Gerson Main boeken

Gerson Main, de singer-songrwiter uit Suriname speelde jarenlang in de backing band van verschillende artiesten uit Nederland. Hij heeft onder andere samengewerkt met Dio, Typhoon en Akwasi. Met Akwasi heeft hij maar liefst 20 keer op Oerol gestaan met de theatervoorstelling Daar ergens. Op het album van Akwasi stond zijn nummer Dorst, die een jaar later bekroond werd met een gouden plaat. Na dit succes besloot Gerson Main mee te doen met de succesvolle talantenshow Beste Singer-Songwriter van Nederland en behaalde de finale.

Dansbare poëzie, eigenzinnige levensliederen en caribische country, zo omschrijft Gerson zijn eigen muziek. Na het uitbrengen van singles bracht hij in 2016 zijn debuutalbum uit, De slechtste singer-songwriter van Nederland. Met onder andere de hit Koning van de camping  tourde hij langs talloze campings van festivals. Verder speelde hij samen met zijn voltallige band op verschillende festivals waaronder Noorderslag, Lowlands en Solar festival. Ook had hij zijn eigen theatervoorstelling Ga weg, maar blijf. Een theaterstuk dat alles te maken heeft met vluchten, liefde en Guatemala.

Gerson Main Boekingen

Wilt u Gerson Main huren voor uw bedrijfsfeest, evenement of borrel? Deze singer-songwriter is via Evenses te boeken voor uw personeelsfeest en festival. Vult u vrijblijvend het offerte formulier in, of neemt u telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons uiteraard altijd bellen of e-mailen voor uw vragen over het boeken van Gerson Main.