Verlichte dansvloer

Verlichte Dansvloer hurenvoor uw feest, verjaardag of evenement? Dan is een verlichte LED verlichte Dansvloer perfect om de gasten aan te sporen tot dansen. De verlichte dansvloeren van Evenses Entertainment verschillen tussen een aantal modellen. Zo heb je LED verlichte dansvloeren, verlichte Discovloeren, verlichte Dansvloeren met patronen, verlichte dansvloeren met pixels en meer! De verlichte dansvloeren zijn geschikt voor bijna elk soort feest.  Lees meer...

 

 

Verlichte dansvloeren huren voor bruiloft en feest

 

Entertainmentbureau Evenses verzorgt alles van de bezorging tot aan het installeren van de verlichte dansvloer. Dit alles wordt afgehandeld door professionele vakmensen. Zo hoeft u zich enkel bezig hoeft te houden met het genieten van uw feest!

 

We kunnen een geheel vrijblijvende offerte voor u aanmaken. Zo weet u precies waar u bij Evenses aan toe bent. De offerte geeft een all-in prijs van de kosten gespecialiseerd voor uw evenement. Neem gerust een kijkje in ons assortiment hieronder bij interesse voor het huren van een verlichte dansvloer.

Bekijk hieronder selectie van onze verlichte dansvloeren die te boeken zijn voor uw huwelijk, evenement, trouwfeest en trouwen.
minimaal: