1 filter
Sorteer op: Relevantie
Licht en geluid verhuur
100% match

Licht en geluid verhuur

3 Beoordelingen

Licht en geluid voor grootse evenementen, tot een klein privéfeestje, Evenses regelt het.

€ 395 - € 990
Lasershow
100% match

Lasershow

5 Beoordelingen

Lasershow huren? De lasershow is een echte eye-catcher. Leuk voor uw feest en evenement.

prijs op aanvraag
Licht en geluid huren? | Evenses Entertainment
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Licht en geluid verhuur

Is de locatie geregeld, weet de catering wat ze moeten voorbereiden, en heb je een coole DJ geboekt voor de verjaardag van je zoon, maar heb je het gevoel dat er toch nog wat ontbreekt? Komt jullie bruiloft er binnenkort aan en zijn jullie nog op zoek naar manieren om jullie speciale dag werkelijk onvergetelijk te maken voor iedereen? Of ga je een festival organiseren, maar heb je nog twijfels over het bereik van alle speakers? Wat voor feest of evenement je ook organiseert, en waar je ook naar op zoek bent, je hebt altijd de mogelijkheid om professioneel licht en geluid te boeken.

Wat bedoelen we precies met licht en geluid?

Wat bedoelen we precies met het boeken van licht en geluid? Eigenlijk precies hoe het klinkt. Van geluidsapparatuur en draaitafels voor DJ's tot hele lasershows en disco verlichting, bij een bedrijf als Evenses kan je werkelijk alles boeken. Dit kan zowel op zichzelf als in aanvulling op, bijvoorbeeld, de apparatuur die je zelf al hebt, die al aanwezig is op de locatie van het evenement, of die eventuele ingehuurde artiesten en acts zelf al meenemen. In dergelijke gevallen is het heel belangrijk dat het licht en geluid dat je gaat boeken goed aansluiten op de al bestaande apparatuur, maar het is allemaal mogelijk.

Daarbij maakt ook het type evenement en de grootte ervan weinig uit. Heb je, bijvoorbeeld, voor jullie trouwdag een band ingehuurd, maar weet je niet zeker of de huidige geluidsapparatuur hen wel recht aandoet? Dan kan je met hen overleggen en, bijvoorbeeld, een versterker of een uitbreiding van het speakersysteem erbij boeken. Geef je binnenkort een feestje thuis voor wat vrienden en familie, en wil je in de kelder iets van een disco maken? Geen probleem, in plaats van extra speakers en wat lichten te kopen, kan je ook gaan voor het boeken van licht en geluid. Het doet er dus niet toe of je iets kleins of iets groots organiseert, je kan altijd licht en geluid boeken.

Het boeken van licht en geluid is niet per se ingewikkeld, maar het komt wel van pas om in ieder geval min of meer te weten wat voor evenement je gaat organiseren en wat voor soort entertainment daar het beste bij zou passen. Het boeken van licht en geluid is namelijk één ding, maar zoals we al schreven, bestaat er ontzettend veel variatie op dit vlak. Van een extra speaker voor een feestje thuis en een DJ booth voor de verjaardag van je dochter tot versterkers voor bandoptredens en lasershows voor festivals, er bestaan heel veel verschillende opties en niet alle opties zullen even goed passen bij het feest of evenement dat je gaat organiseren.

Om die reden is het dan ook een goed idee om voor het boeken van licht en geluid samen te werken met een partij die ervaring heeft op het gebied van party planning en entertainment. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid aanbod van professionele licht- en geluidapparatuur welke wij de afgelopen jaren al honderden keren hebben geboekt en geïnstalleerd voor onze klanten. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij het beste licht en geluid kan boeken voor jouw feest. Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Mocht je eerst zelf eens willen kijken wat wij zoal aan kunnen bieden qua licht en geluid, dan kan je met de hulp van onze zoekmachine alvast op verkenning gaan. Verder zullen we hieronder iets verder in gaan op waarom het een goed idee is om licht en geluid te boeken van een professioneel bedrijf, en waar je zoal op dient te letten tijdens het boekingsproces.

De voordelen van het boeken van licht en geluid

Je hoeft er niet lang over na te denken om te begrijpen dat het boeken van licht en geluid in heel veel gevallen de ideale oplossing is om een feest of evenement van professioneel entertainment te voorzien zonder alles in te moeten kopen. Soms zal de locatie van het feest al beschikken over uitgebreide apparatuur, of misschien ben je zelf een professional op dit gebied en heb je al alles wat je nodig hebt, maar vaak merk je als organisator dat er altijd nog wel wat ontbreekt op het vlak van licht en geluid. In zulke gevallen is het boeken van licht en geluid een ideale oplossing die heel wat voordelen met zich meebrengt.

Licht en geluid van topkwaliteit voor iedereen

Dit hangt natuurlijk voor een groot deel af van de grootte van het feest of evenement dat je organiseert, maar vaak zal het zo zijn dat het geluid niet overal even goed te horen is en dat eventuele lichtelementen niet overal even goed te zien zijn. Door professioneel licht en geluid te boeken, bijvoorbeeld als aanvulling op de bestaande installatie van de locatie, kan je ervoor zorgen dat iedereen op het feest kan genieten van licht en geluid van professionele kwaliteit. Dit komt het entertainment alleen maar ten goede.

