Dit veelzijdige, klassiek geschoolde, duo bestaat uit een violiste en een altvioliste. Het strijkduo speelt zowel prachtige klassiekers als de bekende hits. Er is een scala aan keus en vrijwel niets is te gek! Een optreden kan als achtergrondmuziek bij een receptie of een diner dienen, maar het duo kan daarnaast ook worden ingezet voor een intiem concert bij bijvoorbeeld uw trouwceremonie of huiskamerconcert.

Duo Carmina kan naast live optredens ook een digitaal gepersonaliseerd kerstconcert op video verzorgen. Erg leuk als cadeau of bij een diner voor een sfeervol kerstgevoel. Keuze uit verschillende kerstnummers/muziek en u kunt daarnaast met eigen boodschap en/of foto’s het concert een persoonlijke 'touch' geven. Het klassieke duo maakt er voor u een mooi geheel van. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een corona proof digitaal optreden? Neemt gerust contact met ons op.

Het klassieke duo is opgericht in de zomer van 2010. De ontmoeting was tijdens hun conservatoriumstudie, waarna ze samen zijn afgestuurd voor hun Master. Naast het strijkduo maken zij deel uit van een strijkkwartet, waar ze onder andere samen met Hans Liberg in de theatershow  “25 jaar Hans Liberg” speelde. Dit duo speelt regelmatig mee met een aantal (symfonie)orkesten in Nederland. De veelzijdigheid spat ervan af bij dit duo Carmina.

Dit unieke strijkduo zal bij vele gelegenheden passen, ze beheersen een breed repertoire en zullen de muziek aanpassen aan uw wensen. Bij interesse is het mogelijk om de gehele repertoirelijst te sturen. Boek Carmina voor uw bruiloft, jubileum of feest. Dit duo is bij Evenses te huren voor een privé concert en voor uw bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in of neem contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden.