< Terug naar overzicht

Lil Kleine boeken

Lil Kleine de rapper die uw feest hoe dan ook onvergetelijk maakt
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Lil Kleine heeft nu 2 x opgetreden bij een club in mijn dorp, hij doet het superleuk en het is ook altijd uitverkocht als hij komt"
Marit de Munck
5
"Lil Kleine is zo leuk en zijn liedjes zijn dat ook, hoop hem snel live te kunnen zien!"
Britt van Zalingen
5
"Ik heb Lil Kleine meegemaakt op Kingsland en ik moet zeggen, toen hij kwam op TikTak stage ging iedereen 10 keer meer los dan normaal, alleen jammer dat het heel druk werd toen hij kwam!"
Jenny Harting
4

Lil Kleine boeken

Lil Kleine boeken

 

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine wordt op 15 oktober 1996 geboren op de Nieuwmarkt, groeide op in de Jordaan en later in Amsterdam-Oost. Lil Kleine zag de entertainment wereld altijd wel zitten, vandaar dat hij op zijn achtste begon met dansen, acteren en natuurlijk rappen. 

 

In zijn tienerjaren wordt hij bevriend met Lange Frans, die hem onder zijn hoede neemt. Zo mag Lil Kleine mee naar diverse optredens, zoals De Vrienden Van Amstel Live. In 2013 gaat het allemaal snel voor Lil Kleine, door zijn deelname aan het televisieprogramma Ali B Op Volle Toeren wordt hij bekend bij het Nederlandse publiek. In mei dat jaar mag hij optreden op het Museumplein tijdens de kampioenhuldiging van Ajax, datzelfde jaar staat hij op Dutch Valley op te treden. Vervolgens ging Lil Kleine studeren aan de Herman Brood Academie. Begin 2016 bracht hij zijn debuutalbum WOP! uit, deze sloeg aan bij zijn fans en ontving platina. Lil Kleine werkte al samen met Ronnie Flex, Sjaak en Jonna Fraser. 

 

Boekingen Lil Kleine

 

Wilt u Lil Kleine boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? Deze act is via Evenses te boeken voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!
 

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid. €345,- Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer Heldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven. €445,- Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. €295,- Lees meer
Dave Roelvink boeken

Dave Roelvink

Urban / Latin / Top 40 DJ

Dave Roelvink

Urban / Latin / Top 40 DJ Met zijn unieke karakter en opzwepende muziekstijl, maakt hij van elke gelegenheid een feest! €2999,- Lees meer