Davina Michelle boeken

Davina Michelle, de sensatie van het moment voor iedere gelegenheid

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Boeken Davina Michelle
TZLdNA wOc
pjXbitC w
MeF inqbbdo
Boeken Davina Michelle
Controleer nu de beschikbaarheid van Davina Michelle
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Wie is Davina Michelle?

Davina Michelle, geboren in 1995 als Davina Hoogendoorn, is een typische vertegenwoordiger van de generatie van de 21e eeuw. Een artiest die heeft gebroken met traditionele mechanismen in de muziekindustrie en volledig begrijpt dat media en zichtbaarheid net zo belangrijk zijn als geweldige show uitvoeringen van het juiste materiaal.

Haar doorbraak is hiervoor exemplarisch.
Op haar YouTube-kanaal, gelanceerd in 2016 en dat nu bijna 1,5 miljoen abonnees heeft, plaatst Davina voor het eerst covers van artiesten die haar inspireren.
Haar nu legendarische uitvoering van P!NK's klassieker "What About Us" gaat viraal en zelfs de originele artiest krijgt aandacht. “Nu weet ik hoe dat moet klinken”, reageert P!NK, eraan toevoegend dat ze het zelf waarschijnlijk nooit goed zal zingen.

Dit is de springplank die de carrière van Davina Michelle als een raket in een rechte lijn lanceert. Een Amerikaanse tour volgt en haar deelname aan het tv-programma ‘Beste Zangers’. Ook daar weet ze week na week alle ogen op haar te houden, en is het haar interpretatie van ‘Te Lang' van Glen Faria die uiteindelijk een Top 40-record neerzet.
Elf weken stond ze op nummer 1 en verdiende Davina Michelle hiermee vijf keer platina en de prijs "Meest Top 40-zangeres aller tijden". Het is de eerste in een reeks van muziekprijzen die in deze periode in snel tempo achter elkaar worden uitgereikt, met als hoogtepunt de Edison Award voor "Beste Nieuwkomer".

In augustus 2019 is de cirkel rond als ze voor het oog van 50.000 bezoekers op het Haagse Malieveld het voorprogramma verzorgt van P!NK.

Davina Michelle boeken

Ondertussen is er een stroom van hitsingles gestaag binnengestroomd waarin ze zelf schrijft en produceert - met haar team. Engelstalige tracks zoals "Skyward", "Better Now", Me" en "my own world", die al snel grote hits werden en platina en goud werden.

“Liedjes schrijven vind ik confronterend en spannend”, aldus Davina, die heel bewust Engelstalig schrijft.
“Het is voor mij makkelijker om dingen wat poëtischer te verwoorden in het Engels.
Daarnaast stelt het mij in staat om op deze manier te ‘levelen’ met mensen over de hele wereld.”

Het indrukwekkende debuutalbum ‘my own world’, verschenen in augustus 2020, is het ultieme visitekaartje van de artiest die Davina Michelle wil zijn. Iets wat geaccentueerd wordt in de gelijknamige documentaire. Empowering teksten over een breed scala aan genres, van stevige pop tot power ballads en meer dansbare tracks en dat alles bij elkaar gehouden door die unieke stem.

Davina Michelle en Ahoy

Als podium dier weet Davina Michelle van haar ‘Skyward’ clubtour een groot succes te maken. Kort daarna wordt ze door Q Music uitgeroepen tot ‘Beste Live Act’ van Nederland.

Voordat Davina Michelle ze de grote zalen kan bereiken, gooit de corona pandemie roet in het eten. Ook hier weet Davina Michelle hoe zij hier het beste mee om kan gaan. Tijdens de lockdown zingt ze emotioneel “17 miljoen mensen” in de huiskamers toe vanuit een leeg Ahoy, waardoor het hart van het land smelt en haar nummer 1 een feit maakt.

Ahoy blijft een belangrijk onderdeel van Davina Michelle's carrière. Wanneer daar in 2021 het Eurovisie Songfestival plaatsvindt, gaf zij tijdens het songfestival een spectaculair optreden voor 183 miljoen kijkers wereldwijd met de track 'Sweet Water'.

De spectaculaire shows zijn een ware apotheose na twee corona jaren, waarin Davina Michelle muziek blijft maken, meerdere successen scoort en een derde Edison Award toevoegt aan de collectie, in de categorie "Beste popartiest". Ook nu voelt het als een afronding van een periode, terwijl de volgende zich alweer aandient.

Door haar deelname aan het Vlaamse programma 'Liefde Voor Muziek' en optredens op festivals groeide de bekendheid van Davina Michelle ook in België. In de tussentijd richt ze zich op Duitsland, waar in september 2022 verschillende showcases gepland staan. Davina Michelle is klaar voor de wereld, want Nederland is allang te klein.

Boekingen Davina Michelle

Davina Michelle is natuurlijk erg bekend om haar liedjes maar ook door de samenwerkingen die ze heeft gedaan.
Het lied waar ze het meest bekend om staat is natuurlijk het duurt te lang van haar deelname aan beste zangers.

Op 22 mei 2019 kwam de hit 'Hoe Het Danst' met Marco Borsato en Armin van Buuren. Het was een onverwachte samenwerking maar laat zien hoe divers Davina Michelle kan zijn. Ook heeft ze een samenwerking met Snelle gehad die erg populair werd: Bekijk hier Davina Michelle en Snelle.

Davina Michelle boeken voor uw feest, festival of bedrijfsfeest? Via Evenses kunt u Davina Michelle boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, hierdoor werken wij alleen maar met professionele artiesten.

Davina Michelle boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Davina Michelle boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Davina Michelle

Genres

Pop
Nederlandstalig

Nummers

Davina Michelle & Snelle - 17 Miljoen Mensen
Davina Michelle & Marco Borsato - Hoe het danst
Davina Michelle - Duurt te lang
Davina Michelle - Skyward
Davina Michelle - Liar
Davina Michelle - My own wolrd
Davina Michelle - Better Now
Davina Michelle & Tino Martin - Voorbij
Davina Michelle - Voorbij
Davina Michelle - High Hopes
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Pien ter Aker
5 uit 5 sterren
Davina Michelle ga ik zeker nog een keer boeken voor mijn feest, jeetje wat was dit goed!
Jurjen Gerfsten
5 uit 5 sterren
Ontzettend genoten van je Davina, super bedankt voor de mooie avond.
Stijn Plattert
5 uit 5 sterren
Mooie stem, mooie performance en ook nog eens een mooie meid. Wat wil je nog meer?

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.