1 filter
Sorteer op: Relevantie
Party Collective
100% match

Party Collective

27 Beoordelingen

Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.

€ 2695 - € 4885
JFP Partyband boeken
100% match

JFP Partyband boeken

1 Beoordeling

Pop, Rock, Funk tot Dance. Deze dynamisch coverband brengt een ieder aan het dansen!

€ 2100 - € 3360
Two Delight
100% match

Two Delight

37 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 775 - € 1475
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

5 Beoordelingen

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!

€ 1495 - € 3995
Carnavals band | Evenses
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Carnavals band

Zijn uw kinderen komend jaar eindelijk oud genoeg om mee te kunnen vieren met carnaval en willen jullie deze mijlpaal opfleuren met wat speciaals? Bent u lid van het buurtcomité en is u gevraagd om het buurtfeest voor carnaval van komend jaar te organiseren? Of heeft u dit jaar misschien gewoon zin om van carnaval een groots spektakel te maken, en samen met familie en vrienden even helemaal uit jullie dak te gaan? Als u er zelf nog nooit aan gedacht hebt, dan kan het wat onverwacht in de oren klinken, maar heeft u al eens overwogen om een carnavals band te boeken?

Carnaval

Carnaval was oorspronkelijk een gekerstend heidens festival. Het behoort tot de christelijke traditie op zondag, maandag en dinsdag direct voor de 40-daagse vasten. In Nederland vierden aanvankelijk alleen katholieken feest, voornamelijk in delen van het zuiden en oosten. Carnaval wordt ook gevierd in het katholieke Rijnland in België en Duitsland. Carnaval is het meest opvallende feest, een feest van domheid, spot en voorspoed. Inmiddels is het in heel Nederland gebruikelijk om op Carnavalsvrijdag een kermis te openen.

Het Nederlandse carnaval duurt officieel van zondag tot en met dinsdag. In de huidige praktijk zijn er tussen 11 november en het eigenlijke festival veel carnavalsgerelateerde vieringen gehouden, vooral in de laatste weken voor het carnaval. Carnaval evenementen worden soms gehouden op Aswoensdag. Op 11 november (11 november), precies 11:11 uur 's ochtends, begon het carnavalsseizoen. In Nederland zal bijna elke plaats waar carnaval wordt gevierd een soort ceremonie houden om het begin van het seizoen te vieren. De reden om met name deze datum en tijd te kiezen, is dat het getal 11 traditioneel wordt beschouwd als het aantal dwazen en gekken. 11 november is ook de kortste dag 40 dagen vóór 21 december. Dit is dan ook het begin van de donkere periode voor Kerstmis, en elke carnavalsvereniging kondigt jaarlijks een prins en één of meerdere adjudanten aan. Koop in sommige verenigingen jonge prinsen en jonge adjudanten

Carnavals band

Carnaval boeken is natuurlijk niet compleet zonder een carnavals artiest of entertainment. Het zoeken van een geschikte carnavals artiest is erg moeilijk aangezien er veel soorten entertainment klaar staan om uw carnaval nog beter te maken, maar wat is nou beter dan een carnavals band?

Een groep vol met leuke, spontane en meest belangrijke, getalenteerde muzikanten die uw feest een echt spektakel maken? Dat is een carnavals band voor u!

Evenses heeft een groot aanbod aan verschillende soorten carnavals bands voor u die allemaal een voor een uniek en de leukste carnavals liedjes kunnen zingen.

Wilt u misschien een coverband als carnavals band of een brassband? Deze soort carnavals band kan de leukste liedjes coveren waardoor iedereen leuk mee kan zingen.

Een paar carnavals bands die Evenses heeft zijn:

Evenses heeft echter nog veel meer p[ties wanner het gaat om een carnavals band boeken.

Carnavals band boeken

U geeft een feest en wilt een Carnavals band boeken dat gewoon uw feest nog beter maken? Dan kunt u een Carnavals band boeken bij Evenses! Carnavals band boeken bij Evenses. De Carnavals band boekingen zijn altijd een leuke toevoeging voor uw gelegenheid.

Wilt u een Carnavals band voor uw feest? Carnavals band boeken voor een bedrijfsfeest? Carnavals band boeken bij een festival of Carnavals band boeken bij een gelegenheid. Carnavals band boeken bij Evenses en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bij Evenses kunt u:
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.