• Boeken Davina Michelle
Boeken Davina Michelle
TZLdNA wOc
pjXbitC w
MeF inqbbdo

Davina Michelle boeken

prijs op aanvraag
5 (3 Beoordelingen)

Over Davina Michelle

Wie is Davina Michelle?

Davina Michelle, geboren in 1995 als Davina Hoogendoorn, is een typische vertegenwoordiger van de generatie van de 21e eeuw. Een artiest die heeft gebroken met traditionele mechanismen in de muziekindustrie en volledig begrijpt dat media en zichtbaarheid net zo belangrijk zijn als geweldige show uitvoeringen van het juiste materiaal.

Haar doorbraak is hiervoor exemplarisch.
Op haar YouTube-kanaal, gelanceerd in 2016 en dat nu bijna 1,5 miljoen abonnees heeft, plaatst Davina voor het eerst covers van artiesten die haar inspireren.
Haar nu legendarische uitvoering van P!NK's klassieker "What About Us" gaat viraal en zelfs de originele artiest krijgt aandacht. “Nu weet ik hoe dat moet klinken”, reageert P!NK, eraan toevoegend dat ze het zelf waarschijnlijk nooit goed zal zingen.

Dit is de springplank die de carrière van Davina Michelle als een raket in een rechte lijn lanceert. Een Amerikaanse tour volgt en haar deelname aan het tv-programma ‘Beste Zangers’. Ook daar weet ze week na week alle ogen op haar te houden, en is het haar interpretatie van ‘Te Lang' van Glen Faria die uiteindelijk een Top 40-record neerzet.
Elf weken stond ze op nummer 1 en verdiende Davina Michelle hiermee vijf keer platina en de prijs "Meest Top 40-zangeres aller tijden". Het is de eerste in een reeks van muziekprijzen die in deze periode in snel tempo achter elkaar worden uitgereikt, met als hoogtepunt de Edison Award voor "Beste Nieuwkomer".

In augustus 2019 is de cirkel rond als ze voor het oog van 50.000 bezoekers op het Haagse Malieveld het voorprogramma verzorgt van P!NK.

Davina Michelle boeken

Ondertussen is er een stroom van hitsingles gestaag binnengestroomd waarin ze zelf schrijft en produceert - met haar team. Engelstalige tracks zoals "Skyward", "Better Now", Me" en "my own world", die al snel grote hits werden en platina en goud werden.

“Liedjes schrijven vind ik confronterend en spannend”, aldus Davina, die heel bewust Engelstalig schrijft.
“Het is voor mij makkelijker om dingen wat poëtischer te verwoorden in het Engels.
Daarnaast stelt het mij in staat om op deze manier te ‘levelen’ met mensen over de hele wereld.”

Het indrukwekkende debuutalbum ‘my own world’, verschenen in augustus 2020, is het ultieme visitekaartje van de artiest die Davina Michelle wil zijn. Iets wat geaccentueerd wordt in de gelijknamige documentaire. Empowering teksten over een breed scala aan genres, van stevige pop tot power ballads en meer dansbare tracks en dat alles bij elkaar gehouden door die unieke stem.

Davina Michelle en Ahoy

Als podium dier weet Davina Michelle van haar ‘Skyward’ clubtour een groot succes te maken. Kort daarna wordt ze door Q Music uitgeroepen tot ‘Beste Live Act’ van Nederland.

Voordat Davina Michelle ze de grote zalen kan bereiken, gooit de corona pandemie roet in het eten. Ook hier weet Davina Michelle hoe zij hier het beste mee om kan gaan. Tijdens de lockdown zingt ze emotioneel “17 miljoen mensen” in de huiskamers toe vanuit een leeg Ahoy, waardoor het hart van het land smelt en haar nummer 1 een feit maakt.

Ahoy blijft een belangrijk onderdeel van Davina Michelle's carrière. Wanneer daar in 2021 het Eurovisie Songfestival plaatsvindt, gaf zij tijdens het songfestival een spectaculair optreden voor 183 miljoen kijkers wereldwijd met de track 'Sweet Water'.

De spectaculaire shows zijn een ware apotheose na twee corona jaren, waarin Davina Michelle muziek blijft maken, meerdere successen scoort en een derde Edison Award toevoegt aan de collectie, in de categorie "Beste popartiest". Ook nu voelt het als een afronding van een periode, terwijl de volgende zich alweer aandient.

Door haar deelname aan het Vlaamse programma 'Liefde Voor Muziek' en optredens op festivals groeide de bekendheid van Davina Michelle ook in België. In de tussentijd richt ze zich op Duitsland, waar in september 2022 verschillende showcases gepland staan. Davina Michelle is klaar voor de wereld, want Nederland is allang te klein.

Boekingen Davina Michelle

Davina Michelle is natuurlijk erg bekend om haar liedjes maar ook door de samenwerkingen die ze heeft gedaan.
Het lied waar ze het meest bekend om staat is natuurlijk het duurt te lang van haar deelname aan beste zangers.

Op 22 mei 2019 kwam de hit 'Hoe Het Danst' met Marco Borsato en Armin van Buuren. Het was een onverwachte samenwerking maar laat zien hoe divers Davina Michelle kan zijn. Ook heeft ze een samenwerking met Snelle gehad die erg populair werd: Bekijk hier Davina Michelle en Snelle.

Davina Michelle boeken voor uw feest, festival of bedrijfsfeest? Via Evenses kunt u Davina Michelle boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, hierdoor werken wij alleen maar met professionele artiesten.

Davina Michelle boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Davina Michelle boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Ontvang de beschikbaarheid van Davina Michelle
Starttijd

Repertoire Davina Michelle

Nummers

Davina Michelle - Skyward
Davina Michelle - Liar
Davina Michelle - My own wolrd
Davina Michelle - Voorbij
Davina Michelle - Duurt te lang
Davina Michelle - Better Now
Davina Michelle - High Hopes
Davina Michelle & Marco Borsato - Hoe het danst
Davina Michelle & Snelle - 17 Miljoen Mensen
Davina Michelle & Tino Martin - Voorbij

3 Beoordelingen
5 (3 Beoordelingen)

Pien ter Aker
Davina Michelle ga ik zeker nog een keer boeken voor mijn feest, jeetje wat was dit goed!
Jurjen Gerfsten
Ontzettend genoten van je Davina, super bedankt voor de mooie avond.
Stijn Plattert
Mooie stem, mooie performance en ook nog eens een mooie meid. Wat wil je nog meer?

FAQ

Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Boeken Davina Michelle Davina Michelle boeken
prijs op aanvraag
5 (3 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar