< Terug naar overzicht

Melrose boeken

Melrose brengt een fantastische muzikale beleving bij ieder feest! Boek ze via Evenses.
vanaf: 
2 095,-
5

Referenties

"Wauw wat een show! Helemaal te gek jongens!"
Dieke Hamsma
5
"Jullie hebben op ons feest echt super gespeeld, echt leuk hoe het hele publiek werd meegesleept in jullie enthousiasme. Bedankt!"
Paul en Samantha
5
"Super band, super show, super muziek!"
Dirk
4

Melrose boeken

Melrose boeken

 

Melrose is een energiek, muzikaal, sensationeel en spraakmakend en mede daardoor al jaren een topformatie in Nederland en omstreken. U kunt deze act tegen aantrekkelijke voorwaaren boeken bij Evenses. U kunt de band inhuren voor diverse gelegenheden; uw bruiloft, evenement, feest, bedrijfsfeest of festival. 

 

 

MELROSE houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire. Een multimediaal muziekspektakel bommetjevol theater, slapstick, Special FX, laser- en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt. Een fantastische feestelijke muzikale beleving!

 

 

Als een sensationele muzikale storm raast de band MELROSE door Nederland. Met een supergevarieerde show bommetjevol Special FX, de meest fantastsiche meezing-hits, dans en theater maakt de band van elk feest een heel bijzonder feest!

 

 

Het repertoire van MELROSE bevat de kneitervetste hits van de internationale popgeschiedenis...
Maak kennis met de Super Turbo Show van de band MELROSE... Een bijna 3 uur durende muzikale happening waarin de ene na de andere kneitervette superhit op het publiek losgelaten... En dat betekent hossen, springen en meezingen... Een energieke hyperactieve spektakel met een ongekend aantal covers die uniek in Nederland en omstreken is. 

 

Boekingen Melrose

 

Wilt u Melrose boeken voor uw feest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw bruiloft of festival. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dan in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

dansvloerboeken vlak

Disco verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Disco verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerDeze vloer is dé klassieker onder de discovloeren met sfeervolle lichtvlakken.445,-Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar ServiceMobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.845,-Lees meer
Goochelaar Whatson

Gastheer - Goochelaar Whatson

Goochelaar, Typetje

Gastheer - Goochelaar Whatson

Goochelaar, TypetjeDeze galante gastheer zorgt op humoristische wijze voor een vermakelijk feest voor uw gasten.345,-Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer