Great Gatsby feest organiseren

Ga helemaal terug in de tijd met een Great Gatsby feest!

prijs op aanvraag
Great gatsby
OshNSZm m
DQbmYZcrg
Great gatsby
great gatsby party
great gatsby party
Great gatsby
Controleer nu de beschikbaarheid van Great Gatsby feest organiseren
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Een Great Gatsby feest organiseren voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of zelfs bruiloft is een erg leuk themafeest. Het thema is gebaseerd op het 'The Great Gatsby' boek en op de 'The Great Gatsby' film. The Great Gatsby is een film over de periode van de Roaring Twenties en de drooglegging. De sfeer van dit thema is razend populair en een leuk thema voor een specifieke dresscode. Typerend voor dit thema zijn de zogenaamde 'flapperdress' voor de vrouwen. Een jurk met vrij korte rok, niet te getailleerd en ontblote schouders zonder het leggen van de nadruk op de decolleté. Voor de mannen is een maatpak met een zijden das of vlinderdas erg typerend. Hierbij werden dan leren lakschoenen en een vilten hoed gedragen.

De volgende dingen regelen wij voor u!

Het is mogelijk aanpassingen te doen in ons voorstel voor uw Great Gatsby feest. In overleg stellen we het feest samen!

Entertainment

De juist muziek kan de juiste sfeer op uw Great Gatsby feest helemaal maken. The Vintage Brothers zouden de perfecte sfeer afgeven met hun vintage jazzy vibes. Dit duo zal uw gasten helemaal opzwepen en er een echt knalfeest van maken. Ook The Charleston Five zullen erg goed passen bij dit themafeest. Deze groep steekt elk modern nummer in een jasje van toen. Op deze manier zijn zij erg aantrekkelijk voor jong en oud.

Catering

Ook de catering voor uw Great Gatsby feest kunt u uit handen geven via Evenses. Wij zullen een heerlijke selectie maken van zoete en hartige hapjes, zodat uw gasten iets kleins kunnen eten en dan weer snel door kunnen met dansen. Ook bieden wij drankpakketten aan met alcoholische dranken en/of non-alcoholische dranken aan. Op deze manier is er voor ieder wat wils.

Great Gatsby jurkjes.jpg

Decoratie

Met de juiste decoratie kunt u de gewenste sfeer creëren voor uw Great Gatsby feest. Via Evenses kunt u leuke versiering kiezen, zodat u hiermee de locatie kunt omtoveren tot een locatie in de sfeer van de Roaring Twenties. Denk bijvoorbeeld aan leuke decoratie met veren en goud en zilver! Uw wensen en voorkeuren worden meegenomen in het ontwerpen van de decoratie. Wij zorgen ervoor dat de decoratie op maat wordt gemaakt, geleverd en opgebouwd.

Great Gatbsy decoratie.jpg

Fotograaf

Een fotograaf die uw Great Gatsby feest vastlegt is natuurlijk erg leuk. Op die manier kunt u altijd terug kijken op een geslaagd feest. Fotograaf Ricky zal uw Great Gatsby feest op een professionele manier vastleggen. De nabewerking van de foto's zit hierbij in. U kunt achteraf altijd nog een fotoalbum laten maken van uw foto's, zodat u alles bij elkaar heeft.

Great Gatsby feest organiseren.jpg

Videograaf

Nóg leuker is natuurlijk een videograaf die uw Great Gatsby feest vastlegt. Videograaf Arnold maakt prachtige, professionele beelden van uw Great Gatsby feest. Videograaf Arnold zal een mooie aftermovie maken van de geschoten beelden, zodat u uw Great Gatsby feest kunt herbeleven.

The great gatsby boek.jpg

Vergelijkbare acts

Schoolfeest

Schoolfeest

Boek een compleet georganiseerd schoolfeest!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.