Robert Pater Boeken

Wilt u Robert Pater boeken voor uw feest? Robert Pater is al sinds zijn jeugdjaren actief met muziek bezig.

Robert Pater is al sinds zijn jeugd actief betrokken bij het maken van muziek. Robert is een fulltime zanger en heeft veel optredens in het weekend in het hele land, vooral op bruiloften en feesten en in cafés. Robert is een frequente zanger. Robert Pater is eindelijk begonnen zich op de baan te settelen, en dit is toegenomen. Dit voorjaar werd Robert goed ontvangen met "Jij & ik". U kunt Robert Pater boeken via Evenses voor uw gelegenheid.

Biografie Robert Pater

Geluk” Is het gloednieuwe album van Robert Pater. Momenteel scoort deze populaire zanger uit Raalte hit na hit. Zijn clips zijn ware YouTube hits en zijn muziek wordt veel geluisterd.

Na de hits ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’, ‘Jij En Ik’, ‘Eenzaam En Alleen’ en dankzij een bomvolle agenda is Robert Pater boeke niet meer weg te denken in de café’s en op de Nederlandstalige radio stations. Robert Pater kruist het hele land door voor optreden waar liedjes luidkeels worden meegezongen.

Iedereen heeft weleens spijt

Het nieuwe nummer van Robert Pater 'Vertel Haar Van Mijn Spijt' ligt heel gevoelig en dat blijkt. Beluister het nummer nu

robert pater boeken.jpg

Boekingen Robert Pater

Wilt u Robert Pater boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of borrel? Robert Pater boeken via Evenses voor uw personeelsfeest of festival. Vult u vrijblijvend het offerte formulier in, of neemt u telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons uiteraard altijd bellen of e-mailen voor uw vragen over het boeken van Robert Pater.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een mooie invulling van uw feest door ons uitgebreide landelijke netwerk!

Robert Pater boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Robert Pater boekingen bekend als een groots feest spektakel.