Kimberly Fransens boeken

Boek deze Nederlandse zangeres voor een spectaculair feest!

prijs op aanvraag
kimberly fransens boeken
Cv HoCajRTc
mToJhBFXxA
RaC ZfZ zPs
md itAhs
PzEH gcCuc
fOhUBN Xg
QtIiVYRlo
kimberly fransens boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Kimberly Fransens
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Kimberly Fransens is een Nederlandse zangeres met een prachtige stem. Na haar Idols avontuur is zij doorgegaan met haar muziekcarrière.

Kimberly Fransens biografie

Kimberly Fransens begon haar carriere in haar jonge jaren in verschillende musicals zoals 'The Sound of Music' en 'Annie'. Na haar avonturen heeft zij besloten om naar het conservatorium te gaan.

Idols

In 2016 heeft Kimberly Fransens de stap genomen en heeft deelgenomen aan Idols. Ze heeft hier een aantal spectaculaire shows neergezet. Vele filmpjes van haar zijn over sociale media gegaan omdat iedereen zo onder de indruk was. Ze heeft een plek in de finale verdiend.

YouTube

Na haar deelname aan Idols is Kimberly Fransens begonnen met filmpjes delen op YouTube. Hier heeft zij veel volgers mee gekregen. Haar video's hebben meer dan een miljoen views.

The Voice of Holland

Kimberly Fransens weet dat zij een prachtige stem heeft en wil dat graag met Nederland delen. Na de deelname aan Idols heeft zij meegedaan aan The Voice of Holland. Na dit avontuur besluit ze om Nederlandse singles uit te brengen. Een van haar singles is zelfs de titelsong uit een Nederlandse film geweest: Whitestar.

Singles Kimberly Fransens

In de Corona periode heeft Kimberly Fransens hard gewerkt aan haar nieuwe singles. Ze is op veel verschillende radiozenders te horen en weet er veel volgers bij te krijgen op sociale media. Ze heeft in het voorprogramma gestaan van de Amsterdamse Zomer. Ze blijft doorzetten en nieuwe singles uitbrengen. Ze heeft begin 2022 bij CTM Music getekend en zal Nederland veroveren!

Kimberly Fransens boeken

Wilt u Kimberly Fransens boeken voor uw evenement of feest? Kimberly Fransens kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten zoals Kimberly Fransens.

Repertoire Kimberly Fransens

Genres

Pop
Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

RIMON boeken

RIMON boeken

Boek de veelbelovende zangeres Rimon bij Evenses!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.