk ook de reiskosten en op-/ afbouwkosten van de DJ verwerkt.
 • De hoeveelheid licht- en geluidstechniek die de DJ dient mee te nemen.
 • De reisafstand die de DJ dient af te leggen.
Hoe lang draait de DJ?

Dat is flexibel en helemaal afhankelijk van uw wensen. Doorgaans draait een DJ vanaf 1 uur en meestal tot 4 uur lang. Het is echter ook mogelijk een DJ langer dan 4 uur in te zetten, bij een bruiloft DJ bijvoorbeeld. Een drankje en klein hapje is dan wel welkom!

Neemt de DJ zelf geluid en licht mee?

Ja, in de meeste gevallen spreken we dit zo af. Onze DJ's hebben een geluidsset die geschikt is voor een feest tot 150 personen. Dit kan ook nog uitgebreid worden voor grotere aantallen gasten. U kunt het ook zelf inhuren als dit uw voorkeur heeft. Vaak is de voordeligste optie wel om dit bij de DJ te boeken. Ook is hij bekend met de apparatuur wat voor hem of haar prettig werkt.

Hoe lang duurt het opbouwen van de DJ techniek?

Het opbouwen van de techniek van een DJ gaat vrij snel. U kunt uitgaan van een periode tussen de 30 en 60 minuten.

Hoe lang van tevoren staat de DJ klaar?

De DJ staat standaard 30 minuten voor het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en de soundcheck succesvol is afgerond. In overleg is het voor de DJ ook mogelijk om eerder startklaar te staan. Dit kan wenselijk zijn als u bijvoorbeeld het feest in dezelfde zaal geeft als waar het diner plaatsvindt.

Kunnen de DJ's ook met muzikanten spelen?

Ja, dit kan zeker en is een leuke toevoeging aan de act. Veel gekozen muzikanten bij de Dj zijn saxofonisten, violisten of zangeressen.

Kan ik mijn verzoeknummers doorgeven aan de DJ?

Ja, dit is mogelijk. Het beste is om dit vast voor de boeking met de DJ af te spreken. Dan kan hij of zij ervoor zorgen dat de nummers mooi verwerkt worden in de Dj set. Op de avond zelf een enkele verzoeknummer doorgeven kan ook, maar we raden af om dit al te veel te doen. Zo wordt het moeilijker om een goede opbouw van de set te maken.

Wat draait een Disco DJ?

Een disco DJ is een DJ die zich specifiek richt op disco-muziek en andere stijlen uit de jaren 70 en 80, zoals funk, soul en pop. Disco-muziek is bekend om zijn opzwepende ritmes, lekkere beats en catchy zanglijnen, en het was enorm populair tijdens de disco-tijdperk in de jaren 70 en 80. Een disco DJ is ideaal voor feesten en evenementen waarbij mensen willen dansen op muziek uit de jaren 70 en 80, en waarbij ze willen herinneringen oproepen aan deze tijd. Hij zorgt voor de juiste sfeer en energie op het feest, en zorgt ervoor dat het publiek zich uitstekend vermaakt en blijft dansen tot het einde van het feest.

Wat is een allround DJ?

Een allround DJ is een DJ die in staat is om een breed scala aan muziekstijlen te spelen en aan te passen aan de specifieke wensen en verwachtingen van het publiek. Ze zijn in staat om zowel moderne pop- en dansmuziek als oudere klassiekers en niche-stijlen te mixen en te draaien, en ze hebben vaak een brede muzikale kennis en ervaring. Een allround DJ is voor iedere gelegenheid geschikt omdat de DJ zich makkelijk kan aanpassen.

Wat draait een DJ op een 80s en 90s party?

Op een 80s en 90s party zou een DJ muziek uit die tijd moeten draaien. Dit zou kunnen variëren van pop, rock, new wave, synthpop, funk, hip hop, dance en andere populaire muziekstijlen uit die tijd. Veel van deze nummers zijn nog steeds populaire klassiekers en worden nog steeds gedraaid op feesten en evenementen. Het is belangrijk om te onthouden dat de muziekkeuze afhankelijk is van het publiek en de locatie, dus een DJ zou altijd moeten inspelen op de wensen van het publiek en de sfeer van het evenement.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Allround DJ Quinten boeken Allround DJ Quinten
€ 850 - € 2000
4,8 (11 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar