Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bekende zangeressen

Komt de verjaardag van uw dochter er binnen een paar maanden aan en is zij toevallig een enorme fan van The Voice of Holland? Bent u gevraagd om het jaarlijkse Kerstdiner voor het hele bedrijf te organiseren en bent u nog op zoek naar een manier om het evenement net dat beetje extra te geven? Of gaat jullie zoon misschien volgend jaar trouwen, en zouden jullie hem en zijn bruid graag verrassen met een spetterend kado? U heeft er zelf misschien nog niet aan gedacht, maar het boeken van een bekende zangeres zou wel eens een heel goed idee kunnen zijn voor het feest of evenement dat u gaat organiseren.

Wanneer we het hebben over een bekende zangeres, hebben we het over een zangeres die in ieder geval op nationaal niveau in Nederland en België flinke bekendheid geniet, zoals, bijvoorbeeld, de bekende popgroep O'G3NE, Berget Lewis, de Nederlandse rockster Anouk, Monique Smit, S10 of Maan, de winnares van The Voice of Holland 2015. Veel van de bekende zangeressen in ons portfolio zijn echter ook succesvol over de landsgrenzen. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan de Vlaamse Belle Perez, Afrojack-collaborateur Eva Simons, Joya Mooi, Caro Emerald, Jennie Lena, Sherley Bassey impersonator Diva Diamond of de retro Caro Emerald. Er bestaat een overvloed aan variatie wanneer het gaat om bekende zangeressen in de Lage Landen en dat is goed nieuws voor jou als organisator, want dat betekent dat er een grote kans is dat u de bekende zangeres kan vinden die precies past bij uw feest of evenement.

Bekend of niet, het is natuurlijk wel mooi als de bekende zangeres die u graag wilt boeken ook goed past bij het feest of evenement dat u in gedachten hebt. Zo is het jazzy geluid van de Vlaamse Selah Sue perfect voor een groots zomers tuinfeest of een romantische bruiloft, maar zal het een stuk minder goed passen bij een Hawaiiaans themafeest of een verjaardagsfeestje voor een vijfjarige. Het is zou niets minder dan tijd- én geldverlies te zijn om een bekende zangeres te boeken die uiteindelijk geen toegevoegde waarde blijkt te hebben voor uw feest of evenement. Om die reden is het wel handig om al een idee te hebben van de bekende zangeres die u leuk lijkt en het soort muziek dat u graag wilt horen op uw feest, alvorens een act te boeken.

Alleen bij Evenses al heeft u directe toegang tot een breed portfolio aan bekende zangeressen die geboekt kunnen worden voor een hele rits aan gelegenheden. Van Trijntje Oosterhuis en Willeke Alberti tot Do en Ilse de Lange, het aanbod is echt heel uitgebreid. Dat is natuurlijk ideaal voor wanneer u het perfecte feest wilt organiseren en daarvoor een bekende zangeres wilt boeken, al wordt het proces van zoeken en boeken er niet makkelijker op.

Dat wil echter niet zeggen dat het boeken van een bekende zangeres in Nederland en België heel ingewikkeld is. Om die reden is het over het algemeen wel een verstandig idee om samen te werken met een partij die ervaring heeft op het gebied van artiestenboekingen en party planning, zeker als het gaat om het boeken van bekende zangeressen. Niet iedere bekende zangeres zal namelijk goed passen bij het soort feestje dat u voor ogen heeft. Bij Evenses beschikken we over een groot netwerk van bekende zangeressen die wij al talloze keren geboekt hebben. Die expertise en die contacten stellen we graag ter beschikking van u, zodat u de perfecte bekende zangeres kunt boeken voor het evenement dat u gaat organiseren.

U kunt onze event specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. U kunt zelf ook al op verkenning gaan door met de hulp van de zoekmachine op onze website door de profielen van de beschikbare bekende zangeressen te scrollen. Om u verder alvast wat op weg te helpen, zetten we hieronder enkele punten waar u op moet letten bij het boeken van een bekende zangeres op een rijtje.

Enkele punten om op te letten bij het boeken van een bekende zangeres

Het boekingsproces om een bekende zangeres voor uw feest in te huren is niet per se moeilijk, maar vergt wel enige kennis van zaken. Zo is het, bijvoorbeeld, handig om te weten wat er allemaal in het contract wordt opgenomen en of de zangeres in kwestie ervaring heeft met gelegenheden als die van u. Zoals we al eerder schreven is het absoluut verstandig om bij het boeken van een bekende zangeres een entertainmentbureau met ervaring in te huren, maar om u alvast een idee te geven vanwaar u zoal op moet letten, zetten we hieronder enkele punten op een rijtje.

Wat voor soort muziek zingt de bekende zangeres in kwestie?

Wanneer u overweegt om een deel van je tijd en budget uit te geven aan het boeken van een bekende zangeres, is het wel belangrijk om de artiest in kwestie en haar repertoire goed te kennen. Op de meeste feesten en evenementen zou de zangeres een onderdeel zijn van het entertainment, waardoor het dus belangrijk is dat haar muziek en stijl goed passen bij de gelegenheid. Gelukkig is dit met de hulp van het internet al vrij makkelijk te checken.

Heeft zij ervaring met soortgelijke gelegenheden?

