R&G Tango Duo boeken?

R&G Tango Duo is een formatie die bestaat uit Robin en Gustavo die beiden cum laude afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam. Hun specialisatie in de Argentijnse Tango is ongekend. Naast de tango hebben ze een uitgebreid repertoire van wereldmuziek als, Italiaans, Iers, klezmer en jazz, tot aan pop liedjes.

R&G Tango duo boeken

Dit duo entertaint op een unieke manier bij feestjes in de buitenlucht. Als de muziek in elk geval te informeel klinkt, schakelt Robin over op de piano. Zo beschikken de muzikanten over speciaal gearrangeerde ''acts'' voor congressen en concerten. tevens speelt het duo de meest sfeervolle achtergrondmuziek, maar ook echt op de achtergrond natuurlijk!

Boekingen R&G Tango Duo

Dit unieke Duo zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige muzikale beleving. Heeft u zin om heerlijk te dansen en te swingen bij deze feestelijke duo, dan bent u bij ons aan het goede adres. Boek R&G Tango Duo voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.