Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Two Delight
100% match

Two Delight

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo! Bekijk de foto's en video's hier! Lees meer

4,9 (38 Beoordelingen)
€ 775 - € 1475
Santa Baby
100% match

Santa Baby

Kerstduo boeken om iedere gelegenheid een kerstsfeer te geven
De artiesten van het duo Santa Baby leerden elkaar kennen op het conservatorium van Amsterdam waar ze allebei een master jazz za...
Lees meer

€ 695 - € 1530
Christmas supremes
100% match

Christmas supremes

Ervaar een swingende jazz kerst met dit duo of trio!
Het organiseren van een kerstfeest kan veel gezelligheid met zich meebrengen maar het kan ook snel erg stressvol worden. Omdat Kerst zo’n ...
Lees meer

€ 895 - € 1495
The Christmas Cappuccino's
100% match

The Christmas Cappuccino's

Duo voor ieder kerstfeest!
Op zoek naar een duo om uw kerstfeest, kerstborrel of kerstmarkt muzikaal te omlijsten? The Christmas Cappuccino's zijn in te zetten op iedere gelegenheid rondom K...
Lees meer

5 (1 Beoordeling)
€ 795 - € 1510
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Kerst Duo

Kerst is een feest waarbij zowel groot als klein enorm uitgepakt kan worden. Als u er aan denkt om het kerstfeest wat intiemer te houden dit jaar, wat ook met de corona regels wellicht een fijner gevoel geeft, is het een optie om bij ons bijvoorbeeld een kerst duo te boeken. U zult zich wellicht afvragen waarom een kerst duo dan zo een goede keuze is? Daarom zal ik u uitleggen hoe goed een duo ingezet kan worden met de kerst en om wat voor eens soort kerst duo’s dit dan kan gaan.

Kerst duo’s

Kerst is ieder jaar een moment waarop mensen graag een zo speciaal mogelijke dag met elkaar hebben. Door een kerst duo te boeken kunt u onafhankelijk van wat voor een kerst duo u graag boekt er zeker van zijn dat u enorm uit kunt pakken. U kunt er natuurlijk voor kiezen om dit het hoogtepunt van de avond te maken of u kunt een kerst duo boeken voor mooie achtergrond muziek om een passende sfeer voor uw kerstfeest te creëren. Verschillende kerst duo’s die wij aanbieden lopen uit van klassieke kerst duo’s zoals het violist en harp duo tot pop of funk kerst duo’s. Natuurlijk hebben deze kerst duo’s ook in hun eigen stijl bijpassende kerstnummers in hun repertoire zitten. U kunt afhankelijk van het duo soms ook nog zelf nummers doorgeven die u graag wenst te horen op uw kerst gelegenheid of kerst feest!

Het fijne van een duo is dat ze bijna overal kunnen komen optreden. Op een kerstmarkt kunnen ze wellicht in een nabije locatie of op de markt zelf komen spelen (als ze nog maar wel kunnen optreden en niet hun vingers er af vriezen)! Natuurlijk is het ook mogelijk op op een ingehuurde locatie te kijken of wij daar een kerst duo kunnen laten optreden. Onze experts kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en weten altijd wel tot een goede oplossing te komen. Wat wellicht nog wel het meest waarschijnlijke is om deze kerst te doen is een kerst duo boeken voor wat kleinere feestjes met vrienden of familie. Lekker thuis op een vertrouwde plek is het dan toch ook wel heel speciaal om een kerst duo op te laten treden op zo een mooie gelegenheid met geliefde om u heen. Zeker als u dit nog nooit heeft gedaan is dit een aanrader, met kerst is het altijd een goed moment om samen van iets moois te kunnen genieten.

Kerst Duo Kerst duo Kerst duo.jpeg

Kerst duo boeken

Het fijne is dat Evenses alles inpland en kijkt wat er voor de boeking geregeld moet worden. Voor het event heeft u al contact gehad met de artiest(en) en kunt u er zeker van zijn dat alles precies zal lopen zoals van te voren is afgesproken. Dit omdat wij enkel met professionele artiesten werken die kwaliteit leveren op zo veel mogelijk vlakken. Dit doen wij door van te voren met u het event te bespreken in detail en dit mee te nemen in de offerte. Deze krijgt u gratis toegestuurd en kan net zo vaak aangepast worden tot u bij wijze van spreken staat te springen voor het kerst duo om langs te komen!

Kerst duo boekingen uitbreiden

Op onze algemene kerst pagina staan een heel aantal voorbeelden om een knallend kerstfeest mee te organiseren! Bij Evenses kunt u:

Afhankelijk van de grootte van uw feest of gelegenheid zijn er opties om uw het feest verder aan te kleden of om het voor uzelf gemakkelijker te maken. In deze periode hebben wij natuurlijk allemaal te maken met corona en de maatregelen die hiervoor worden gehanteerd. Als u wellicht een groot feest wilt organiseren en er is ook de ruimte hiervoor gezien de maatregelen kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld als eerste stap een hostess te boeken die speciaal gekleed kan worden die past bij de dresscode die u hanteert als u dit leuk lijkt. Een hostess kan fijn zijn op een wat groter evenement of een bijeenkomst. De hostess(en) kunnen dan de gasten ontvangen en bijvoorbeeld de QR-codes scannen. Vervolgens kunt u er voor kiezen om een of meerdere kerst duo’s op te laten treden of om dit af te wisselen met bijvoorbeeld een kerst DJ, kerst zanger of zangeres of een kerst bandje. Dit geld natuurlijk voor alle boekingen die u kunt maken bij Evenses. Als u een evenement in de openlucht organiseert en u wilt hier een spectaculaire act voor boeken zou u bijvoorbeeld kunnen denken aan een vuurshow of een LED show. Dit is bovendien de hele winter door heel sfeervol en kan bijvoorbeeld bij oud en nieuw een unieke vervanging zijn voor vuurwerk (of een extraatje)!

Wij garanderen u op een prachtige invulling van uw feest door een van onze vele professionele artiesten.

Kerst duo Kerst duo Kerst duoWaarom entertainment boeken voor de feestdagen?

Entertainment boeken voor feestdagen kan een goede manier zijn om de feestvreugde te verhogen en een leuke en memorabele ervaring te bieden voor gasten. Het kan variëren van muzikanten, komieken, goochelaars, dansers en andere performers die een feestelijke sfeer creëren en gasten vermaken. Bovendien kan het bijdragen aan het creëren van een positieve en feestelijke sfeer, en kan het helpen om een gevoel van samenhorigheid en feestvreugde te bevorderen tijdens de vakantieperiode.

Welke soorten kerst muzikanten zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten kerst muzikanten die u kunt boeken, waaronder zangers, muzikanten, koren, bands en meer. Het type artiest dat u kiest, hangt af van uw voorkeuren en uw budget.

Wat voor soort muziek spelen kerst muzikanten?

Kerst muzikanten spelen over het algemeen muziek die past bij het kerstseizoen. Dit kan traditionele kerstliederen zijn, maar ook populaire kersthits of andere feestelijke muziek.

Kan ik verzoeknummers aanvragen bij kerst muzikanten?

Ja, u kunt verzoeknummers aanvragen bij kerst muzikanten, afhankelijk van het repertoire van de artiest. Het is het beste om dit vooraf te bespreken met de artiest om ervoor te zorgen dat ze uw verzoeknummers kunnen spelen.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar