Deze dixieband loopt al swingend over uw feest. Altijd boordevol gezelligheid en met een grote glimlach weten zij al uw gasten te entertainen. Dankzij het feit dat zij zo mobiel zijn kunnen zij het gehele terrein over lopen om zo al uw gasten even de dixieland van dichtbij mee te maken. Uiteraard spelen zij ook de leukste dixieland nummers vanaf een podium. Hun repertoire gaat tevens ook zo ver dat zij bepaalde hits van nu en vroeger kunnen spelen.

Deze dixieland heeft een breed aanbod in thema's. Voor elk event hebben zij wel een geschikte outfit die voldoet aan uw wensen. Zoals op de foto's al te zien is hebben zij een breed aanbod. Echter, hebben zij naast de leger, ober, kerst of tropische outfit nog vele andere. In overleg valt er veel te bereiken qua thema's. Mocht u uw eigen logo op de blaasinstrumenten willen hebben, ook dat is een mogelijkheid.

Wilt u de dixieland band boeken voor uw evenement, bruiloft of bedrijfsfeest? Deze act is via Evenses te huren voor alle soorten evenementen. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met de juiste entertainment invulling voor uw gelegenheid.