Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Two Delight
100% match

Two Delight

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!
Allround duo die altijd de juiste snaar raakt, laat u verrassen! Bent u op zoek naar een geweldig allround duo voor uw ju...
Lees meer

4,9 (37 Beoordelingen)
€ 775 - € 1475
Santa Baby
100% match

Santa Baby

Kerstduo boeken om iedere gelegenheid een kerstsfeer te geven
Biografie Santa Baby De artiesten van het duo Santa Baby leerden elkaar kennen op het conservatorium van Amsterdam waar ze alle...
Lees meer

€ 695 - € 1530
Christmas supremes boeken
100% match

Christmas supremes boeken

Ervaar een swingende jazz kerst met dit duo of trio!
Kerst Het organiseren van een kerstfeest kan veel gezelligheid met zich meebrengen maar het kan ook snel erg stressvol worden. Omdat Kers...
Lees meer

€ 895 - € 1495
The Christmas Cappuccino's
100% match

The Christmas Cappuccino's

Duo voor ieder kerstfeest!
Op zoek naar een duo om uw kerstfeest, kerstborrel of kerstmarkt muzikaal te omlijsten? The Christmas Cappuccino's zijn in te zetten op iedere gelegenheid rondom K...
Lees meer

€ 795 - € 1510
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Kerst Duo

Kerst is een feest waarbij zowel groot als klein enorm uitgepakt kan worden. Als u er aan denkt om het kerstfeest wat intiemer te houden dit jaar, wat ook met de corona regels wellicht een fijner gevoel geeft, is het een optie om bij ons bijvoorbeeld een kerst duo te boeken. U zult zich wellicht afvragen waarom een kerst duo dan zo een goede keuze is? Daarom zal ik u uitleggen hoe goed een duo ingezet kan worden met de kerst en om wat voor eens soort kerst duo’s dit dan kan gaan.

Kerst duo’s

Kerst is ieder jaar een moment waarop mensen graag een zo speciaal mogelijke dag met elkaar hebben. Door een kerst duo te boeken kunt u onafhankelijk van wat voor een kerst duo u graag boekt er zeker van zijn dat u enorm uit kunt pakken. U kunt er natuurlijk voor kiezen om dit het hoogtepunt van de avond te maken of u kunt een kerst duo boeken voor mooie achtergrond muziek om een passende sfeer voor uw kerstfeest te creëren. Verschillende kerst duo’s die wij aanbieden lopen uit van klassieke kerst duo’s zoals het violist en harp duo tot pop of funk kerst duo’s. Natuurlijk hebben deze kerst duo’s ook in hun eigen stijl bijpassende kerstnummers in hun repertoire zitten. U kunt afhankelijk van het duo soms ook nog zelf nummers doorgeven die u graag wenst te horen op uw kerst gelegenheid of kerst feest!

Het fijne van een duo is dat ze bijna overal kunnen komen optreden. Op een kerstmarkt kunnen ze wellicht in een nabije locatie of op de markt zelf komen spelen (als ze nog maar wel kunnen optreden en niet hun vingers er af vriezen)! Natuurlijk is het ook mogelijk op op een ingehuurde locatie te kijken of wij daar een kerst duo kunnen laten optreden. Onze experts kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en weten altijd wel tot een goede oplossing te komen. Wat wellicht nog wel het meest waarschijnlijke is om deze kerst te doen is een kerst duo boeken voor wat kleinere feestjes met vrienden of familie. Lekker thuis op een vertrouwde plek is het dan toch ook wel heel speciaal om een kerst duo op te laten treden op zo een mooie gelegenheid met geliefde om u heen. Zeker als u dit nog nooit heeft gedaan is dit een aanrader, met kerst is het altijd een goed moment om samen van iets moois te kunnen genieten.

Kerst Duo Kerst duo Kerst duo.jpeg

Kerst duo boeken

Het fijne is dat Evenses alles inpland en kijkt wat er voor de boeking geregeld moet worden. Voor het event heeft u al contact gehad met de artiest(en) en kunt u er zeker van zijn dat alles precies zal lopen zoals van te voren is afgesproken. Dit omdat wij enkel met professionele artiesten werken die kwaliteit leveren op zo veel mogelijk vlakken. Dit doen wij door van te voren met u het event te bespreken in detail en dit mee te nemen in de offerte. Deze krijgt u gratis toegestuurd en kan net zo vaak aangepast worden tot u bij wijze van spreken staat te springen voor het kerst duo om langs te komen!

Kerst duo boekingen uitbreiden

Op onze algemene kerst pagina staan een heel aantal voorbeelden om een knallend kerstfeest mee te organiseren! Bij Evenses kunt u:

Afhankelijk van de grootte van uw feest of gelegenheid zijn er opties om uw het feest verder aan te kleden of om het voor uzelf gemakkelijker te maken. In deze periode hebben wij natuurlijk allemaal te maken met corona en de maatregelen die hiervoor worden gehanteerd. Als u wellicht een groot feest wilt organiseren en er is ook de ruimte hiervoor gezien de maatregelen kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld als eerste stap een hostess te boeken die speciaal gekleed kan worden die past bij de dresscode die u hanteert als u dit leuk lijkt. Een hostess kan fijn zijn op een wat groter evenement of een bijeenkomst. De hostess(en) kunnen dan de gasten ontvangen en bijvoorbeeld de QR-codes scannen. Vervolgens kunt u er voor kiezen om een of meerdere kerst duo’s op te laten treden of om dit af te wisselen met bijvoorbeeld een kerst DJ, kerst zanger of zangeres of een kerst bandje. Dit geld natuurlijk voor alle boekingen die u kunt maken bij Evenses. Als u een evenement in de openlucht organiseert en u wilt hier een spectaculaire act voor boeken zou u bijvoorbeeld kunnen denken aan een vuurshow of een LED show. Dit is bovendien de hele winter door heel sfeervol en kan bijvoorbeeld bij oud en nieuw een unieke vervanging zijn voor vuurwerk (of een extraatje)!

Wij garanderen u op een prachtige invulling van uw feest door een van onze vele professionele artiesten.

Kerst duo Kerst duo Kerst duo

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar