Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Zanger Coen
100% match

Zanger Coen

Spaans/ Nederlandse singer-songwriter die zowel covers als eigen werk speelt
Zanger Coen is afgestudeerd aan het conservatorium in Haarlem als gitarist en performer. Met zijn Spaanse, Nederla...
Lees meer

€ 595 - € 1310
Zangeres Lotte
100% match

Zangeres Lotte

Singer-songwriter Lotte zingt met veel liefde en passie op uw gelegenheid
Als een straal van de zon reist Lotte de wereld rond om haar muziek te delen met mensen. Haar reis met het album "Su...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
€ 495 - € 1240
Zanger Ries
100% match

Zanger Ries

Met zijn gitaar brengt Zanger Ries de mooiste covers, van easy listening tot lekker up tempo
Met enkel zijn akoestische gitaar zorgt hij er voor dat alle gasten terug kunnen kijken op een bet...
Lees meer

€ 395 - € 990
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Singer-songwriter

Singer-songwriter boeken voor uw bijzondere evenement? Een goede singer-songwriter schrijft zijn of haar eigen nummers en vertolkt bestaande nummers op een unieke wijze. Onze ervaren zangers en zangeressen weten voor elk type gelegenheid hun nummers zo te verkondigen dat deze passen bij uw moment. Bent u op zoek naar een bekende singer-songwriter of juist naar nieuw talent? Neem dan vrijblijvend contact op met een collega van Evenses. Graag adviseren wij u in de zoektocht naar de meest geschikte singer-songwriter voor uw gelegenheid.

Waarom een singer-songwriter een geschikte keuze kan zijn

Een singer-songwriter kan voor uw bruiloft, verjaardagsfeest of jubileum het verschil maken. Voornamelijk omdat een geschikte singer-songwriter de juiste innovativiteit en creativiteit beheerst om een persoonlijk optreden voor te bereiden.

Wellicht bent u bekend met programma’s zoals de Beste Singer Songwriter van Nederland waarin Giel Beelen en Gerard Ekdom op zoek gaan naar nieuw talent. Artiesten zoals Maaike Ouboter, Douwe Bob en Nielson hebben door dit programma een kickstart in hun carrière gemaakt en zijn niet meer weg te denken in de Nederlandse media.

De zangers en zangeressen hebben een mooie stem en vaak het talent om met meerdere instrumenten zoals piano of gitaar geweldige muziek te maken. Door het enorm brede repertoire door het fantastische aanpassingsvermogen, bestaat er altijd een geschikte artiest voor jouw feest. Graag helpen wij mee om deze geschikte artiest voor jou te vinden.

Singer-songwriter boeken voor uw feest

Een live muzikant als bijvoorbeeld Jaimi Faulkner inzetten is een enorme toevoeging voor de sfeer van uw feest. Wel is het vaak spannend om te bepalen welke artiest het meest geschikt is voor uw gelegenheid. Dat is heel begrijpelijk aangezien een bruiloft of een groot jubileum vaak maar één keer wordt gevierd. Dan wil je natuurlijk de juiste keuze maken.

Evenses heeft een selectie van professionele artiesten gemaakt en daarbij jarenlange ervaring met het vinden van de juiste artiest voor ceremonies, trouwerijen, verjaardagsfeesten en festivals. Wij bespreken persoonlijk uw voorkeuren en wensen en geven hierna advies. In het vrijblijvende voorstel ziet u video's en referenties van de artiest die wij aanraden. Wij staan 7 dagen per week klaar om te helpen met het inzetten van een singer-songwriter.

Uiteraard is het ook mogelijk om een volledig feest met ons door te bespreken. Wij hebben een grote diversiteit aan entertainment en helpen naast de muziek voor het feest ook graag met de rest van de invulling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan polaroid dames, een goochelaar of een leuke entertainer.

Het boeken van een bekende singer-songwriter

Bij bekende singer-songwriters komen voornamelijk namen als Bob Dylan, Ed Sheeran of Johnny Cash naar boven. In Nederland is er de afgelopen decennia ook enorm veel talent in deze categorie bij gekomen. Suzan & Freek, Miss Montreal of Danny Vera zijn niet meer weg te denken op de Nederlandse televisie.

Voor veel mensen is het een droom om een bekende singer-songwriter in te zetten voor hun feest of beurs. Het kan onduidelijk zijn of erg lastig om in contact te komen met bekende artiesten. Ook zijn prijzen vaak moeilijk te vinden, dit komt omdat prijzen variëren per artiest en per type evenement.

Wilt u graag worden geholpen om na te gaan welke bekende singer-songwriter goed past bij uw evenement én die aansluit bij uw budget? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij doen u graag een voorstel van de juiste artiest voor uw feest.

FAQ Singer-songwriter

Wat kost het om een singer-songwriter te boeken?

De gemiddelde prijs voor het boeken van een singer-songwriter ligt tussen de €350,- - €900,-. De prijs van een singer-songwriter kan verschillen op basis van een aantal factoren. Dit heeftn uiteraard te maken met de bekendheid/ervaring van de artiest . Daarbij wordt de prijs beïnvloed door de lengte van de speelduur, de benodigde geluidstechniek en reisafstand.

Hoe lang speelt een artiest op mijn evenement?

De maximale speelduur verschilt per artiest, maar zit meestal op 3 of 4 uur. Ook kan de artiest voor 1 uur ingehuurd worden, bijvoorbeeld voor een ceremonie. De meeste artiesten spelen in sets van ongeveer 45 minuten per uur.  In de pauzes tussen de sets door regelt de artiest pauze muziek zodat er geen stiltes vallen. Met goed overleg is dit altijd naar eigen voorkeur in te vullen.

Moet ik zelf de techniek regelen voor een singer-songwriter?

De meeste artiesten brengen zelf hun eigen geluidstechniek mee naar een optreden, soms tegen een kleine meerprijs. In goed overleg kan er ook extra techniek zoals verlichting worden meegebracht.Hoe kan ik bepalen welke solist geschikt is voor mijn evenement?

Het type solist dat u kiest, hangt af van het type evenement dat u organiseert en de sfeer die u wilt creëren. Als u bijvoorbeeld een formele zakelijke bijeenkomst organiseert, is een ander soort solist geschikt dan bij een feestelijke gelegenheid. Laat ons u adviseren als u het een lastige keuze vindt. Door het brede aanbod zit er altijd een geschikte solist tussen voor uw gelegenheid!

Hoe kunt u de kwaliteit van het optreden beoordelen voordat u boekt?

Wij zorgen dat er representatieve video's van onze solisten op het profiel staan om een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Mocht u graag extra beeldmateriaal ontvangen, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Kunnen er verzoeknummers aangevraagd worden?

De meeste solisten hebben en breed repertoire met veel nummers. De solist wordt vaak al uitgekozen in het gewenste genre, dus daar zullen geen aanpassingen in gedaan worden. Mocht u nog specifieke nummers wensen op de gelegenheid dan kan de solist laten weten of dit binnen het repertoire valt of dat zij dit voor u instuderen. In dit geval komt er vaak een meerprijs bij.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar