Snelle boeken voor een feest

U kunt Snelle boeken via Evenses voor uw gelegenheid. Maar wie is Snelle eigenlijk? Snelle, beter bekend als Lars Bos, is een normale jongen uit Gorssel die zijn doorbraak beleefde bij één van de grootste hiphop platforms van Nederland, 101Barz. Zijn muziekstijl is pop met moderne trapbeats. Snelle is een harde werker die vastberaden is om het Nederlandse publiek kennis te laten maken met zijn muziek.

In de winter van 2018 werd Snelle uitgenodigd om zijn muziek te laten horen. Dit ging zo goed dat het filmpje al meer dan 2,5 miljoen keer is bekeken. Snelle boeken

Snelle biografie

Lars Bos heeft niet de beste jeugd gehad, zo moest hij in 4 á 5 verschillende huizen leven in zijn Gorssel door wisselende financiële situaties. Dit is dan ook in zijn rapteksten te horen, die bij veel mensen kunnen raken.

Daarnaast heeft Snelle ook getekend bij het label van zijn vroegere docent op de Herman Brood Academie, JeBroer. Via deze weg kan Snelle heel Nederland inspireren met zijn muziek. U kunt Snelle boeken voor uw evenement. Zo kunt u uw gasten vermaken met een prachtig optreden van Snelle.

Snelle boeken prijs.jpg

Snelle succes

Alleen al in 2020 scoorde Snelle zijn 6e hit van het jaar. Dit behaalde hij met collega Ronnie Flex met het nummer 'In de schuur'. Snelle heeft zich in 2 jaar tijd gevestigd als een muzikaal talent. In 2016 bracht Snelle 'de vier' EP uit. Zijn YouTube en Spotify streams zijn als een raket omhoog geschoten. Van rappen tot aan zingen, Snelle blijft zich ontwikkelen om de beste artiest van Nederland te worden. Zelf speelt Snelle instrumenten als piano en gitaar voor de plezier. De liveshows van Snelle zijn ook heel mooi als zijn nummers. Boek Snelle voor uw feest voordat het te laat is! Snelle boeken

Boekingen van Snelle

Wilt u Snelle boeken voor uw festival, bruiloft of feest? U kunt Snelle boeken via Evenses voor uw feest of bedrijfsfeest. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Snelle boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Snelle boekingen bekend als een groots feest spektakel.