Samantha Steenwijk Boeken

Samantha Steenwijk, een spontane vrouw die eind 2017 deel neemt aan The Voice en samen met coach Anouk door gaat naar de battles. Tijdens de blind auditions zong ze 'ik leef mijn eigen leven' van André Hazes. Met haar deelname wenst ze dat Nederlandstalige muziek meer gerespecteerd zal worden. ‘Altijd Altijd’ is de eerste single van Samantha Steenwijk sinds haar deelname aan het SBS 6 programma Bloed, Zweet & Tranen.

De spontane en welbespraakte blondine groeit op in Rijswijk, Den Haag. Dankzij haar dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen en weet ze als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen. Ze is zelfs in 1 adem genoemd met Glennis Grace.

Samantha Steenwijk zonder jou

In seizoen 12 aflevering 3 zingt Samantha Steenwijk het nummer 'Zonder Jou'. Het is de Nederlandstalige versie van 'No se tu' van Rolf Sanchez

Biografie Samantha Steenwijk

In 2013 behaalt Samantha de finale in het SBS6-programma Bloed Zweet & Tranen. Teamcaptain Gerard Joling was meteen verliefd: “Dat zalm roze bloesje met dat Haagse accent en die geweldige stem, je bent een kroonjuweel en een talent op en top!” Gerard krijgt gelijk, want een paar maanden later ontvangt Samantha een BUMA NL nominatie voor beste talent én beste zangeres.

In 2014 gooit Samantha hoge ogen met haar nieuwe single “Hou toch van mij”. In datzelfde jaar wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMA NL in de categorie Beste zangeres. Met haar single ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden, behaalt ze een nummer 1 positie en wordt het liedje één van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar.

De vrolijke single ‘Proost op het leven’ gooit ook hoge ogen, er is een nieuwe ‘sound’ gecreëerd. Op 26 & 27 mei 2017 ging een lang gekoesterde wens in vervulling, Samantha trad met veel enthousiasme, 2x in een uitverkochte Amsterdam Arena op bij Toppers in Concert.

Samantha Steenwijk boeken.jpg

Boekingen Samantha Steenwijk

Wilt u Samantha Steenwijk boeken voor uw stadsfeest, verjaardagsfeest of festival? Deze act is te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen de beantwoorden.

Samantha Steenwijk boeken? Vraag vrijblijvend een offerte aan via www.evenses.com of geen ons een belletje voor meer informatie over het boeken van Samantha Steenwijk.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg belangrijk, daardoor werken wij met professionele artiesten.

Samantha Steenwijk boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Samantha Steenwijk boekingen bekend als een groots feest spektakel.