Licht en geluid verhuur

Licht en geluid inhuren voor uw trouwdag, festival of bedrijfsfeest? Wij van Evenses helpen u graag bij het organiseren van uw evenement, daarom kunt u naast artiesten ook de techniek voor licht en geluid bij ons inhuren. Denk hierbij aan geluidsinstallatie, dj apparatuur, dj spullen, dj verlichting, disco licht/ disco verlichting en meer. Wij verhuren al het geluidsapparatuur en lichtshows die u nodig heeft om uw gelegenheid compleet te maken. U kunt zowel voor kleine verjaardagsfeesten tot aan grote festivals terecht voor het verhuur van licht en geluid. Lees meer...

 

 

Wij hebben verschillende opties aan licht- en geluidtechnieken. U kunt bijvoorbeeld een lasershow huren die zo groot of klein ingezet kan worden als u wilt. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om DJ apparatuur in te huren, waaronder de DJ booth en mengpanelen of een leuke uitbreiding van een luxe lichtshow. Hoe groot uw evenement ook is, wij hebben voldoende geluidsversterking voor het optreden van de band of DJ.

 

Licht en geluid boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of themafeest

 

Heeft u nog vragen over de apparaturen die wij verhuren, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken of per mail. 

Licht en geluid verhuur. Bekijk hieronder de mogelijkheden
Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig