< Terug naar overzicht

Melrose boeken

Melrose brengt een fantastische muzikale beleving bij ieder feest! Boek ze via Evenses.
vanaf: 
2 095,-
5

Referenties

"Wauw wat een show! Helemaal te gek jongens!"
Dieke Hamsma
5
"Jullie hebben op ons feest echt super gespeeld, echt leuk hoe het hele publiek werd meegesleept in jullie enthousiasme. Bedankt!"
Paul en Samantha
5
"Super band, super show, super muziek!"
Dirk
4

Melrose boeken

Melrose boeken

 

Melrose is een energiek, muzikaal, sensationeel en spraakmakend en mede daardoor al jaren een topformatie in Nederland en omstreken. U kunt deze act tegen aantrekkelijke voorwaaren boeken bij Evenses. U kunt de band inhuren voor diverse gelegenheden; uw bruiloft, evenement, feest, bedrijfsfeest of festival

 

 

MELROSE houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire. Een multimediaal muziekspektakel bommetjevol theater, slapstick, Special FX, laser- en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt. Een fantastische feestelijke muzikale beleving!

 

 

Als een sensationele muzikale storm raast de band MELROSE door Nederland. Met een supergevarieerde show bommetjevol Special FX, de meest fantastsiche meezing-hits, dans en theater maakt de band van elk feest een heel bijzonder feest!

 

 

Het repertoire van MELROSE bevat de kneitervetste hits van de internationale popgeschiedenis... Maak kennis met de Super Turbo Show van de band MELROSE... Een bijna 3 uur durende muzikale happening waarin de ene na de andere kneitervette superhit op het publiek losgelaten... En dat betekent hossen, springen en meezingen... Een energieke hyperactieve spektakel met een ongekend aantal covers die uniek in Nederland en omstreken is. 

 

Boekingen Melrose

 

Wilt u Melrose boeken voor uw feest of evenement? Melrose is via Evenses te huren voor uw bruiloft of festival. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dan in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de bekende band Melrose. 

Anderen bekeken ook

beat it boeken inhuren festival feest

BEAT IT boeken

Bekende bands

BEAT IT boeken

Bekende bandsThe Music Maxperience ervaren? Boek BEAT IT voor uw evenement!4145,-Lees meer
memphis maniacs boeken

Memphis Maniacs boeken

Bekende bands

Memphis Maniacs boeken

Bekende bandsDé mash-up band van Nederland, Memphis Maniacs, kunt u nu bij Evenses boeken2999,-Lees meer
coverband Band %26 Beats

Band & Beats

DJ & Zang, Coverband

Band & Beats

DJ & Zang, CoverbandBand & Beats kan met hun unieke stagedesign een fantastische show verzorgen!3895,-Lees meer
Dirty Daddies boeken

Dirty Daddies boeken

Bekende bands

Dirty Daddies boeken

Bekende bandsDirty Daddies boeken voor uw feest! Ze zullen zorgen voor een onvergetelijke avond! 2999,-Lees meer