Brace boeken

 

De Carrière van Brace begon nadat hij samen met Lange Frans & Baas B de single Moppie uitbracht. Hierna heeft Brace nog een groot aantal nummers uitgebracht. Brace deed ook mee aan diverse televisieprogramma's zoals Ali B op volle toeren en Atlas. Na 2013 stond de Carrière van Brace even stil, tot hij in 2015 een comeback maakte met zijn deelname aan The Voice of Holland. Brace eindigde hier uiteindelijk als derde.

 

Brace zingt voornamelijk R&B-nummers. In de periode van 2004-2005 scoorde Brace al vijf top 10 hits. De deelname van Brace aan The Voice of Holland bleef niet onopgemerkt, zijn terugkeer verbaasde veel mensen. Het is daarom ook niet vreemd dat de nummers die Brace na zijn deelname uitbracht goed in de smaak vielen bij het publiek. 

 

Boekingen Brace

 

Wilt u Brace boeken voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, evenement of jubilieum? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, evenement of jubilieum. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden.