PartyMusic is een vierkoppige coverband, bestaande uit een zangeres, gitarist, drummer en bassist. Samen verzorgen ze een spetterend optreden op uw bruiloft, receptie of bedrijfsfeest. PartyMusic combineert plezier, kwaliteit en bezieling. Deze combinatie van muzikale mensen en instrumenten maken het optreden van PartyMusic zeer dansbaar. Ze klinken ondanks hun compactheid als een grootse band die in elk opzicht ideaal is om in te huren voor uw feestavond.

PartyMusic kan verder ook akoestisch geboekt worden, dit maakt dit viertal ideaal voor uw tuinfeest, strandfeest of als het feest simpel genoeg niet te luid mag. Echter, kan PartyMusic ook geboekt worden met een grotere geluidsset, luxe DJ booth en extra verlichting. Om een extra swing dimensie aan uw feestpartij te brengen kan er bij PartyMusic ook een extra saxofonist bij geboekt worden.

PartyMusic zal er altijd voor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is om er een swingende avond van te maken. Tevens zal er in de pauzes te allen tijde een DJ aanwezig zijn vanuit PartyMusic om de avond niet stil te laten vallen. Bij een avondoptreden kan deze DJ nog een extra uurtje bijgeboekt worden om de avond in stijl af te sluiten. Het optreden van de band duurt maximaal 5 uur waarin 3 sets van 60 minuten worden gespeeld in combinatie met de DJ.

Wilt u PartyMusic boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw evenementen of festival. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met de juiste entertainment invulling voor uw gelegenheid.

Er is maar een beperkt repertoire weergegeven van PartyMusic. Deze is echter stukken groter. Tevens is het mogelijk, indien vooraf aan het optreden op tijd aangegeven, om verzoeknummers aan te vragen.