Davina Michelle boeken

Na Davina Michelle haar tegenvallende resultaat bij het vijfde seizoen van Idols, zat ze niet bij de pakken neer. Zo startte ze haar eigen YouTube kanaal, het concept van dit kanaal is het coveren van bekende nummers. Door haar prachtige stem reageerde zelfs P!NK op een cover van haar. Hierdoor werd Davina steeds populairder onder de Nederladers.

Boekingen Davina Michelle

Nadat P!NK reageerde op haar cover, ging haar carrière als een sneltrein. Zo werd ze uitgenodigd bij verschillende radiozenders en Tv-programma's. In de zomer van 2018 kreeg ze een uitnodiging van de beste zangers van Nederland. Het concept van dit programma draait om het coveren van nummers van artiesten die ook mee deden aan het programma. Met covers als: Duurt te lang, Never Walk Alone en Head over Heals scoorde ze veel bekijks op allerlei mediakanalen. Met de cover, Duurt te lang scoorde zij zelfs een nummer 1 hit!

Davina Michelle boeken voor uw feest, festival of bedrijfsfeest?!

Wilt u Davina Michelle boeken voor uw evenement of festival? Deze act is via Evenses te boeken voor uw personeelsfeest of event. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.