Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Hardstyle DJ Uncontained
100% match

Hardstyle DJ Uncontained

Deze DJ ademt Hardstyle en doet niets liever dan zijn liefde voor de muziek delen met de gasten op uw feest! Lees meer

4,6 (5 Beoordelingen)
€ 595 - € 1310
DJ Lars
100% match

DJ Lars

Opzoek naar een DJ die je feest op zijn kop zet? Boek dan DJ Lars bij Evenses Entertainment!
DJ Lars kocht op zijn negende al zijn eerste DJ controller. Hiermee is zijn liefde voor het vak be...
Lees meer

4,9 (6 Beoordelingen)
€ 495 - € 1240
Natte Visstick
100% match

Natte Visstick

Memetechno revelatie Natte Visstick komt naar jouw feest om de tent af te breken!
Met de toenemende populariteit van de techno scene zijn er ook bepaalde nogal interessante sub genres ontstaa...
Lees meer

prijs op aanvraag
Hans Glock boeken
100% match

Hans Glock boeken

Dé Rappende Tover DJ
Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van raves, is Hans Glock een onmisbare artiest voor elk feest. Hans Glock: Meer dan een DJ Hans Glock is niet zomaar een DJ, ...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Techno DJ

Techno

U loopt richting het feest waar je langere tijd naar uit hebt gekeken en hoort in de verte de dreunen van de bas al. De kans is groot dat u onderweg bent naar een gelegenheid waar een techno DJ aan het werk is. Of u nou een groot festival bezoekt, een club, een bruiloft of naar iemand zijn verjaardagsfeest gaat, steeds vaker hoor je techno muziek op zulke gelegenheden. Bij het organiseren van uw gelegenheid is het boeken van een techno DJ dus zeker iets om in overweging te nemen. Het hebben van een techno DJ kan zorgen voor een energieke sfeer onder de gasten en een onvergetelijk feest voor iedereen.

techno dj techno dj dj techno.jpg

Techno muziek

Het fenomeen techno muziek vindt zijn oorsprong in de jaren 70, echter wordt de term techno pas sinds de jaren negentig gebruikt. In de meeste gevallen wordt techno muziek gebruikt als een verzamelnaam voor een breed scala aan elektronische muziekstijlen. Het omvat veel verschillende stromen binnen de techno-scène, voorbeelden hiervan zijn minimal techno, acid techno en industrial techno.

Rond de jaren 80 ontwikkelde de techno muziek zich met name in Detroit en Frankfurt, destijds wist het (nog) niet bij het grote publiek door te breken. Destijds werd techno muziek veelal nog gezien als underground en was de associatie met de illegale rave-scène snel gemaakt. Toch wist de techno muziek voet aan land te krijgen in onder ander het Verenigd Koninkrijk en in het iconische club circuit van Berlijn (waar de stad tot op de dag van vandaag nog om geliefd is. Hedendaags heeft de techno muziek een vogelvlucht genomen en is er op elk festival wel een techno stage te vinden.

techno dj techno dj techo dj techno dj.jpg

Techno DJ boeken

Een techno DJ boeken kan soms best een lastige opgave zijn, u wilt natuurlijk de DJ hebben die het best bij jouw gelegenheid, publiek en sfeer past. Binnen de techno muziek bestaan er nou eenmaal veel verschillende stromingen en stijlen. Hulp inschakelen van experts op het gebied van techno feesten en techno Dj’s is dus geen gek plan. Bij een bureau als Evenses is die hulp snel gevonden. Door het brede aanbod aan techno Dj’s bij Evenses weten wij precies welke artiest het beste bij uw eigen beeld van een techno feest past. Misschien is DJ Warface, DJ Tiësto of Hardsoul iets voor u? Ook als u nog niet exact weet waar u precies naar opzoek bent, geven wij graag advies voor u eigen techno feest. Elke sub-genre binnen de techno muziek zorgt namelijk weer voor een eigen setting en sfeer.

Voordelen van een techno dj boeken

Een voordeel met een techno DJ boeken is de flexibiliteit in het repertoire van de Dj’s. Heeft u bepaalde nummers die je écht niet wil missen op uw feest? Dan kunnen we samen met de desbetreffende DJ door zijn of haar set lopen om her en der de gewenste aanpassingen of toevoegingen te doen. Wilt u liever laten verrassen? Dan kan u op onze Dj’s vertrouwen om een knallende set in elkaar te zetten. Door een techno DJ boeken bij Evenses weet u zeker dat het een DJ met kwaliteit is. Door de lange ervaring met een groot variatie Evenses werkt enkel samen met professionals, waardoor ook wij zeker weten dat uw feest wanneer u een techno dj boeken kiest, aan alle verwachtingen zal voldoen. Wilt u een techno DJ boeken, maar geen zin in alle zaken rondom de boeking? Ook dan bent u bij Evenses aan het juiste adres, wij verzorgen voor u de techno dj boekingen de afhandeling hiervan. Enige wat u hoeft te doen is aan te geven wat uw wensen zijn en een techno dj boeken.

Techno DJ boeken? Hoe maak ik de juiste keuzes?

Binnen ons portfolio bieden we een variatie aan techno DJ’s aan. De beste keuze maken kan dan natuurlijk lastig zijn. Bekijk eens de filmpjes van voorgaande optredens van de desbetreffende DJ. Hierdoor krijgt u een goed en representatief beeld van de performance van de DJ. Ook kan u op onze website bij elke artiest reviews vinden van voorgaande organisatoren.

Mocht u vragen hebben in verband met ee techno dj boeken, dan kunt u ons altijd contacteren via het vrijblijvende offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Onze event specialisten zijn zeven dagen per week bereikbaar.

Bij Evenses kunt u:Wat draait een techno DJ?

Een techno DJ draait meestal muziek die in de techno-muziekstijl valt. Bij een techno-feest kun je verwachten dat de DJ's een mix van energieke en uitdagende beats draaien, vaak met invloeden uit andere elektronische muziekstijlen, zoals house en trance. Het is belangrijk op te merken dat elke DJ uniek is en de muziek die ze draaien afhankelijk is van hun persoonlijke voorkeur en de sfeer op het feest.

Hoe lang kunnen bekende DJ's draaien?

Dit hangt af van het soort feest dat u organiseert en het budget. Over het algemeen is het gebruikelijk dat bekende DJ's een set van 45 of 60 minuten draait.

Wat voor apparatuur heeft een bekende DJ nodig?

Alle bekende DJ's hebben een rider waarop alles staat wat zij nodig hebben.

Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar