The Cappuccino's

340 keer aangevraagd

Een akoestisch duo met twee rasartiesten. Ze spelen muziek met veel humor en interactie.

4,9 uit 5 sterren
€ 695 - € 1530
Duo-boeken-feestje.jpg
Demo222
demo 111
Demo1
The Cappuccino's boeken voor uw feest
Demo 2
demo 3
Kerst entertainment huren? | www.evenses.com
Duo-boeken-feestje.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van The Cappuccino's
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Dit leuke, vrolijke en akoestische duo speelt op ieder feest, bruiloft of bedrijfsfeest. De bezetting bestaat uit een zanger-gitarist en een zanger-contrabassist. Zij zorgen voor een gezellige sfeer op uw borrel, verjaardag of huwelijksfeest. Het muziekduo is geschikt om met mooie luisterliedjes en leuke pop nummers, sfeervol op de achtergrond, uw gelegenheid muzikaal te omlijsten.

Beide muzikanten hebben ruim twintig jaar ervaring in het vak en hebben op grote- en kleine podia gespeeld. Dit in binnen- en buitenland. Dit muziekduo staat dicht bij het publiek, met veel interactie en humor. De muziek is akoestisch en dus nooit overheersend. Het repertoire van The Cappuccino's omvat een mooie selectie van de jaren zestig tot nu, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw wensen en voorkeuren.

Wilt u dit akoestisch duo huren? Deze twee rasartiesten zijn te boeken voor uw bruiloft, receptie, feest, borrel, jubileum en verjaardag. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Repertoire The Cappuccino's

Genres

Rock
Blues
Pop
Jazz
Akoestisch
Kerst / Sinterklaas
Nederlandstalig
60s / 70s
90s
80s
Lounge
33 Beoordelingen
4,9 uit 5 sterren
Wiecher en Margrot
5 uit 5 sterren
Wij hebben gisteren echt een fantastische trouwdag gehad! Het was echt een droomdag, eentje om in te lijsten! Wij willen jullie dan ook bedanken voor jullie geweldige bijdrage. We kregen veel positieve reacties van onze gasten. Jullie akoestische duo heeft exact de sfeer neergezet die mijn man en ik voor ogen hadden!
Café Lelystad
5 uit 5 sterren
Al jaren spelen The Cappuccino's op feesten en partijen in onze zaak. Onze gasten zijn er altijd blij mee, we blijven jullie dan ook aanraden!
Corrie Lamers-Termaat
5 uit 5 sterren
Afgelopen zaterdag vierde ik mijn 80ste verjaardag samen met de Cappuccino's. Een regelrechte aanrader! Leuke mannen met fantastisch entertainment, zij gaven niet alleen cappuccino's maar ook black coffee, machiata, koffie met een toefje slagroom en ja ook koffie gewoon met koffie melk voor iedere gast iets anders. Mijn gasten hebben mede dankzij deze mannen enorm genoten.
Brainfeed, food for thought
5 uit 5 sterren
De Cappuccino's waren geweldig! Leuke mannen, die op een ontspannen manier ons congres doorvlochten met hun sprankelende manier van optreden. Precies zoals we bedoelden speelden ze liedjes in het thema van ons congres: "liegen". Professionele sfeermakers die we van harte aanbevelen!

Vergelijkbare acts

2 Brothers

2 Brothers

1 Beoordeling

2 Brothers zorgen met hun indrukwekkende act ervoor dat u de blues nooit zal vergeten!

€ 595 - € 1310
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.