Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Two Delight
100% match

Two Delight

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo! Bekijk de foto's en video's hier! Lees meer

4,9 (38 Beoordelingen)
€ 775 - € 1475
The Cappuccino's
100% match

The Cappuccino's

Een akoestisch duo met twee rasartiesten. Ze spelen muziek met veel humor en interactie.
Dit leuke, vrolijke en akoestische duo speelt op ieder feest, bruiloft of bedrijfsfeest. De bezetting...
Lees meer

4,8 (39 Beoordelingen)
€ 795 - € 1510
The Jacuzi's
100% match

The Jacuzi's

Dit sfeervolle duo speelt naast tijdloze hits, jazz en blues, ook smartlappen en hard rock.
The Jacuzi's zit boordevol met verrassingen. Dit duo kan vele tijdloze hits spelen, maar ze zijn ...
Lees meer

4,7 (17 Beoordelingen)
€ 975 - € 1855
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Pop duo

Als je een pop duo voor je evenement wilt boeken, dan ben je bij Evenses aan het juiste adres. Onze artiesten zijn professionele muzikanten met jarenlange ervaring en weten hoe ze jouw evenement tot een groot succes kunnen maken. Pop duo's zijn ideaal voor verschillende soorten evenementen, zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals. Bij Evenses hebben we een uitgebreid aanbod van pop duo's die passen bij elke gelegenheid.

Wat is een pop duo?

Een duo band bestaat uit twee zangers en/of muzikanten die samen muziek maken. Dit kan variëren van covers van bekende nummers tot eigen geschreven nummers. Duo bands zijn populair vanwege hun intieme setting en de mogelijkheid om live muziek te hebben zonder dat het te luid wordt. Ze hebben vaak een unieke sound en weten hoe ze het publiek kunnen vermaken.
pop-duo.jpg

Ons aanbod van pop duo's

Bij Evenses hebben we een ruim aanbod van pop duo's. Hieronder staan een aantal van onze populaire duo's:

 • Two Delight is een Nederlands-Argentijns duo met een succesvolle muziekcarrière in Zuid-Spanje. Ze treden nu op in Nederland en België met een gevarieerd repertoire, van Caro Emerald tot Spaanstalige muziek. Ze enthousiasmeren het publiek met nummers van diverse genres, inclusief Nederlandstalige nummers.
 • The Vinyl Countdown is een veelzijdig en talentvol duo dat bekend staat om het creëren van sfeer op verschillende evenementen, zoals bruiloften en bedrijfsfeesten. Met een breed repertoire, variërend van jazz en pop tot soul en bossa nova, passen ze zich gemakkelijk aan elke gelegenheid aan. Dit professionele duo staat altijd open voor verzoeknummers en zorgt ervoor dat geen enkele wens te veel is.
 • Acoustic Avenue is een popduo bestaande uit een zangeres en een gitarist. Ze verzorgen prachtige nummers en weten elk publiek te betoveren. Het duo zorgt voor de perfecte muzikale omlijsting van uw bruiloft, receptie, huwelijksceremonie of diner. Hun sprankelende stem en warme gitaargeluid zorgen voor een romantische en sfeervolle ambiance. Het duo denkt graag met u mee om het totaalplaatje van de muziek aan te laten sluiten bij uw gelegenheid.
 • Souled Out is een uniek akoestisch duo met veel ervaring in binnen- en buitenland. Ze hebben opgetreden in diverse locaties zoals Ahoy Rotterdam en het AZ stadion in Alkmaar. Beide artiesten hebben gestudeerd aan het Conservatorium en dat is terug te horen in hun kwalitatieve muziek. Naast hun eigen repertoire spelen ze ook klassiekers en bekende hits.
 • The Cappuccino's zijn een akoestisch duo dat geschikt is voor diverse evenementen. Met ruim twintig jaar ervaring in binnen- en buitenland, weten zij met mooie luisterliedjes en popnummers op de achtergrond, uw feest compleet te maken. Ze hebben een interactieve en humoristische show en het repertoire bestaat uit een mooie selectie van de jaren zestig tot nu, dat kan worden aangepast aan uw wensen en voorkeuren.

Waarom een pop duo boeken bij Evenses?

Als je op zoek bent naar een pop duo voor je evenement, dan ben je bij Evenses aan het juiste adres. Onze artiesten zijn professionele muzikanten met jarenlange ervaring en weten hoe ze jouw evenement tot een groot succes kunnen maken. Daarnaast zijn onze duo's flexibel en kunnen ze zich aanpassen aan de wensen van het publiek. Ze weten hoe ze een intieme sfeer kunnen creëren en kunnen ook zorgen voor een energieke performance. Bij Evenses zorgen we ervoor dat je evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Boek een pop duo bij Evenses

Wil je een pop duo boeken voor je evenement? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder. Bij Evenses hebben we een ruim aanbod van pop duo's die passen bij verschillende soorten evenementen en budgetten. Onze ervaren event planners staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het boeken van het perfecte pop duo voor jouw evenement. We bieden ook aanvullende diensten aan, zoals professionele geluids- en lichtapparatuur en een persoonlijke event manager om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op de dag van het evenement.

Bij Evenses streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom werken we alleen met professionele artiesten die uitgebreid gescreend zijn op talent en betrouwbaarheid. We regelen alles tot in de puntjes, zodat je je geen zorgen hoeft te maken en volledig kunt genieten van je evenement. Bij Evenses begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom bieden we maatwerk oplossingen die passen bij jouw specifieke wensen en behoeften.

Kortom, als je op zoek bent naar een professioneel en ervaren pop duo voor jouw evenement, dan ben je bij Evenses aan het juiste adres. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het boeken van het perfecte pop duo voor jouw evenement.Wat voor muziek speelt een pop duo?

Een popduo kan verschillende soorten popmuziek spelen, afhankelijk van hun eigen muzikale stijl en voorkeuren. Het repertoire van een popduo kan variëren van up-tempo dansnummers tot ballads en alles daartussenin. Vaak hebben popduo's een breed scala aan nummers om uit te kiezen, zodat ze aan de voorkeuren van het publiek kunnen voldoen.

Heeft het muziek duo techniek nodig?

Dit hangt af van de behoeften van het muziekduo en het type evenement. Vaak hebben muziekduo's hun eigen apparatuur, maar het is altijd goed om te informeren of je voorzieningen moet treffen voor het duo.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar