Berget Lewis boeken

De Lady of Soul Berget Lewis zorgt voor een geweldig optreden!

4,8 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Berget Lewis boeken
Berget Lewis boeken
slbPKquAOo
LslcJUjY
OsVTHdySvk
QyQrSUOVgs
Berget Lewis boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Berget Lewis
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Berget Lewis boeken

Wilt u Berget Lewis boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Berget Lewis boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Berget Lewis, bekend als een van de Ladies of Soul. Ze is nu te boeken bij Evenses. Ze heeft met meerdere succesvolle artiesten opgetreden. Berget is uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’. Als een van de 5 leading ladies van de ‘Ladies of Soul’ knalt ze van de bühne met haar krachtige stemgeluid. Ze staat tot ver over de grenzen met de bekendste artiesten op de grootste podia en betoverde haar publiek tijdens haar uiterst succesvolle theatertours.

Zangeres, songschrijver, producer, docent, inspirator... ze werd uitgeroepen tot 'beste zangeres van Nederland' maar ze is veel meer dan dat: Berget Lewis is niet minder dan een muzikaal fenomeen. Berget Lewis boeken

nl_Berget-Lewis.jpg

Biografie Berget Lewis

Berget werkte de eerste vier maanden van 2013 in Londen met producer Andreas Olsson (o.a. Jason Mraz, Mary J. Blige, James Morrison) en het muzikantencollectief The Suppliers. Het leidde tot een album met elf enerverende songs, waarin ze haar gevoelens deelt over de diepe dalen en hoge pieken die haar leven de laatste jaren kenmerkten.

Net als veel andere grote zangeressen vond ook Berget haar stem in het kerkkoor, waar ze op jeugdige leeftijd gospel zong. Het was een mooie start, want ze toerde al op vijftienjarige leeftijd met een gospelkoor door Amerika. Eind jaren negentig richtte ze haar groep Berget Lewis Gospel Train op, waar ze overal in het land furore mee vierde.

Haar carrière nam pas echt een vlucht toen ze toetrad tot Total Touch, waarna haar grote doorbraak niet lang op zich liet wachten. Begin 2007 bracht ze ‘Deeper Love’ uit, een dancetrack die in maarliefst zeventien landen uitkwam.

Toen ze in datzelfde jaar samen met Edwin Evers het Tv-programma ‘Just The Two Of Us’ naar haar hand zette, was ze in een klap bekend en geliefd bij het grote publiek. Haar debuutalbum ‘Finally’ werd dan ook enthousiast ontvangen. Berget Lewis boeken

Berget Lewis Album

Op het podium staan is slechts één onderdeel van Bergets rijke leven in de muziek. Ze is ook een productief songschrijfster en tevens is ze een studiodier dat het beste uit zichzelf en haar medemuzikanten haalt.

Na jaren van muzikale en persoonlijke ontwikkeling, van werken met inspirerende muzikanten en van genieten van almaar toenemend succes, is ze met haar nieuwe album ‘Berget Lewis’ waar ze altijd al heeft willen zijn.

Ze schrijft, componeert en zingt de muziek die ze wil zingen, songs die rechtstreeks uit haar hart komen, muziek die laat horen waar zangeres, performer en songschrijver Berget Lewis voor staat. “Ik zing anders, mijn muziek is anders, je ziet gewoon een compleet nieuwe Berget”, licht de zangeres haar verrassende muzikale wedergeboorte toe.

“Dit album vertegenwoordigt eigenlijk alles, wie ik was en wie ik nu ben. Dit klopt gewoon, dit is hoe ik me voel.” Berget Lewis boeken

Boekingen Berget Lewis

Wilt u Berget Lewis boeken voor uw congres, evenement of jubileum? Berget Lewis boeken via Evenses voor uw personeelsfeest of gala. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een mooie invulling van uw feest door ons uitgebreide landelijke netwerk!

Berget Lewis boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Berget Lewis boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Berget Lewis

Genres

Pop

Nummers

Berget Lewis - Zwart Wit
Berget Lewis - Angels in the snow
Berget Lewis - Reis met me mee
Berget Lewis - Aviato
Berget Lewis - I'll Carry you
Berget Lewis - Geef Mij jouw lach
Berget Lewis - Kippevel
Berget Lewis - To the end of the world
Berget Lewis - Let it happen
Berget Lewis - Finally
4 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Suzanne van de Plas
5 uit 5 sterren
Wat een geweldige zangeres! Ze maakte er een onvergetelijke avond van.
Merel Schneider
5 uit 5 sterren
Kippenvel, in het echt klinkt ze nog beter dan op tv!
Maria Veldboer
5 uit 5 sterren
Een geweldige avond gehad! Het ene moment zorgde ze voor tranen in je ogen, om het volgende moment iedereen zover te krijgen de dansvloer op te gaan.
Kiona Jansen - DHNK
4 uit 5 sterren
Verzoeken op korte termijn werden snel afgehandeld. Er was een duidelijke communicatie. Evenses fungeerde als duidelijke tussenpersoon tussen ons en artiest.

Vergelijkbare acts

Anita Meyer boeken

Anita Meyer boeken

3 Beoordelingen

Anita Meyer, de zangers die haar sporen heeft verdiend in de Nederlandse muziek, is hier te boeken!

€ 5475 - € 8760
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.