Kerstfeest

Jingle bells, jingle bells... Boek een compleet georganiseerd kerstfeest!

prijs op aanvraag
kerstfeest boeken
Coverband boeken
feest band
DJ boeken
Disc Jockey
band boeken
artiesten boeken
DJ's huren
kerstfeest boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Kerstfeest
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Diner, Bedrijfsfeest, Feest
Categorie: Bedrijfsfeest

Een kerstfeest geregeld voor u!

De temperaturen gaan omlaag, er ligt misschien zelfs sneeuw en de feestdagen komen eraan. Het is tijd voor een kerstfeest! Een kerstfeest met alle medewerkers van het bedrijf is natuurlijk een leuke afsluiter van het jaar voor de feestdagen. Kerstfeesten zijn erg populair voor bedrijven, maar ook voor vriendengroepen of families. Met iedereen samen glühwein of warme chocolademelk drinken, hapjes eten en meezingen met kersthitjes.

Dit regelen wij voor uw kerstfeest

Het is mogelijk aanpassingen te doen in ons voorstel. In overleg stellen we het kerstfeest samen!

Decoratie

Versiering is natuurlijk niet onbelangrijk voor uw kerstfeest. Met de juiste decoratie kunt u de gewenste sfeer creëren op uw kerstfeest. Dit is natuurlijk best makkelijk, aangezien de gasten snel in de kerstsfeer komen als de vakantie eraan komt. Toch kunt u dit nog versterken met versiering. Een mooi versierde kerstboom is natuurlijk het begin voor een kerstfeest, samen met lampjes aan een snoer en glitterversiering.

Kerstfeest organiseren.jpg

Entertainment

Entertainment is natuurlijk leuk om alle aanwezigen op het kerstfeest te vermaken. Denk aan een kerstman die samen met zijn elf langskomt om de kerstsfeer helemaal in te wijden. Daarnaast is een echt kerstorkest natuurlijk een leuke toevoeging aan uw kerstfeest voor de echte kerstsfeer.

Kerstman.jpg

Catering

Eten is natuurlijk ook een belangrijk aspect bij een kerstfeest. Het is mogelijk om een kerstdiner te organiseren voor uw kerstfeest. Ook is het mogelijk om een selectie van heerlijke zoete en hartige hapjes te bestellen. Wij zullen deze selectie zorgvuldig voor u samenstellen. Daarnaast kunnen wij ook een heerlijk glaasje bubbels voor u regelen. Wij verzorgen drankpakketten met alcoholische en/of non-alcoholische dranken.

Kerstfeest.jpg

Fotograaf

Fotograaf Ricky is een professionele fotograaf die uw kerstfeest op een prachtige manier vast kan leggen. Deze foto's van uw kerstfeest worden achteraf door Ricky nabewerkt. Ook kunnen deze foto's bij elkaar gedaan worden in een fotoalbum. Op deze manier kunt u uw kerstfeest terugkijken wanneer u wilt.

Kerstfeest, kerstfeesten.png

Videograaf

Ook is het mogelijk dat videograaf Arnold uw kerstfeest in bewegende beelden vastlegt. Videograaf Arnold zal deze beelden dan samenvoegen en bewerken tot een mooie aftermovie van uw kerstfeest. Op die manier kunt u uw kerstfeest altijd terugkijken en echt herbeleven. Kerstfeesten blijven een leuk moment en gezellige sfeer hebben.

kerstfeest fotograaf.jpg

Vergelijkbare acts

Dinnershow

Dinnershow

De perfecte combinatie tussen dineren en entertainment! Een eigen dinnershow.

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.