Personeelsfeest

Personeelsfeest organiseren?

 

De afgelopen paar maanden zijn onwijs druk geweest en alle cursussen zijn weer achter de rug. U bent dik tevreden over het verrichte werk van uw collega's en u wilt ze dan ook belonen voor het verrichte werk met een personeelsfeest. Echter heeft u nog geen idee hoe u het wilt gaan organiseren. Zouden mijn collega's live muziek willen? Of zullen zij het toch leuker vinden om vermaakt te worden door een act? Lees meer

 

 

Evenses beschikt al over dusdanig veel ervaring dat het al honderden personeelsfeesten succesvol heeft weten te organiseren. Evenementenbureau Evenses helpt met het regelen van passend entertainment voor uw bedrijf. We bieden een brede selectie van professioneel entertainment aan die u kunt boeken. Denk hierbij aan het inhuren van een band, een vrouwelijke of een mannelijke DJ, of spectaculaire dan wel humoristsche acts.

 

Door u uw entertainment dan wel catering te laten verzorgen door Evenses weet u zeker dat u een geslaagd personeelsfeest kunt organiseren. Onze artiesten worden dagelijks ingehuurd en geboekt voor evenementen, festivals en feesten. Alle artiesten zijn geselecteerd op kwaliteit, enthousiasme en ervaring. 

 

Bekijk anders ons aanbod van onze bands, catering, goochelaars en typetjes voor het boeken van uw entertainment. Heeft u nog vragen over onze bands en acts, zoals welke act u het  beste kunt huren of wat de kosten zijn van het boeken van catering? Dan kunt u 7 dagen per week contact opnemen met onze ervaren event managers die u graag helpen in de keuze van het juiste entertainment voor uw personeelsfeest.  

 

 

 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig