Xander de Buisonjé boeken

Xander de Buisonjé is een van de geweldige zangers die Nederland rijk is. Xander leerden we kennen als frontman van Volumia!, die in 2002 zijn laatste optreden gaf. Xander zingt zowel Nederlands- als Engelstalig.

Hij schreef o.a. de nummers ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’. Daarna heeft hij zijn carrière als solo artiest voortgezet. Vijf solo-albums, een akoestische album en aantal singles verder is hij nog steeds één van de meest populaire en best geboekte artiesten van Nederland. Xander is een artiest, een entertainer, een presentator. Maar bovenal. Een mensenmens. Mensen geven hem inspiratie. Hij geeft ze er onvergetelijke momenten voor terug. Naast zijn muzikale activiteiten zet Xander zich ook in voor Make-A-Wish Nederland. Hier verbindt hij sinds 2014 de allerkleinsten aan hun grootste wens. Xander hoopt dat hij in de toekomst met zijn talent en zijn muziek steeds meer mensen aan elkaar kan verbinden.

Boekingen Xander de Buisonjé

Wilt u Xander de Buisonjé boeken voor uw feest, personeelsfeest of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw evenement en bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden over het boeken van Xander de Buisonjé.