Naast het kennen van de muziek en stijl van de bekende zangeres die u wilt boeken, is het ook wel belangrijk om uit te vinden of zij ervaring heeft met het soort feest of evenement dat u gaat organiseren. De artieste kan, bijvoorbeeld, wel geweldig zijn in grote zalen of stadia, maar misschien heeft ze nog nooit op een bruiloft gezongen. Hoogstwaarschijnlijk kunt u hier online al wat meer informatie over vinden, terwijl u hier bij Evenses ook mee kunnen helpen. U wilt uiteindelijk wel een artieste boeken die zich op haar gemak voelt in de setting van uw evenement.

Kunt u feedback vinden van mensen die al eens met haar gewerkt hebben?

Wat ook helpt bij het boeken van een bekende zangeres, is om wat feedback te krijgen van mensen die al eens met haar gewerkt hebben of die haar al eens live aan het werk hebben gezien op een vergelijkbare gelegenheid als die van jou. Om deze reden kunt u op onze website bij het profiel van iedere bekende zangeres in ons portfolio ook enkele reviews van eerdere klanten vinden. Verder zult u ook op andere plekken op het internet reviews en feedback over de artieste kunnen vinden.

Waar tekent u voor bij het afronden van het boekingsproces?

Zodra u begint met het boeken van een bekende zangeres zult u gelijk merken dat er heel wat meer bij komt kijken dan het regelen van een datum en een locatie. Onderwerpen als de lengte van het optreden, de reiskosten, en eventuele technische noodzaken zullen in het contract ook aan bod komen. We raden onze klanten daarbij altijd aan om het contract zeer zorgvuldig te lezen, om te voorkomen dat u op een later moment voor onaangename verrassingen komt te staan. Dit is dan ook één van de dingen die wij scherp in de gaten houden wanneer we onze klanten helpen bij het boeken van een bekende zangeres.

Staat de bekende zangeres in kwestie open voor aanvraagnummers?

Één van de leuke dingen aan het boeken van live entertainment als een bekende zangeres is dat u over het algemeen mee kan denken wanneer het gaat om de samenstelling van de set list. Op die manier kunt u, bijvoorbeeld, de favoriete zangeres van uw vrouw haar favoriete nummer laten zingen op jullie bruiloft. Daarnaast vinden veel artiesten het ook leuk om tijdens het evenement zelf requests aan te nemen van mensen uit het publiek. Bespreek daarom de mogelijkheden op dit vlak met de bekende zangeres in kwestie, zodat u weet wat de mogelijkheden zijn.

Wat Evenses zoal voor u kan betekenen

Één van de grote voordelen van het boeken van een bekende zangeres met onze hulp is dat wij al veel ervaring hebben met het boeken van zulke acts. Populaire zangeressen als Glennis Grace, Rochelle en Roxeanne Hazes hebben wij al vele malen eerder geboekt voor onze klanten. Om u een inzicht te geven in de ervaring van die klanten kunt u op de website ook uitgebreide reviews vinden over de beschikbare bekende zangeressen. In combinatie met de hulp van onze bookers kunt u op deze manier een goed beeld krijgen het aanbod en de stijl van deze artiesten voordat u overgaat tot het boeken.

Bekende zangeres boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft? Via Evenses kunt u al uw bekende Nederlandse zangers, Nederlandse zangeressen of andere bekende Nederlandse artiesten reserveren voor uw gelegenheid. Onze bekende Nederlanders staan voor u klaar om van ieder feest een succes te maken. Elke Nederlandse zangeres, bekende Nederlander of andere artiest die ons artiestenbureau u aanbiedt is professioneel en heeft jarenlange ervaring.

Voor elke gelegenheid kunt u bekende Nederlandse zangeressen inhuren. Zo kunt u Maan huren voor uw bedrijfsfeest, of wellicht bent u fan van Glennis Grace of de dames van O'G3NE. Veel geboekte bekende muzikanten voor festivals of verjaardagen zijn Shirma Rouse, Leona Philipo, LeeAnn, Anneke van Giersbergen, Cim, Patricia Haastrectht en Eva Simons. Is één van uw bruiloft wensen een zangeres die zichzelf instrumentaal begeleidt? Dan boekt u bijvoorbeeld zangeres Iris Kroes. Wanneer u voor uw trouwfeest liever de mooiste liefdesliedjes hoort huurt u Jennifer Ewbank. Naast bekende zangeressen is het ook mogelijk om één van onze bekende zangers te boeken. Voorbeelden hiervan zijn Dré Hazes, John West of Jan Smit. Ook kunt u voor populaire urban zangers terecht bij ons boekingsbureau. Lil Kleine, Ronnie Flex en natuurlijk Broederliefde zijn hier te boeken.

Bekende zangeressen boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft

Wij komen graag in contact met u om uw wensen te bespreken. Daarnaast kunt u altijd uw vragen stellen omtrent verhuur van Nederlandstalige zangers en Nederlandse of Vlaamse zangeressen, vragen over geluidstechniek huren of prijzen/ kosten van de verschillende artiesten. Zo kunt u uw offerte opvragen met daarin de prijs die wij als totaalprijs hanteren. Geen verrassingen achteraf. Voor informatie kunt ons bellen, mailen of zoekt u op deze website door te klikken op: Zangeres bekende.Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar