< Terug naar overzicht

Jan Smit

De zanger die bij bijna elke Nederlander wel bekend is, Jan Smit!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Heerlijk repertoire Jan, helemaal super! Ook het contact en samenwerken met Evenses verliep soepel en was heel prettig."
Lieneke
5
"Onwijs fijne avond gehad, dankzij jou Jan. Dank je wel!"
Petra
0
"Super gedaan, je hebt mij en de gasten enorm vermaakt. Dank"
Lil
0

Jan Smit

Jan Smit, wie kent hem niet? Jan is een geboren entertainer. Jan Smit is een Nederlandse zanger, televisiepresentator, acteur en voetbalbestuurder. Het genre waarin Jan zingt staat bekend als de zogenaamde 'Palingsound', zo wordt de Volendamse muziek genoemd.

 

De carrière van Jan Smit begon toen hij op tienjarige leeftijd werd ontdekt, toen de Volendamse band BZN een duet wilde opnemen met een jong plaatselijk talent. Jan werd uitgekozen en zong het nummer 'Mama'. Na het grote succes wat deze single opriep, mocht Jan een solosingle opnemen, dit werd 'Ik zing dit lied voor jou alleen'. Jan Smit had niet alleen succes in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Jan Smit heeft zelfs nog een eigen realityshow gehad. Naast nog allerlei succesvolle hits, doet Jan Smit tegenwoordig meer dan alleen zingen, hij is tegenwoordig een onmisbaar tv-icoon geworden. Maar ook een kledinglijn staat op zijn naam. In 2015 verscheen het album 'Vrienden' van Jan Smit dat werd bekroond met een platina plaat. 

 

Wilt u Brace boeken voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, evenement of jubilieum? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, evenement of jubilieum. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

videozuil huren verjaardag

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek Een korte video opname van al uw gasten. Een leuke herinnering met het videogastenboek! €350,- Lees meer
nova johnson foto

Zangeres 'Nova Johnson'

Zangeres 'Nova Johnson'

Met een dijk van een stem is deze zangeres geschikt voor ieder feest, bruiloft en bedrijfsfeest €675,- Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. €395,- Lees meer
foto spiegel evenses

Foto Mirror

Fotohokje

Foto Mirror

Fotohokje Spiegeltje spiegeltje op het feest, wie is het leukste foto beest? €595,- Lees meer