Maak gebruik van de nieuwste technologie

Veel interne systemen voor licht en geluid bestaan uit versleten of verouderde luidsprekers en andere apparatuur, waarvan vele niet de kracht hebben om het juiste volumeniveau voor de fysieke evenementruimte te bereiken of die uit balans zijn (zwakke tonen, te veel bass, etc...). Het boeken van licht- en geluidapparatuur kan dergelijke problemen voorkomen, doordat bedrijven die zulke apparatuur verhuren er over het algemeen alles aan doen om de nieuwste apparatuur op het gebied van licht en geluid ter beschikking van hun klanten te stellen. Zo kan je als organisator beschikken over moderne licht- en geluidinstallaties zonder deze permanent aan te hoeven schaffen.

Voorkom last-minute technische problemen

Er zijn maar weinig dingen zo stresserend voor de organisator van een feest of evenement als een last-minute probleem met het licht of het geluid. Door het licht en geluid te boeken bij een professioneel bedrijf, zoals Evenses bijvoorbeeld, elimineer je dit risico vrijwel volledig. Ten eerste werken wij enkel samen met leveranciers van kwaliteitsapparatuur, ten tweede kan je alle apparatuur van tevoren testen, en ten derde zal ieder mogelijk probleem zo snel mogelijk worden opgelost door een professional, zodat je daar zelf niet achteraan moet. Zo houd je een stuk meer tijd over voor andere dingen op je to-do lijstje.

Enkele dingen om op te letten bij het boeken van licht en geluid

Het boeken van licht en geluid hoeft niet moeilijk te zijn, maar als je niet per se veel verstand hebt van dergelijke apparatuur en zelf nog nooit zo'n boeking hebt gedaan, dan is het wel verstandig om de hulp in te roepen van een ervaren partij. Er zijn tenslotte wel wat factoren om op te letten tijdens het boekingsproces en het is heel goed mogelijk dat je aan een paar daarvan nog niet hebt gedacht. Hieronder zetten we er in ieder geval al enkele op rijtje om je op weg te helpen.

Probeer licht en geluid niet op het allerlaatste moment te boeken

Als je bepaalde licht- en geluidapparatuur wil boeken, doe je er goed aan om daar op tijd mee te beginnen. Zeker in gevallen waar je nood hebt aan vrij gespecialiseerde apparatuur of installaties van topkwaliteit is het goed mogelijk dat deze niet meer beschikbaar zullen zijn voor jou als je deze kort van tevoren probeert te boeken. Daarnaast speelt ook de beschikbaarheid van de technische mensen die de apparatuur eventueel moeten installeren een rol. Hoe later je begint met het boeken van licht en geluid, hoe groter de kans wordt dat datgene wat je graag wil boeken niet meer beschikbaar of mogelijk is.

Houd de kosten in de gaten

De prijs voor de verhuur van de apparatuur zal vaak wel duidelijk zijn, maar let ook goed op de aanvullende voorwaarden. Zo zal je, bijvoorbeeld, over het algemeen een bepaald percentage van het totale bedrag als deposit moeten betalen vóórdat het evenement van start gaat. Daarnaast is het ook slim om de annuleringskosten te bekijken, zeker als je een feest organiseert dat, bijvoorbeeld, voor een groot deel afhankelijk is van het weer. Al dit soort kost-gerelateerde elementen kunnen van invloed zijn op het beschikbare budget en zijn meer dan de moeite waard om goed te bestuderen alvorens een contract te tekenen.

Probeer een goed beeld te krijgen van wat je al hebt qua licht en geluid

Als jijzelf of de locatie waar je het feest organiseert nog over niks beschikt wat betreft licht en geluid, dan is het vrij makkelijk. In zo'n geval moet je vooral rekening houden met wat je gaat doen qua entertainment en hoe groot de ruimte is. Als er echter al apparatuur aanwezig is op de locatie, zoals bijvoorbeeld een speakersysteem of een podium met wat verlichting, dan is het belangrijk om te weten wat er precies aanwezig is en wat voor soort apparatuur daarop aangesloten kan worden. Bij Evenses kunnen we je helpen om hiervan een goed beeld te krijgen.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Als je erover nadenkt om licht en geluid te boeken voor jouw feest of evenement, dan raden we ook om ook contact op te nemen met een partij met ervaring op dit gebied. Bij een entertainmentbureau als Evenses werken we al jarenlang samen met een breed scala aan leveranciers van professionele licht- en geluidapparatuur, waaronder geluidsversterkers, lichtshows, en DJ-apparatuur, die niet misstaan op een hele uiteenlopende variatie aan gelegenheden. Daarnaast kunnen wij je ook in contact brengen met professionele acts en artiesten die in samenspel met de geboekte apparatuur voor een knalled spektakel kunnen zorgen.

Door de jaren heen heeft Evenses honderden boekingen voor licht en geluid verzorgt voor talloze verschillende feesten en gelegenheden, waaronder verjaardagen, bruiloften, en festivals. Met behulp van de zoekmachine op onze website kan je al eens gaan kijken wat je opties zoal zijn, terwijl je ook zeven dagen per week contact op kan nemen met onze bookers en entertainment specialisten als je vragen hebt wat betreft het boeken van licht en geluid. Je kan hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou de licht- en geluidapparatuur boeken die perfect past bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.

Wij hebben verschillende opties aan licht- en geluidtechnieken. U kunt bijvoorbeeld een lasershow of een piano huren die zo groot of klein ingezet kan worden als u wilt. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om DJ apparatuur in te huren, waaronder de DJ booth en mengpanelen of een leuke uitbreiding van een luxe lichtshow. Hoe groot uw evenement ook is, wij hebben voldoende geluidsversterking voor het optreden van de band of DJ.

Licht en geluid boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of themafeest

Heeft u nog vragen over de apparaturen die wij verhuren, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken of per mail.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.