Andre Hazes boeken

Andre Hazes boeken? Wie wilt hem nou niet boeken. André Hazes jr. is 'de zoon van' André Hazes sr. Hoewel hij allang ontgroeid is van zijn vader is André Hazes nog steeds hetzelfde gebleven. Op 13-jarige leeftijd scoorde de jonge André zijn eerste nummer 1-hit met het nummer 'Bedankt mijn vriend'. Hij stond te boek als een groot talent die in de voetsporen van zijn vader zou gaan treden.

André Hazes biografie

André Hazes kan niet alleen zingen, hij doet het ook goed op televisie. Hij nam al deel aan programma's als 'Kinderen Dansen op het Ijs' en speelde een rol in de soap 'ONM'. Ook presenteert André Hazes jr. het SBS 6-programma 'Rad van Fortuin'. André Hazes zingt sinds 2013 jaarlijks bij de Holland Zingt Hazes concerten in de Ziggo Dome. Hier komen diverse bekende Nederlandse artiesten hits zingen van André Hazes. In december 2013 bracht hij zijn eerste album uit zonder Roxanne Hazes, genaamd 'Mijn beste vriend', gevolgd door album Leef. Op dit album staat het bekende gelijknamige nummer 'Leef' welke in elk café en kroeg meerdere malen per avond wordt gedraaid en weken lang in de Top 40 stond. De tweede nummer 1-hit van Dré Hazes ontstond na zijn deelname aan het programma 'De Beste Zangers van Nederland', hier coverde hij het nummer 'Ik leef mijn eigen leven' en scoorde hiermee een dikke hit.

Knaloptredens van André Hazes

Op 18 september 2020 kwam het nieuwe album van André Hazes uit genaamd 'Thuis'. Hierin komt het nummer 'Thuis' het meest naar voren. Het is een speciaal nummer waarin hij vertelt (je verwacht het al) dat hij zich thuis voelt. Een nieuw album zorgt voor een nieuw geheel optreden. Andre Hazes boeken zal dan zeer populair worden.

Andre Hazes boeken prijs.jpg

Met het nieuwe album pakt André Hazes het groots aan. De tijd van alleen naar het stem luisteren is voorbij. Hij wilt dat zijn liveshows een wow-effect geven. Als André Hazes geboekt wordt dan zorgt hij ervoor dat het een geweldige optreden wordt. In de tijd van het internet wilt André dat fans op social media zijn optredens terugkijken en denken: 'Daar moet ik zijn!'. Daarom investeert André Hazes veel in zijn liveshows. Hij wilt over 25 jaar nog steeds genoemd worden als beste artiest. Andre Hazes boeken voor een geweldige optreden?

Boekingen André Hazes

Wilt u Andre Hazes boeken voor uw feest, bruiloft of borrel? Andre Hazes boeken via Evenses voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van André Hazes jr.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg belangrijk daardoor werken wij samen met professionele artiesten.

Andre Hazes boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Andre Hazes boekingen bekend als een groots feest spektakel.