< Terug naar overzicht
Demo's
Typetje huren bedrijfsfeest receptie

Dronken Non

Een non met een alcoholprobleem, dat kan nooit goed gaan!
vanaf: 
295,-
4

Referenties

"Hoe verzin je het! Je hebt ons geweldig laten lachen met deze dronken non. Het was prachtig! Bedankt dat je mee hebt gewerkt aan een onvergetelijke avond."
Henry Poljack
4
"Je was zaterdag 35 jarige verjaardagfeest. Je was echt geweldig. We hebben veel gelachen en ik nadien heel veel goede reacties op de act gekregen. Bedankt dat je op zo'n korte termijn nog zo'n leuke act hebt kunnen neerzetten."
Niry Petroijs
5
"Afgelopen woensdag was je bij ons op kantoor, wij vonden het fantastisch. Iedereen heeft er nog lang over door gepraat! Mijn collega kon niet geloven dat we hadden je ingehuurd, ze dacht dat je haar echt kende, echt fantastisch. "
Jordy de Knaap
4

Dronken Non

Naarmate de avond vordert lijkt het wel of Heineke steeds loslippiger wordt… met alle gevolgen van dien!

 

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. Uw gasten zullen binnen no-time een glimlach op hun gezicht krijgen door de onverwachte en humoristische wendingen die onze acts aan uw gelegenheid toevoegen. Onze types zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.

 

Onze acteurs nemen van tevoren contact met u op om uw persoonlijke wensen voor uw gelegenheid te bespreken. Ter ere van wie of wat is het? Het leukste is natuurlijk als de informatie grappige en frappante feiten bevat. Onze acteur zal deze informatie op komische wijze presenteren tijdens de gelegenheid.

 

De act kan ingezet worden tijdens uw gelegenheid of feest, maar uw gasten kunnen ook worden verwelkomd door onze act. Daarnaast kunnen onze typetjes een verfrissende afwisseling zijn tijdens een cursus, presentatie of een seminar.  

 

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening, verjaardag, evenement, bruiloft of jubileum? Via onze websites kunt u de leukste acts boeken!

 

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
Typetje Serveerster

Serveerster

Typetje

Serveerster

TypetjeHet typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest.295,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer