Dit energieke duo neemt u mee naar de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw en speelt een mix van swing, jazz en traditionele countrymuziek. Het repertoire van het muzikale duo zit bomvol covers van swing legendes zoals Bob Wills, Hank Penny en The Hokum Boys. De up-tempo en dansbare nummers worden gespeeld met een goed gevoel voor humor en een brede lach.

 

Beide artiesten zingen en spelen daarnaast zowel gitaar als mondharmonica. Dit muziek duo is een graag geziene band op kleine intieme feesten en grotere muziek evenementen. Van recepties en verjaardagen tot festivals en bedrijfsfeesten. Ze spelen swingende live muziek; één van de betere ingrediënten voor een goed feest.

 

Met zijn tweeën hebben ze niet veel ruimte nodig en zijn te boeken op de voorgrond om alle gasten aan het dansen te krijgen maar ook als vermakelijke achtergrondmuziek. Dat kan akoestisch of licht versterkt, binnen of buiten, noem het maar op! Er is ruimte om specifieke wensen en verzoeken vooraf te bespreken.

 

Wilt u The Vintage Brothers boeken voor uw feest, receptie, bruiloft, dinerbedrijfsfeestevenement of festival? Deze act is te boeken via Evenses. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact op. U kunt ons 7 dagen per week bereiken. We helpen u graag met al uw vragen over het boeken van de artiesten.