Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Zanger Clay
100% match

Zanger Clay

Laat u betoveren door zanger Clay met zijn prachtige soulvolle stemgeluid!
Zanger Clay boeken voor uw evenement, feest, bruiloft of bedrijfsfeest? Clay is een zeer allround zanger. Hij is een...
Lees meer

4,6 (5 Beoordelingen)
€ 845 - € 1605
Zingende Kerstman boeken
100% match

Zingende Kerstman boeken

Deze Kerstman brengt het kerstgevoel naar uw evenement!
Biografie de Zingende Kerstman Deze getalenteerde zanger trekt voor de feestdagen zijn rood met witte pak aan om het gevoel wat al ove...
Lees meer

€ 650 - € 1150
Kerst Accordeonist
100% match

Kerst Accordeonist

Een warme stem ondersteund door prachtige klanken van de accordeon, perfect voor uw kerstbijeenkomst! Lees meer

€ 450 - € 1150
De Kersttroubadour
100% match

De Kersttroubadour

De Quiztroubadour steekt voor de feestdagen zijn show in een rood met wit jasje en presenteert zichzelf als de Kersttroubadour! Lees meer

€ 795 - € 1510
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Kerstzangers boeken

kerstzangers boeken zangerskerst.jpeg

Het kerstfeest zoals wij het weten, is een groots feest waar liefde voor elkaar centraal staat. Of u nou Kerst viert voor de originele betekenis of gewoon Kerst viert omdat u, uw vrienden en familie samen wilt zien, Kerst is voor iedereen. Het maakt niet uit wie u bent, uit welk land u komt, waar u in geloofd, wat u doet, Kerst is een feestdag die iedereen liefheeft en iedereen wat liefde en warmte geeft.

Omdat deze feestdag zo groot is en een gelegenheid is waar iedereen samenkomt, zijn kerstborrels en kerstfeesten erg populair. Een avond samen met u geliefden waar u eten kunt delen, drankjes kunt delen of gewoon een lekker knalfeest kan hebben.

Voor een kerstborrel of kerstfeest heeft u natuurlijk wel kerstmuziek nodig. Zoekt u nog kerstzangers die u kunt boeken maar weet u niet hoe of wat? Bij Evenses hebben wij het antwoord voor u op het gebied van kerstzangers boeken.

Kerstzangers

kerstzangers boeken kerstzangers boeken.jpeg

Kerstentertainment boeken is gemakkelijk gedaan bij Evenses. Evenses heeft niet alleen een groot aanbod aan kerstzangers maar ook aan ander soort entertainment. Wij werken met strikt allee professionele artiesten die u kunnen garanderen op een gelukt feest.

Op het vlak van kerstzangers, Evenses heeft veel verschillende opties qua soorten kerstzangers maar ook qua genres in welk u de kerstzangers kan boeken.

de soorten kerstzangers die Evenses heeft zijn:

 • Bekende kerstzangers: U geeft een kerstfeest en wilt ervoor zorgen dat uw feest een van de beste word, dan kunt u bij Evenses bekende kerstzangers boeken. Wat is nou beter dan een van uw favoriete bekende zanger die de beste kersthits zingt?
 • Kerstzangers: Deze kerstzangers zijn uitgekozen en gevonden door onze event-specialisten. Gepassioneerd, professioneel en natuurlijk vol met talent zijn deze kerstzangers. U kunt deze kerstzangers boeken bij Evenses.
 • Kerstzangers met begeleidig: Natuurlijk is een kerstzanger alleen al erg leuk voor uw feest maar om het nog specialer te maken, kan u ervoor kiezen voor kerstzangers boeken die met hun eigen begeleiding komen.

Evenses bied ook verschillende soorten stijlen waarin de kerstzangers spelen, zo kunt u kerstzangers boeken die bij uw feest passen:

 • pop
 • hiphop
 • blues
 • jazz
 • soul
 • disco
 • house
 • rock
 • 60s/70's
 • 80's/90's
 • nederlandstalig
 • klassiek
 • achtergrondmuziek
 • akoestisch
 • lounge

Kerstzangers boeken

kerstzangers boeken kerstzangers boeken.jpeg
Voor uw kerstfeest, kerstborrel, bedrijfsfeest kerst of een kerst diner wilt u natuurlijk de beste kerstzangers boeken. Evenses zorgt er samen met u voor dat u de beste kerstzangers boekt die bij u en uw feest past! Of het u nou een kerstzanger boekt die akoestisch speelt, kerstzangers boeken die 90's kersthits zingen of u kerstzangers boekt die pop kersthits zingen. U kunt de perfecte kerstzangers boeken bij Evenses.

Evenses werkt met enkel alleen professionele artiesten en als u kiest voor een kerstzangers boeken, kunnen wij u hierdoor ook garanderen op een feest die professioneel verloopt. De kerst zangers die te huur staan bij Evenses weten hoe ze het publiek moeten lezen en om uw wensen waar te laten komen. Uw wens staat namelijk centraal als u een kerst zangers boeken wilt. Onze event-specialisten zorgen ervoor dat uw kerstfeest vlekkeloos verloopt en dat u rondom entertainment niks te zorgen over heeft.

Bij Evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar