Dixieland orkest boeken

Dixieland orkest  voor uw feest, verjaardag of bruiloft huren? Een dixieland orkest breng een swingende sfeer op elke gelegenheid. Naast het feit dat een dixieland orkest de gasten perfect kan vermaken zijn ze ook nog een eens breed inzetbaar. Zo spelen ze popmuziek, top 40 muziek, jazzmuziek en Nederlandse meezingers. Daarnaast is elke formatie mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een leuk dixieland trio, band of gewoon een heel orkest. Onze Dixieland orkesten zijn erg flexibel en houden rekening met uw wensen. Heeft u liever een lopend Dixieland orkest, die al lopend de gasten vermaken? Dan is dat geen probleem. Onze dixieland orkesten zijn mobiel, maar kunnen uiteraard ook gewoon op een podium optreden. Met de combinatie van zang en instrumenten zoals banjo's, tuba's en blazers weten onze Dixieland muzikanten er een fantastisch feest van te maken.

 

Dixieland orkest huren voor uw stadsfeest, festival of event.

 

Voor elke gelegenheid kunt u ons dixieland orkest boeken zoals voor de opening van uw winkel, op de lokale markt of gewoon op uw eigen feest. Het leuke aan onze dixieland orkesten zijn dat zij op veel thema's kunnen inspelen. Zo kunnen zij zich met Sinterklaas en Kerst aanpassen aan uw thema en nemen zij zelf de benodigde outfits mee. Bent u benieuwd naar het soort muziek dat onze dixieland orkesten spelen? U kunt het dixieland muziek beluisteren via de demo's. Wij helpen u graag om uw evenement tot een succes te maken, daarom kunt u altijd contact met ons opnemen om advies te vragen. Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar en helpen u graag verder.

 

Dixieland orkest: bekijk hieronder onze mogelijkheden voor boekingen van Dixieland orkest voor uw feest, receptie en bruiloft.

Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

dixieland orkest huren event
Orkest Dixieland
Dit bijzondere orkest verzorgd al lopend een swingend en sfeervol optreden.
Vanaf:
695,-prijs op aanvraaga
Mobiele muzikale act inhuren voor uw feest%2C opening%2C braderie 0
Eenmansfanfare De Harmonie
Eenmansfanfare De Harmonie is sfeervol en vrolijk mobiel entertainment, te boeken bij Evenses.
Vanaf:
295,-prijs op aanvraaga