Lil Kleine boeken

 

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine wordt op 15 oktober 1996 geboren op de Nieuwmarkt, groeide op in de Jordaan en later in Amsterdam-Oost. Lil Kleine zag het entertainment wereld altijd wel zitten, vandaar dat hij op zijn achtste begon met dansen, acteren en natuurlijk rappen. 

 

In zijn tienerjaren wordt hij bevriend met Lange Frans, die hem onder zijn hoede neemt. Zo mag Lil Kleine mee naar diverse optredens, zoals De Vrienden Van Amstel Live. In 2013 gaat het allemaal snel voor Lil Kleine, door zijn deelname aan het televisieprogramma Ali B Op Volle Toeren wordt hij bekend bij het Nederlandse publiek. In mei dat jaar mag hij optreden op het Museumplein tijdens de kampioenhuldiging van Ajax, datzelfde jaar staat hij op Dutch Valley op te treden. Vervolgens ging Lil Kleine studeren aan de Herman Brood Academie. Begin 2016 bracht hij zijn debuutalbum WOP! uit, deze sloeg aan bij zijn fans en ontving platina. Lil Kleine werkte al samen met Ronnie Flex, Sjaak en Jonna Fraser. 

 

Boekingen Lil Kleine

 

Wilt u Lil Kleine boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? Deze act is via Evenses te boeken voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!