< Terug naar overzicht

DJ Kix

80s & 90s party geven? DJ Kix draait de leukste muziek uit deze bijzondere jaren.
vanaf: 
€345,-
5

Referenties

"Een top DJ voor mijn themafeest. Hij draaide super goed. Wellicht een volgende keer weer!"
Emma Timperley
5
"Goede DJ en leuke hits!"
Peter Meijer
4
"Bedankt voor de leuke avond, de muziek maakte het net een stukje beter. "
Leonie Brinkman en Lianne Schelvis
5

DJ Kix

Klassiekers uit de jaren '80 en '90. DJ 'Kix' neemt u mee terug in de tijd en verzorgt een spetterende 80s en 90s party. De DJ heeft de beste platen uit deze bijzondere muzikale periode geselecteerd. Hierbij komen alle echte 'krakers' voorbij. Daarnaast is er natuurlijk altijd ruimte voor verzoeknummers en minder bekende nummers. DJ 'Kix' heeft jarenlang ervaring met het verzorgen van 80s en 90s feesten.

 

80s en 90s DJ Kix heeft ervaring opgedaan in meerdere grote Nederlandse clubs. Daarnaast was hij werkzaam voor vele privéfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. DJ Kix weet dan ook keer op keer een geweldige 80's en 90's party voor de gasten te creëren.

 

Compleet pakket met licht, geluid en DJ apparatuur

De 80's en 90's DJ Show met DJ ‘Kix’ bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow.

 

Door onze enorme ervaring hebben we inmiddels op vrijwel alle Nederlandse feestlocaties een DJ Show verzorgd. Van een chique kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij de DJ Show zo aanpassen in grootte dat we altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. Uiteraard kunnen we de DJ Show uitbreiden met leuke extra’s, zoals een saxofonist, een zangeres, percussionist of een verlichte disco dansvloer. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

 

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond wilt en alle andere bijzonderheden, zoals een openingsdans bijvoorbeeld. DJ ‘Kix’ heeft standaard een zeer divers repertoire van zo’n 10.000 titels tot zijn beschikking. Hierdoor zijn naast het beste van de jaren '80 en '90 ook andere stijlen mogelijk; mocht u, of het publiek hier om vragen.

 

Leuke uitbreidingsmogelijkheden:

U kunt onze 80s en 90s party met DJ ‘Kix’ uitbreiden naar uw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan een verlichte dansvloer of leuke videobeelden. Een live-muzikant die met de DJ meespeelt is ook mogelijk: wat dacht u van een funky saxofonist, stijlvolle violiste, trendy harpist, gezellige zanger(es) of een opzwepende drummer!

 

Wilt u een 80s en 90s DJ inhuren voor uw verjaardag, feest of evenement? U kunt DJ ‘Kix’ hier boeken voor een geweldige party voor uw bruiloft, huwelijk, pleinfeest of bedrijfsfeest! Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!

 

Suggesties voor bij deze act

spaanse muziek bruiloft bedrijfsfeest boeken

Latin Trio

Latin Band

Latin Trio

Latin Band Dit Spaanse trio speelt de mooiste Zuid Amerikaanse en Latin muziek met een zwoel randje. €1045,- Lees meer
3941f3 2df4da82fada4d54beeaf46cd9f29e2e

Drummende DJ

Allround DJ, DJ & Percussie

Drummende DJ

Allround DJ, DJ & Percussie De drummende DJ combineert live percussie met een opzwepende DJ show €445,- Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer Heldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven. €445,- Lees meer
Polaroid boeken voor uw feest 2

Polaroid Fotografie

Fotograaf

Polaroid Fotografie

Fotograaf Hip & Happening: Polaroids zijn terug van weggeweest en niet te missen op uw evenement! €395,- Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Dance
  • House