< Terug naar overzicht

Lil Kleine

Lil Kleine, de rapper van het jaar, kunt u nu boeken om uw gelegenheid spectaculair te maken!
Prijs op aanvraag
5
Geschikt voor:

Lil Kleine

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine wordt op 15 oktober 1996 geboren op de Nieuwmarkt. Lil Kleine schrijft zich in bij diverse castingbureaus en begint met rappen, acteren en dansen. Hij speelt bovendien de bijrol van Emile in de speelfilm Diep (Simone van Dusseldorp, 2005) en heeft in 2007 een kleine rol in een aflevering in het tweede seizoen van de televisieserie Van Speijk.

 

In zijn jonge tienerjaren raakt hij goed bevriend met de hiphopcrew D-men in Diemen. De rappen van D-Men Lange Frans, neemt Lil Kleine onder zijn hoede en neemt hem mee naar optredens en bekende shows.

 

Samen met ‘’Spacekees’’ vormt hij het duo: ZoVaderZoZoon. De rappers vallen op door hun groffe en directe songteksten. Hiphop en Rap vormen het muziekgenre waarop zij zich nu richten. Lil Kleine verzorgt hierna al snel het voorprogramma tijdens de clubtournee van Lange Frans en levert een gastbijdrage op de single Het Leven Is Een Melodie van zangeres Brett dat als titelsong te horen is in de jeugdfilm De Groeten Van Mike! (Maria Peters, 2012).

 

Lil Kleine zijn carrière gaat erg snel dankzij een deelname aan een aflevering van het televisieprogramma Ali B Op Volle Touren in februari 2013. Ali B koppelt hem in de uitzending aan zanger Danny de Munk. De Munk neemt met producer Eric van Tijn een versie op van Tuig Van De Richel en Lil’ Kleine steekt samen met zanger-producer Brownie en Ali B de hitsingle Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen… uit 1984 in een nieuw jasje.

 

De nieuwe versie behaalt de eerste plaats van de Nederlandse iTunes. Zo Verdomd Alleen komt terecht op de derde plaats. Op 5 mei 2013 is de rapper een van de optredende artiesten op het Museumplein tijdens de kampioenshuldiging van voetbalploeg Ajax. Op 10 augustus staat hij op het festival Dutch Valley in Spaarnwoude en in het najaar speelt hij een rol in de dramaserie Van God Los.

 

Wilt u Lil Kleine boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? Deze act is via Evenses te boeken voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!
 

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid. €445,- Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer Heldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven. €595,- Lees meer
fotograaf evenementen huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. €395,- Lees meer
dave roelvink boeken

Dave Roelvink

EDM / House / Club / Electro DJ

Dave Roelvink

EDM / House / Club / Electro DJ Met zijn unieke karakter en opzwepende muziekstijl, maakt hij van elke gelegenheid een feest! €5001,- Lees meer